Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kysymys singaalitiestä
1
reppana
12.06.2011 00:25:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terve. Osaisiko joku antaa vinkkiä seuraavaa asiaan: Eli äänitän setillä Behringer xenyx 802->Steinberg ci 2 stereo sisään-> MacBook pro-> Ääni ulos steinbergin ulostulosta. Kysymys heräsi että onko viisaampaa ajaa ääni, äänikortista takaisin mikseriin ja siitä monitoreille vai onko hyvä näin? Mulla menee siis mikserin stereo outista tuohon steinbergin äänikortin molempiin kanaviin piuha, että saan sen stereona sisään. Ongelma mikä tässä on ollut, on se, että tolla ei voi äänittää kuin yhtä kanavaa kerralla koska kaikki tulee yhdelle raidalla koneelle, vaikkakin tossa mikserissä on 4 kanavaa.
 
Sori sekavaa teksitiä, yritän selventään jos ette ymmärrä.
 
Reppana
 
Harjottelemalla oppii, paitsi minä.
Kalmo
12.06.2011 10:52:07 (muokattu 12.06.2011 10:54:08)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ymmärtääkseni tuossa on se juju, että jos haluat viedä signaalin suoraan tietsikalta mikseriin, joudut käyttämään siihen tietsikan sisäistä äänikorttia.
 
Kahden täysin erilaisen äänikortin käyttö yhtäaikaa tietää yleensä ongelmia. Jos se ei ole rikki, älä rupea korjailemaan - eli pysy nykyisessä reitityksessä.
 
Jos et koskaan äänitä montaa raitaa yhtäaikaa, niin mihin ihmeeseen tarvitset sitä mikseriä? Vai eikö Steinbergissa ole mikkivahvistimia/phantom virtaa tai kaiutinulostuloja tai jotain sellaista?
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
t-ee-mu
14.06.2011 22:44:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

reppana: Terve. Osaisiko joku antaa vinkkiä seuraavaa asiaan: Eli äänitän setillä Behringer xenyx 802->Steinberg ci 2 stereo sisään-> MacBook pro-> Ääni ulos steinbergin ulostulosta. Kysymys heräsi että onko viisaampaa ajaa ääni, äänikortista takaisin mikseriin ja siitä monitoreille vai onko hyvä näin? Mulla menee siis mikserin stereo outista tuohon steinbergin äänikortin molempiin kanaviin piuha, että saan sen stereona sisään. Ongelma mikä tässä on ollut, on se, että tolla ei voi äänittää kuin yhtä kanavaa kerralla koska kaikki tulee yhdelle raidalla koneelle, vaikkakin tossa mikserissä on 4 kanavaa.
 
Sori sekavaa teksitiä, yritän selventään jos ette ymmärrä.
 
Reppana

 
eikös siel ole mikserissä ole direct outit josta saat kana kohtaisesti tavaraa ulos eli 4 raitaa tulee 4 raidalle... vaikka sul ois 2300404 kanavaa mikserissa ja kaikki käytössä ja nauhotat vaan ulostulosta (et siis kanava kohtasesta ulostulosta) niin silloin siellä on vaan se yks raita.. vaika onko nämä niitä FW/ USB miksereitä.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti