Muusikoiden.net
17.11.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Miksaajia?
1 2
molder
26.12.2010 10:59:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jhakwe: Jeps. Johtunee hyvin pitkälti siitä, että ihan vime vuosina on muuttunut niin helpoksi äänittää jossain pikkustudiossa kannut (Tai tilanteen vaatiessa käyttää pelkkää MIDI-raitaa. Väärinhän se on ja niinpoispäin, vaan melko yleistä se alkaa olla eikä meikäläinen duunille sylje tuollaisen takia :), himassa kielisoittimista DI-raidat ja kiippareista MIDIt ja voksut vaatekomerossa. Sitten paketti eteenpäin ääniveijarille, joka reamppaa skebat ja muuntaa MIDI-datan jännittäviksi ääniksi. Vaikka perinteisissä sessioissa on aina se oma viehätyksensä, niin tavallaan diggailen aika paljon tehdä tuollaisiakin projekteja.
 
Tämä kait se on osasyynä siihen, miksi monet isommat pajat lyövät vuoron perään lappua luukulle. Sinänsä hienoa kehitystä, mutta toisaalta ihan pirun sääli.

 
Hmm.. Ihan noin esimerkkejä kiitos,että Mitkä esim. ns.isot pajat on lyönyt lappua luukulle?
 
"The SOUND of VOLUME"
jannu
26.12.2010 16:10:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jhakwe:
 
Tämä kait se on osasyynä siihen, miksi monet isommat pajat lyövät vuoron perään lappua luukulle. Sinänsä hienoa kehitystä, mutta toisaalta ihan pirun sääli.

 
Ai. Mulla on taas se käsitys että nykyään ne isotkin pajat nimenomaan teettävät pikkukopeissa "alihankintana" projektejaan, koska itte ei ehdi ja nää pienet ovat aivan naurettavan halpoja.
 
"You really can't be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
jhakwe
26.12.2010 21:20:21
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

molder: Hmm.. Ihan noin esimerkkejä kiitos,että Mitkä esim. ns.isot pajat on lyönyt lappua luukulle?
 
Mitä itse olen noita kansainvälisiä m.nettien vastineita seuraillut, niin aika yleinen trendi tuo näyttää olevan, että kovan rahan SSL- ja Neve-huoneiden todelliset päivähinnat laskevat jatkuvasti ja monet päätyvät pistämään pillit pussiin. Vaikkapa Gearslutzin Studio business -puolta selailemalla saa äkkiä tämän käsityksen, ja aika moni tälläkin saitilla vilahdellut kotimainen ihan laadukkaan oloinen ja näköinen paja pitää hintoja sillä tasolla, ettei niillä juuri lämmituskuluja enempää kateta.
 
Ja eihän tuosta kauaa ole, kun Abbey Road:kin oli lopetusuhan alla.
 
molder
26.12.2010 22:04:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jhakwe: Mitä itse olen noita kansainvälisiä m.nettien vastineita seuraillut, niin aika yleinen trendi tuo näyttää olevan, että kovan rahan SSL- ja Neve-huoneiden todelliset päivähinnat laskevat jatkuvasti ja monet päätyvät pistämään pillit pussiin. Vaikkapa Gearslutzin Studio business -puolta selailemalla saa äkkiä tämän käsityksen, ja aika moni tälläkin saitilla vilahdellut kotimainen ihan laadukkaan oloinen ja näköinen paja pitää hintoja sillä tasolla, ettei niillä juuri lämmituskuluja enempää kateta.
 
Ja eihän tuosta kauaa ole, kun Abbey Road:kin oli lopetusuhan alla.

 
Ahaa,no käsitin,että ollaan ihan Härmän niemel näis jutuis.Onhan kilpailu koventunu ja tarjonta lisääntyny ja hinnat laskenu,mutta en silti kyllä tiedä ns.isoksi laskettavia studiota mitkä ois (Suomes ainakaan) juuri näiden ns.pikku-studioiden takia lopettanut?
 
"The SOUND of VOLUME"
jhakwe
26.12.2010 22:14:29
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

molder: Ahaa,no käsitin,että ollaan ihan Härmän niemel näis jutuis.Onhan kilpailu koventunu ja tarjonta lisääntyny ja hinnat laskenu,mutta en silti kyllä tiedä ns.isoksi laskettavia studiota mitkä ois (Suomes ainakaan) juuri näiden ns.pikku-studioiden takia lopettanut?
 
Joo, ei kyllä tosiaan taida ollenkaan samassa mittakaavassa näkyä kotomaassa. Hyvä näin! :)
 
Cornflake
31.12.2010 17:42:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikael: Kukas sitä D-studiota pitikään? Sieltäkin on muistakseni paljon tullut tota genreä...
edit: http://muusikoiden.net/jasenet/5107

 
Ääni tonne noissa hommmissa. Mr. J on just sopivasti sekaisin ja hyvällä asenteella duunaava jamppa. Muutenkin lepposa mesta ja hyvää jälkeähän toi puskee.
 
Redbound! I ain't gonna work on Maggie's farm no more
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti