Muusikoiden.net
28.05.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Aktiivi monitoreista hintaluokassa 600e
1
JPQ
13.07.2011 15:31:00
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aktiivi monitoreista hintaluokassa 600e (pari hinta ja mielummin alle et magneettisuojatut piti sanomani). kyselen lähinnä mallia joka toistaisi mataliakin hyvin (subbariin ei ole mahkuja eikä ne sovi musiikin miksaukseen kovin hyvin ja monesti tuntuu että ne on jollain ainakin suorastaan korostus käytössä) ja aika hiljaakin no matalat on tässä jo 60hz no kajarien alaraja on nyt luvattu siinä 65hz olemaan. laskee kyllä selvästi jo aiemmin. väittäisinkö jopa 150-250hzin kohdalta laskisi.. ja kajarit siis samson resolv 50a. muuten hyvät kajarit kyllä mutta tuhdimpaa bassoa kaipailee.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
sami_sumea
13.07.2011 16:28:13
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

muuten hyvät kajarit kyllä mutta tuhdimpaa bassoa kaipailee.
 
Oletko kokeillut vaihtaa kajareiden sijoittelua huoneessasi? Vaikuttaa nimittäin bassotoistoon yllättävän paljon. Toki subbarilla tms saa mölinää tulemaan lisää, mutta noilla Samsoneilla pitäis päästä ihan mukavan alas muutenkin.
 
...
 
http://www.soundreel.com
JPQ
13.07.2011 16:34:57 (muokattu 13.07.2011 19:03:37)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

65hz näille kuvattu alarajaksi ja sijotittelua toki tutkin myöhemmin mutta nämä siis ihan kartioista arvioiden tämä bassottomuus... ja työpiste menee kyllä vähitellen uusiksi kunahn keksii miten. että saisi mukavasti koneet ,ja edes toisen synan kajarien kannalta ideaalisti.(tuon jota pääosin nykyisin kontrollerina ja äänilähteenä käytän no puhuen koskettimistollisista soittimistani).
ps. eihän tuo normaalisti ole ongelma juurikaan mutta esim. jos teen ohkaisia matalia köhes siniääniä niin silloin toivois lisää potkua. esim. jos haliuan tehdä pehmeän fm basson niin sitten voi tullakin ongelma jne. eli rokimpi ja popimpi ja jazzimpi meininki menee hyvin. tai sitten jos on kyseessä vaikkapa tr808 tyylin basarin niihinkin potkua kaipais... ja jotenkin uskoisin nyky sijoittelu lähhinnä korostaa bassoja ei vaimenna.... toisen takana nyky tilapäis sijoitelussa vrhon takana ikkuna ehkä siinä metrin päässä toisen takana seinä materiaalia en osaa hahmottaa mutta taitaapi olla kivinen ulkoseinä nyt kun tarkemmin mietin.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti