Muusikoiden.net
26.05.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kaapelit ja yhteensopivuudet tai sen puute
1
JPQ
31.12.2010 23:31:52
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kukaan koskaan nähnyt midi piuhaa (esimerkki tosin ma kokemus näemmä) että sopii kyllä vaikkapa 3 laitteeseen kuin nakutettu mutta sitten yksi laite on sellainen ettei johto siihen napakasti istu ? ps. oli onneksi muitakin midi piuhoja. vaikka niidenkin kanssa ei ollut ihan helppoa mutta nuo kaksi muuta midi piuhalajia (kun noita noin neljää lajia itsellä) meni pienellä vaivalla. hauskinta on että halpa piuhat ja tuo yksi muu meni ihan nätisti mutta ne jota pitäisin keskihintaisena (ainakin oma hinta mitä maksoin pohjalta et halpa piuha on ssnake kaiketi) ei suostunutkaan kumpikaan yksikö tai kumpikaan pää. toivotaan että saan vielä neljännen kriittisen midi laitteen tuohon ketjuun. viisi midi laitetta omistava (siis syniä) josta yksi ei ole kauhean tärkeä roikkuu mukana kun sattumoisin on sellainen ja yksi muukin lähinnä kontrollerina. ja sitä paitsi max 4 stereo juttua kuitenkin saan tuohon äänikorttiin kiinni. huomena paremmat testit kortille mutta alustavasti toimii nätisti.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
Antti1
01.01.2011 02:26:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei, en ole ikinä törmännyt tuollaiseen ongelmaan. Sen tiedostan, että se liittimen rakenne on huono ja joskus tosi vetkula, mutta aina ne on sopineet toisiinsa. Ethän sä nyt vahingossa survo eri pinnimäärillä varustettuja johtoja ja liittimiä toisiinsa? Tarkista vielä, vaikka luulisit olevasi varma. Toinen mieleen tuleva juttu on, että sulla on pinnit vääntyneet piuhasta vinksinvonksin.
 
PYÖRII! TÄÄ ON KUTSU SULLE!
AnttiR
01.01.2011 11:38:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla pyörii pari vanhempaa midi-piuhaa, joissa on aavistuksen paksummat nastat. Ne ei istu ihan kaikkiin laitteisiin yhtä helposti kuin uudemmat liittimet, mutta toisaalta pysyvät kyllä todella jämäkästi kiinni.
 
Joskus on kaapeleissa pinnien ympärillä oleva metallirinkula painunut vähän soikeaksi ja sellaista ei välttämättä aina heti huomaa. Vähänkin soikea liitin voi olla kytkemätön paikka.
 
AnttiR
 
virtalahde
01.01.2011 13:15:15
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jotkut kiinalaiset XLR-liittimet eivät istu kunnolla Neutrikeihin. Siksipä ei kannata osta kiinalaista..
 
Jaakko Viitalähde >> http://www.virtalahde.com >> http://www.facebook.com/pages/Helsinki-Finland/Virtalahde-Mastering/278311633180
JPQ
01.01.2011 14:41:01
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

virtalahde: Jotkut kiinalaiset XLR-liittimet eivät istu kunnolla Neutrikeihin. Siksipä ei kannata osta kiinalaista..
 
Jaaha. ps. noi johdot on vasta nipusta otettu joka hyvin säilytetty ja kumma juttu sopivat kyllä muihin laitoksiin no tärkeintä että ainakin nämä kolme midi laitetta sain asianmukaiseen spagetti ketjuun bo sijoittelun mukaan huonoon mutta kun yhdessä ei ole thruuta... ja kyllä minä midipiuhan aina tunnistan et sellaisina kaikki noista on myyty. ja tosiaan monet halvemmat johdot toimii. ja tuo hankala midi puoli oli äänikortissa joka tuli ostettua joka ainakin läpi kuutnelussa toimii hyvin kun paria synaa olen siihen kytkytellyt vasta (mikkietusista en sano mitään vielä mikkiä odottaessa) muutenkin pitäs Roland Octa-capturen siis.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti