Muusikoiden.net
10.12.2016
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Viive audiointerfacella.
1
Aetheries
08.01.2010 15:27:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yamaha MW10c pärähti thomannilta,sen mukana Cubase AI4,muuten toimii hyvin,mutta signaalissa on about puolen sekunnin viive.Johtuuko tämä"liian hitaasta"usb portista tai jostakin ? Tietokoneen äänikortin ei käsittääkseni pitäisi vaikuttaa,kun eikös tuo audointerface toimi samalla ulkoisena äänikorttina ? Ja toinen ongelma että kun raita on äänitetty ja sitä yrität kuunnella niin ei kuulu mitään.Ei näytä edes signaalia,vaikka koneella se kumminkin on.
Auttakaa tietämätöntä kiitos.
 
CryptoFib
08.01.2010 16:13:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Asenna oikeat ajurit. Cubasen valikosta etsit device managerin. Sieltä (en muista tarkalleen millä nimellä) "Vst Audiobay", "VST Audio System" tms.. Valitset sieltä sitten sinun interfacen ASIO-ajureilla, ei Full Duplexeilla, Direct X:illä tms. Liekö tästä apua. Siltä tuo ongelma ainakin kuulostaa.
 
Siitä huolimatta, että eläminen on niin kallista, se on edelleen hyvin suosittua.
Kalmo
08.01.2010 20:33:32 (muokattu 08.01.2010 20:35:50)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Varmaan mukana tulleissa manuaaleissa on selitetty latenssin säätäminen ja asennuksen perusasiat?
 
En tunne AI:ta, mutta kyllä yleensä kaikki softa/äänikorttiyhdistelmät vaativat asianmukaiset asetukset toimiakseen. Yleensä perusasiat on selitetty tiivistetysti jonkinlaisessa "Getting started" osiossa.
 
Jamun specseissä todetaan, ettei erillisiä ajureita tarvitse asentaa, vaan että se toimisi käyttiksesi vakioajureilla.
Output- ja input drivers kohdista pitäisi löytyä nämä ajurit valittuina, jotta ääntä tulisi ja menisi.
Ja tietysti vielä äänitettävän raidan inputin ja outputin pitää olla kohdallaan.
 
Kärsivällisyyttä ja lykkyä pyttyyn.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
Juhani_ko
08.01.2010 20:49:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Se tulee mieleen että jos laite on tarkoitettu USB 2.0 porttiin ja koneessa on USB 1.1 niin siitä tod.näköisesti tulee hankalaa.
 
Nyt on kuuminta hottii olla siististi cool.
Aetheries
08.01.2010 21:41:52 (muokattu 08.01.2010 21:44:18)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

CryptoFib: Asenna oikeat ajurit. Cubasen valikosta etsit device managerin. Sieltä (en muista tarkalleen millä nimellä) "Vst Audiobay", "VST Audio System" tms.. Valitset sieltä sitten sinun interfacen ASIO-ajureilla, ei Full Duplexeilla, Direct X:illä tms. Liekö tästä apua. Siltä tuo ongelma ainakin kuulostaa.
 
Täältä löytyy"ASIO DirectX Full Duplex driver" ja "Asio4all v2" ?
 
Mutta tossa 4all v2 sanoo että could not activate asio driver... kun vaihtaa sitä.
 
Antti1
08.01.2010 21:42:28 (muokattu 08.01.2010 21:43:29)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aetheries: Täältä löytyy"ASIO DirectX Full Duplex driver" ja "Asio4all v2" ?
 
ASIO on oikea vaihtoehto.
 
E: Vai siis.. Onko tuo koko rotla yksi ainoa vaihtoehto? Jos on, niin sitten on jotain pahasti pielessä, kun ne ei liity mitenkään toisiinsa. Jos ei, niin suosittelen opettelemaan edes hiukan pilkun käyttöä. :)
 
Sell the kids for food, weather changes mood.
Aetheries
08.01.2010 21:45:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: ASIO on oikea vaihtoehto.
 
E: Vai siis.. Onko tuo koko rotla yksi ainoa vaihtoehto? Jos on, niin sitten on jotain pahasti pielessä, kun ne ei liity mitenkään toisiinsa. Jos ei, niin suosittelen opettelemaan edes hiukan pilkun käyttöä. :)

 
Kaks eri vaihtoehtoo on ne :D anteeksi epäselvyteni :)
 
Aetheries
08.01.2010 23:41:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No sain nyt(en tiedä mitä tein,device setuppeja läräsin vaan)sen toimimaan,mutta lisää kysymystä pukkaa.Kun ohjekirjassa lukee tuossa setup kohdassa,missä on tällanen hieno kuva että mihin reikään tungetaan effekti prosessori ja mihin mikrofonit ja mihin kuulokkeet ja monitorit ym.nii täsä kun lukee että"Powered Speakers" tossa stereo out kohassa siis,niin tarkottaako se aktiiveja ? Kun mulla on sellaset mahtavat thomannin omat"T.Amp"passiivit mitkä on kyllä toiminu ettei ne hajalla oo,nii heitin ne tohon kii,nii kuulu kyllä,mutta tuntu tulevan jotenki hiljaa,ihan kun ei ois pystyny antaa kaikkee ulos ?
 
Antti1
08.01.2010 23:48:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Siinä on linjatasoisen signaalin ulostulo. Sen ja kaiuttimien väliin tarvitsee päätevahvistimen, joka vahvistaa linjasignaalin kaiutintasoiseksi. Ero noiden kahden välillä on vähintäänkin merkittävä ja se vahvistin on melkolailla pakko olla siinä välissä.
 
Sell the kids for food, weather changes mood.
Aetheries
09.01.2010 00:09:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Siinä on linjatasoisen signaalin ulostulo. Sen ja kaiuttimien väliin tarvitsee päätevahvistimen, joka vahvistaa linjasignaalin kaiutintasoiseksi. Ero noiden kahden välillä on vähintäänkin merkittävä ja se vahvistin on melkolailla pakko olla siinä välissä.
 
Jajaa.Elikkä kätytämme sitte kuulokkeita :D kiitoksia vaa.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti