Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Phonic Firefly 808 rikki - missä voisi korjauttaa?
1
matrim
01.01.2011 14:24:43 (muokattu 01.01.2011 14:29:06)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omistamani Phonic Firefly 808 U hajosi, kun päivitin laitteen firmwarea. Olen ollut yhteydessä valmistajaan ja ainoa keino korjata on ilmeisesti Firewire piirin vaihtaminen (kts. linkki 1 ) tai uudelleen flashaaminen huollossa (kts. linkki 2).
 
En löytänyt Phonicille edustusta Suomessa lainkaan. Tietääkö kukaan onko Suomessa virallista huoltoa Phonicin laitteille? Itse laite on ostettu jokunen vuosi sitten Thomannilta, mutta olisi mukavampi hoitaa huolto kotimaassa.
 
Tässä varoituksen sana Fireflyn firmwaren päivitystä harkitseville, koska virallisilla Phonicin sivuilla jaellaan edelleen tuota viallista päivitystiedostoa. Päivityksen luvataan korjaavan toimimattomuus yhdistelmällä Mac+USB. Muutoin sitä ei edes tarvitse.
 
Terveisin
Juuso Korhonen
 
linkki 1: https://phonic.box.net/shared/vd668 … d/vd668kal7p/1/51402837/518444826/1
 
linkki 2: http://getsatisfaction.com/phonic/t … firefly_808u_after_firmware_upgrade
 
harbapapa
02.01.2011 08:06:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ota yhteyttä Thomanniin. Tulevat hakemaan laitteen kotiovelta. Minusta kuulostaa takuuhommalta (vaikka takuuaika olisi mennyt umpeen).
 
Itselläni oli firewire -piiri rikki Audiofirestä ja Thomann haki kotoa - korjautti laitteen saksalaisella toimittajalla ja toimitti laitteen takaisin kotiovelle - ei maksanut mitään.
 
Eikä Into-Luthman enää tuo Phonicia?
 
Antti1
02.01.2011 08:18:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

harbapapa: Ota yhteyttä Thomanniin. Tulevat hakemaan laitteen kotiovelta. Minusta kuulostaa takuuhommalta (vaikka takuuaika olisi mennyt umpeen).
 
Eipä se ole Thomannin vastuulla, jos heidän myöntämänsä myyjän takuu on mennyt umpeen. Sen jälkeen kyse on laitteen oletetusta toiminta-ajasta ja valmistajan vastuusta/takuusta. Vaan jos Thomannin takuuta on jäljellä, niin sitä kannattaa tietenkin hyödyntää.
 
PYÖRII! TÄÄ ON KUTSU SULLE!
kimkorho
02.01.2011 15:23:10
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ymmärsinköhän oikein... Laitteen valmistajan nettisivuilla jaossa oleva päivitys hajotti laitteen? Vastuuhan olisi tuossa tapauksessa valmistajan, jonka tulisi siis hoitaa laitteen korjaus ja siitä aiheutuvat kulut.
 
www.theindigo.fi
matrim
02.01.2011 15:47:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

harbapapa: Itselläni oli firewire -piiri rikki Audiofirestä ja Thomann haki kotoa - korjautti laitteen saksalaisella toimittajalla ja toimitti laitteen takaisin kotiovelle - ei maksanut mitään.
 
Eikä Into-Luthman enää tuo Phonicia?

 
Yritin Googlen ja Phonicin sivujen avulla löytää maahantuojaa Suomessa, mutta en löytänyt. Into-Luthmanin nettisivuilta ei ainakaan selvinnyt mitään. Ei ainakaan löytynyt Phonicin tuotteita haulla.
 
Antti1: Eipä se ole Thomannin vastuulla, jos heidän myöntämänsä myyjän takuu on mennyt umpeen. Sen jälkeen kyse on laitteen oletetusta toiminta-ajasta ja valmistajan vastuusta/takuusta. Vaan jos Thomannin takuuta on jäljellä, niin sitä kannattaa tietenkin hyödyntää.
 
Näinhän se tietenkin on. Täytyypä kysellä Thomannilta, josko suostuisivat kuitenkin korjaamaan. Luulenpa, että takuuaika on mennyt jo umpeen, mutta täytyy kaivella kuitit esiin jostakin. Voihan tietenkin olla, että korjaavatkin ihan mukisematta.
 
kimkorho: Ymmärsinköhän oikein... Laitteen valmistajan nettisivuilla jaossa oleva päivitys hajotti laitteen? Vastuuhan olisi tuossa tapauksessa valmistajan, jonka tulisi siis hoitaa laitteen korjaus ja siitä aiheutuvat kulut.
 
Melko uskomattomaltahan tuo tuntuu, että tälläkin hetkellä jaossa oleva päivitys hajottaa laitteita. Löysin lopulta useampia raportteja tapahtuneesta - valitettavasti liian myöhään omalta kannaltani.
 
Phonicin tukisivuilla kehottavat kääntymään paikallisen huollon tai jälleenmyyjän puoleen - korjauksen mahdollisista kustannuksista ei ole mainittu mitään.
 
kimkorho
02.01.2011 16:59:26
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

matrim:Melko uskomattomaltahan tuo tuntuu, että tälläkin hetkellä jaossa oleva päivitys hajottaa laitteita. Löysin lopulta useampia raportteja tapahtuneesta - valitettavasti liian myöhään omalta kannaltani.
 
Phonicin tukisivuilla kehottavat kääntymään paikallisen huollon tai jälleenmyyjän puoleen - korjauksen mahdollisista kustannuksista ei ole mainittu mitään.

 
Riitelemäänhän tuosta voisi ryhtyä, mutta ehkäpä ei maksa vaivaa. Muistetaan vaan kaikki tämän ketjun lukijat, että ko. valmistajan tuotteisiin ei siis kannata sekaantua.
 
www.theindigo.fi
matrim
02.01.2011 20:06:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kimkorho: Riitelemäänhän tuosta voisi ryhtyä, mutta ehkäpä ei maksa vaivaa. Muistetaan vaan kaikki tämän ketjun lukijat, että ko. valmistajan tuotteisiin ei siis kannata sekaantua.
 
Hehehe... Eipä tosiaan ole toiminta oikein vakuuttanut tähän mennessä. Katsotaan miten tässä käy... Eiköhän tuon vielä saa tavalla tai toisella kuntoon.
 
matrim
05.04.2011 08:53:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kesti kolmisen kuukautta, mutta nyt laite on korjattu Thomannin toimesta. Onneksi antavat myymilleen tuotteille pitkät takuut.
 
En kyllä ryhdy enää yrittämään firmwaren päivitystä kyseiseen laitteeseen. Enköhän pärjää ilman USB-tukeakin.
 
mattim
05.04.2011 14:54:50
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

matrim: Kesti kolmisen kuukautta, mutta nyt laite on korjattu Thomannin toimesta. Onneksi antavat myymilleen tuotteille pitkät takuut.
 
En kyllä ryhdy enää yrittämään firmwaren päivitystä kyseiseen laitteeseen. Enköhän pärjää ilman USB-tukeakin.

 
Thomann hoiti hommansa, hieno kuulla.
 
Matti
 
"I refuse to prove that my product will make you sound better", says the guitar gear vendor "for proof denies faith, and without faith, you will hear nothing."
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti