Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Nuendon omistajat hoi!
1
psalo
22.11.2010 21:01:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bändimme on pitkän omatoimisen puurtamisen jälkeen päätynyt seuraavaan tilanteeseen: Meillä on biisit Cubasessa projekteina, mutta ne Cubasen projektit pitäisi saada sieltä eksportattua sellaiseen muotoon jota Logic ymmärtää jotta miksaamista päästään jatkamaan. Käsittääkseni tämä onnistuu Nuendolla, jota kenelläkään tutullamme ei valitettavasti ole. Jos joku Nuendon omistavista foorumilaisista voisi auttaa kaveria mäessä ja avittaa eksporttaamisen kanssa, olisimme kovin kiitollisia. Sijaitsemme Helsingissä ja Tampereella. Jonkinlaista palkkiotakin voimme avusta tarjota sopimuksen mukaan. Yhteyttä voi ottaa täällä mnetissä tai perttu piste salo ät gmail piste com. Kiitos & kumarrus!
 
konehes
22.11.2010 21:58:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No onnistunee se niinkin, että teette niistä raidoista Cubasella samasta kohdasta alkavia yhtenäisiä raitoja ja raahaatte ne sieltä audio files tms. kansiosta pois. Sitten ne voi avata missä tahansa audio-ohjelmassa. Wavia ne mahtanevat kuitenkin olla muodoltaan?
 
Pro Toolsissa homman voi ainakin tehdä näin, joten miksei Cubasessakin.
 
cherub with heavy metal machine
uduwudu
22.11.2010 23:29:08 (muokattu 22.11.2010 23:31:09)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

konehes: No onnistunee se niinkin, että teette niistä raidoista Cubasella samasta kohdasta alkavia yhtenäisiä raitoja ja raahaatte ne sieltä audio files tms. kansiosta pois. Sitten ne voi avata missä tahansa audio-ohjelmassa. Wavia ne mahtanevat kuitenkin olla muodoltaan?
 
Pro Toolsissa homman voi ainakin tehdä näin, joten miksei Cubasessakin.

 
Onnistuu myös Cubasessa, tosin ainakaan SX3-versiossa toi ei mene ihan yhtä jouhevasti kuin Toolsissa, mutta onnistuu kyl. Bounce selection-komennolla ton saa ainakin tehtyä. Kopioi joka raidan alkuun jotain, sitten valitsee kaiken ja bounce selection. Vai muistaako joku onnistuiko se helpommin?
 
Ja tietty voi myös kokeilla omf-muotoon tallentamista, se voi toimia tai sitten ei toimi. Jos siirtää pc:n ja Macin välillä, niin ääkkösiä kannattaa välttää. Mulla on pari kertaa mennyt vituiksi sen takia. Mutta varmin tapa taitaa olla edelleen toi että joka raita alkamaan samasta kohtaa.
psalo
24.11.2010 18:22:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tarkoitus olisi siis säilyttää mahdollisimman iso osa siitä työstä mikä biisien eteen on jo Cubasessa tehty. Tämä siis sisältää lisätyt kompressorit yms efektit sekä raitojen nimeäminen, kitara1, kitara2, ..., kitara190, basso, rummut jne... ;) Rumpalimme on miksaushommista tehnyt jo ison osan, mutta tällä hetkellä aikansa ei riitä joten projektit pitäisi mahdollisimman jouhevasti saada Logiciin. Jos raidat ottaa bouncaamalla niin mitä sieltä silloin tarkalleen ottaen saa ulos? Raakaraidat? Efektoidut raidat?
 
sami_sumea
24.11.2010 20:27:59
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

psalo: Tarkoitus olisi siis säilyttää mahdollisimman iso osa siitä työstä mikä biisien eteen on jo Cubasessa tehty. Tämä siis sisältää lisätyt kompressorit yms efektit sekä raitojen nimeäminen, kitara1, kitara2, ..., kitara190, basso, rummut jne... ;) Rumpalimme on miksaushommista tehnyt jo ison osan, mutta tällä hetkellä aikansa ei riitä joten projektit pitäisi mahdollisimman jouhevasti saada Logiciin. Jos raidat ottaa bouncaamalla niin mitä sieltä silloin tarkalleen ottaen saa ulos? Raakaraidat? Efektoidut raidat?
 
Mikä versio Cubasesta sulla on? Vitosesta eteenpäin löytyy ainakin batch-exportti mistä saat ulos kaikki raidat just niinku haluat, efekteillä tai ilman.
 
...
 
http://www.soundreel.com
psalo
26.11.2010 21:30:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jees, batch eksporttia kokeillaan!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti