Muusikoiden.net
23.05.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Rumpujen sämplääminen(?) reaper äänityssoftalla.
1
Ketjukuula
30.06.2011 08:28:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En löytänyt haulla kysymykseeni vastausta joten aattelin tehdä uuden ketjun. Elikkäs tarkoituksena olisi äänittää rummut normaalisti moniraitana koneelle ja äänittää erikseen jokaisesta rummusta yksittäinen isku ja softalla tunnistaa sitten iskut esim basariraidasta ja vaihtaa iskujen tilalle yksittäinen ääni. Elikkäs vähän niinkuin triggeri toimii mutta jälkikäteen tehtynä. Vähän hankala selittää mutta jos joku tajus mitä ajan takaa. Tuolla "dynamic split items" toiminnolla saa tunnistettua ja eriteltyä kaikki iskut mutta miten ne saa korvattua jollain toisella erillisellä saundilla? Kiitos avusta jos joku viitsisi valaista:)
 
Esp
30.06.2011 11:32:45
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ketjukuula: En löytänyt haulla kysymykseeni vastausta joten aattelin tehdä uuden ketjun. Elikkäs tarkoituksena olisi äänittää rummut normaalisti moniraitana koneelle ja äänittää erikseen jokaisesta rummusta yksittäinen isku ja softalla tunnistaa sitten iskut esim basariraidasta ja vaihtaa iskujen tilalle yksittäinen ääni. Elikkäs vähän niinkuin triggeri toimii mutta jälkikäteen tehtynä. Vähän hankala selittää mutta jos joku tajus mitä ajan takaa. Tuolla "dynamic split items" toiminnolla saa tunnistettua ja eriteltyä kaikki iskut mutta miten ne saa korvattua jollain toisella erillisellä saundilla? Kiitos avusta jos joku viitsisi valaista:)
 
Drumagog, Aptrigga, Slate digital trigger ja SPL:n drumxchanger. Noilla plugareilla saat tuon tehtyä, Pro Toolsilla on vielä Soundreplacer, mutta siitä ei liene hirveästi sinulle iloa.
 
Täh?!?
Danko
30.06.2011 14:14:16
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://forum.cockos.com/showthread.php?t=20462
 
"Sorry mate - if you think a Line 6 anything is going to give you an actual guitar sound you are part of the problem and have very little to do with the solution." -CN Fletcher
Ketjukuula
30.06.2011 15:07:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niin ja tosiaan macille pitäis saada plugarit. Toimiiko samat mitkä winukalla?
 
samantien
01.07.2011 18:49:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Asennat tuon Jonas DrumReaplacerin ja teet sillä. Ei ehkä mikään maailman tarkin triggaus, mutta toimii ja on ilmainen.
 
Teet ensin kopion siitä alkuperäisestä raidasta mitä olet triggaamassa ja poltat siihen nuo DrumReaplacerin samplet kiinni. Sitten vaan siirtelet pielessä olevat samplet kohdilleen manuaalisesti. Samplen oikea paikka löytyy helpoiten painelemalla alkuperäisellä rumpuraidalla sarkainta, jolloin kursori (tai mikä helvetti nyt onkaan) hyppää aina seuraavan raidalla olevan transientin kohdalle.
 
No eipä tässä... Mitäs ite?
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti