Muusikoiden.net
10.12.2016
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Yamaha MW10 USB yhteys ei enää toimi
1
mkarttun
27.11.2010 18:44:12
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko jollain kokemusta tai apua seuraavaan ongelmaan..
Huomasin että Yamaha MW10 USB(mikseri) interface lakkas näkymästä Macbook proni ääniasetuksissa heti OS X 10.6.4 -->10.6.5 päivityksen jälkeen eikä ajurin uudelleen asennuskaan auta. Nyt en saa MW10:ä toimimaan MBP:ni kanssa.
Mikä neuvoksi?
 
Tulin, näin ja koitin sormella !
varakeef
28.11.2010 14:03:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kokeile toisen koneen kanssa, ellei löydy silloinkaan voi olla mahdollista, että yhteys on ihan fyysisesti kaputt, esimerkiksi usb-litännän kolvaukset piirikortilta ovat irti.
 
"Käytös siivo ja hillitty sopii lehmälle" - Laura Latvala
mkarttun
29.11.2010 08:46:48
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

varakeef: Kokeile toisen koneen kanssa, ellei löydy silloinkaan voi olla mahdollista, että yhteys on ihan fyysisesti kaputt, esimerkiksi usb-litännän kolvaukset piirikortilta ovat irti.
 
Portti toimii kyllä muiden usb laitteiden kanssa että ei siinä sen puoleen pitäisi vikaa olla. Tämä vika tuli esiin samantien kun sain OSX 10.6.5:n päivitettyä.
Olisikohan vika kuitenkin jossain ajuripuolella tai muussa sellaisessa?
 
Tulin, näin ja koitin sormella !
ept
29.11.2010 09:42:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mkarttun: Portti toimii kyllä muiden usb laitteiden kanssa että ei siinä sen puoleen pitäisi vikaa olla. Tämä vika tuli esiin samantien kun sain OSX 10.6.5:n päivitettyä.
Olisikohan vika kuitenkin jossain ajuripuolella tai muussa sellaisessa?

 
Apua ei valitettavasti ole antaa, mutta pikaisella vilkaisulla et ole yksin. 10.6.5 näyttää aiheuttaneen samanlaisia ongelmia usean eri USB Audio-laitteen kanssa.
 
Tuossa yksi esimerkki: http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=2647053&tstart=0
 
--
PeTe
 
mkarttun
29.11.2010 11:25:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvä homma että asia on huomattu ja ehkäpä jotain korjausta on pian saatavilla. Itse myöskin yritin etsiä aiheesta juttua mutta tuossahan siitä jo joku olikin valitellut...Thänks...
Ootellaan.
 
Tulin, näin ja koitin sormella !
ept
01.12.2010 20:47:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mkarttun: Hyvä homma että asia on huomattu ja ehkäpä jotain korjausta on pian saatavilla. Itse myöskin yritin etsiä aiheesta juttua mutta tuossahan siitä jo joku olikin valitellut...Thänks...
Ootellaan.

 
Huomasinpa juuri, että taitaa juurikin syyllinen olla tuo Yamahan oma ajuri, eli se kannattaisi ottaa pois:
 
http://www.yamahasynth.com/jp/suppo … tibility/answer/macOSX_1065_en.html
 
--
PeTe
 
mkarttun
05.12.2010 23:23:40
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ept: Huomasinpa juuri, että taitaa juurikin syyllinen olla tuo Yamahan oma ajuri, eli se kannattaisi ottaa pois:
 
http://www.yamahasynth.com/jp/suppo … tibility/answer/macOSX_1065_en.html
 
--
PeTe

 
Jees...Laittelin vikailmoitusta Yamahalle ja sain sieltä eilen sähköpostia että näille laitteille ei tosiaan oo vielä 10.6.5 ajuria...ootellaan.
 
Tulin, näin ja koitin sormella !
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti