Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: DIGIDESIGN PRODUCER PRO FACTORY ja Waves Gold
1
ploughman
27.06.2010 17:02:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Morjens,
 
kun tässä nyt parhaillaan olen laajentamassa omaa voice-overstudiota myös kattamaan laajemmin musiikkinauhoituksen/miksauksen tarpeet olisin kysynyt hieman tästä Digidesignin Pulgaripaketista.
 
Wavesin Gold Bundle löytyy jo ja siinähän onkin jo mukava määrä miksausessa tarpeellisia plugareita. Rennaicense -plugareista puuttuu siis enää vain se RVox.
 
Pahimmat ja akuutit puutteet studiossa ovat tietenkin rautakompurat, joita olisi hyvä olla edes muutama: rummuille/rumpubassoryhmään, laululle ja masterkumpura. Tämä ei vielä budjettisyistä onnistu, joten plugereihin mennään..
 
Pahimmat puutteet plugarien saralla ovat tietenkin beat detective (tähän asti kaikki korjailtu käsin), Sound Replacer (softaversiolla sampletettu rummut PC:n kautta) ja AutoTune (tähän asti ei siis ole annettu laulajalle mahdollisuutta laulaa muuten kuin ihan täysin nuottiin ) :-D
 
Huomasin, että Digidesingin plugaripaketeista tuo Producer Pro Factory on esim saksankaupassa vain 299. Se siis sisältää tuon tarvitun Sound Replacerin ja sen lisäksi 16 muuta hyväksi havaittua plugista. Miten on mahdollista että tuon 17-plugarin paketin hinta on muuten sama kuin yksittäisen Sound Replacerin??
 
Toinen Digidesignin paketti on Digidesing Music Production Toolkit 2, joksa taasen sisältää tuon Beat Detectiven ja Smack!-kompuran. Se myös lisäisi raitojen määrän 64, jos vaan päivitän Pro Tools LE 7 tuohon 8-versioon.
 
Kolmas puutteeni eli autotune löytyisi tavallaan Waves update -planin kautta. Mulla on alunperin tuo Waves 5 Gold Bundle, jonka voisi periaatteessa updateta uusimpaan versioon jollain satkulla ja mukana tulisi sitten Waves Tune LT
 
Nämä kolme rahareikää siis kattaisivat kaikki nuo tarpeeni samalla : autotune, sound replacer ja beat detective, mutta kaikkiin ei nyt heti voi sijoittaa Pitää tehdä valinta.
 
Kaipailisin siis kokemuksia kyseisten plugarpiakettien omistajilta ja Kysymys kuuluukin nyt:
 
Kun kerran uusia, persoonallisia kompuroita periaatteessa etsin, niin Wavesin Gold Bundlen jatkeeksi, suosittelisitteko pikemminkin tuota Producers Pro Factoryn 17 plugarin settia vai olisiko pelkkä Music Production Toolkit 2 Smackeineen parempi?
 
RVoxin voinee unohtaa kun pajalta löytyy jo RAxx (vaikka ei ole ihan vokaaleille suunniteltu) ja jos siihen kylkeen hommaa siis jomman kumman mainituista Digidesignin paketeista..vai olenko täysin väärässä ja pitäisikö rahat sitten säästää vain yhteen hyvään rautakompuraan.
 
Lisäkyssärinä vielä kaipaisin vastausta siihen, että miten tuo Wavesin update plan on käytännössä toiminut? Minulla siis on se vanha Gold Bundle jossa ei ollut Waves Tune LT:tä tai IR-L Convolution -reverbiä. Kuinka paljon joutuu sijoittamaan, että tuon vanhan saa updatettua tuohon uudempaan saadakseen nuo kaivatut plugarit..ja onko se edes noin mahdollista?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti