Muusikoiden.net
06.12.2016
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: AkG C3000B ei pihaustakaan mikä mättää
1
Joex
06.11.2009 22:04:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro kysyisin teiltä neuvoa mikä mättää? Minulla on Lexicon Omega audiointerface ja akg c3000b mikrofoni. Ongelma on että kun yritän nauhoittaa c3000b mikillä en saa mikistä pihaustakaan irti. Mutta kun vaihdan mikin halvempaan akg mikkiin jonka ostin Pa kamoille niin äänet kuuluu ja äänitys onnistuu. Käytän äänittäessä Fl studio 9. Lähetin c3000 mikin takas thomanille korjaukseen ja sieltä se nyt lähetettiin takas ja sanottiin että akg teki sille jotain testejä ja että ei ole mitään vikaa. Miten voi olla että saan ton halpis mikin toimimaan mutta samoilla asetuksilla ei c3000b toimi. Tossa Lexiconissa on 48V phantom power. Pitäisikö siihen laittaa vielä etuaste että toimii.Vai onko välttämätön Auttakaa olen hermoromahduksen partaalla tän mikin kanssa! :)
 
Calyamaha
06.11.2009 22:10:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joex: Moro kysyisin teiltä neuvoa mikä mättää? Minulla on Lexicon Omega audiointerface ja akg c3000b mikrofoni. Ongelma on että kun yritän nauhoittaa c3000b mikillä en saa mikistä pihaustakaan irti. Mutta kun vaihdan mikin halvempaan akg mikkiin jonka ostin Pa kamoille niin äänet kuuluu ja äänitys onnistuu. Käytän äänittäessä Fl studio 9. Lähetin c3000 mikin takas thomanille korjaukseen ja sieltä se nyt lähetettiin takas ja sanottiin että akg teki sille jotain testejä ja että ei ole mitään vikaa. Miten voi olla että saan ton halpis mikin toimimaan mutta samoilla asetuksilla ei c3000b toimi. Tossa Lexiconissa on 48V phantom power. Pitäisikö siihen laittaa vielä etuaste että toimii.Vai onko välttämätön Auttakaa olen hermoromahduksen partaalla tän mikin kanssa! :)
 
Tsekkaa vielä, että
*phantom on oikeesti päällä
*käyttämäsi XLR-XLR piuha on oikein kytketty (kaikki kolme pinniä kytketty)
http://pinouts.ru/Home/xlr3_pinout.shtml
 
anapena
07.11.2009 01:36:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Edellisten lisäksi voisit kokeilla yleismittarilla, että paljonko mikkiliittimestä tulee phantom-jännitettä. Jos 3tonninen on nirso liian pienelle jännitteelle? Onko sulla Omegan muuntaja seinässä? Onko toimiva mikki dynaaminen vai konkka?
 
Mikael
07.11.2009 10:42:28 (muokattu 07.11.2009 10:45:01)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

C3000b:n pitäis toimia jo 9V jännittellä joten turhan nirso se ei ole. Mä veikkaisin kans että toinen mikki on dynaaminen ja Phantom-jännitettä ei tuu ollenkaan. Kannattais kokeilla sitä C3000b:tä jonkun muun etuasteen - vaik niiden pa-kamojen jos sieltä phantomia tulee - kanssa...
 
Ennen ei ollut mitään - nyt on.
4lp1
07.11.2009 13:03:01
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tosiaan, mikä on tuo toinen mikki?
Ja, ainakin Lexiconin Lambdassa tarttee laittaa se phentom päälle, takana on nappula sitä varten. Niin on kyllä myös Omegassa.
Silloin kun Phantom on päällä, pitäisi etupaneelissa palaa ledi +48:sen kohdalla.
 
Ja oma Lambda ruokkii kyllä ainakin AKG:n Perception 220:llaa..
 
Pitkät hiukset ja kitara, loppu sujuu kuin itsestään.
Joex
07.11.2009 21:15:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toinen mikki mikä toimii on AKG D 660S. Mulla on ollu toi phantom nappi päällä ja palaa punanen ledi siinä 48v kohal et ei ainakaan siitä ole kiinni. Ja kaikki kolme pinniä on ollut kiinni eli piuhat on kyllä ollu kunnolla kiinni eli ei ole siitäkään kiinni. Kiitoksia neuvoista mutta en löydä ongelmaa vieläkään. Tosin en pysty juuri nyt kokeilemaankaan koska mikki on vasta tulossa takas saksasta tulee ens viikolla. Mutta haluaisin vihdoin päästä heti kokeilemaan sitä kun se tulee jos siinä nyt ei muka mitään vikaa ole. Toisaalt jos se kerran on AKG:llä ollut testattavana niin luulis toimivan.
 
Jotenki niin kumma juttu että siinä ei ole vikaa ja kun vaihdoin ton toisen AkG tilalle ni heti toimi. Jos joku keksis miten saan sen toimimaan ni olisin kyllä niin onnellinen ettei tarvitsisi enää tapella sen kanssa ja pääsisi tositoimiin.
 
Mikael
07.11.2009 21:26:09 (muokattu 07.11.2009 21:27:25)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuo D660 on dynaaminen mikki eikä tarvitse phantom-vitaa. Viittaisi siis siihen että Omegan phantom-virran syöttö ei toimi.
 
Ennen ei ollut mitään - nyt on.
Joex
07.11.2009 21:36:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No voi perkele! Eli pitänee nyt sit alkaa lähettelee tota omegaa sinne saksaan. Oliskohan tohon mitään muuta konstia miten saisin sen toimimaan ku ei jaksais alkaa lähettelee takas. Entäs ku mulla on Art Tube MP Studio V3 etuaste. Onko mahdollista laittaa se omegan ja mikin väliin.
 
JoKo
07.11.2009 21:43:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko mahdollista laittaa se omegan ja mikin väliin.
 
Onhan se. Kytke se vaan äänikorttisi linjasisäänmenoon. Jos laitat kaksi mikkietusta peräkkäin niin ääni tuppaa särkemään. Jos sellaista ei ole, niin varmaan siinä äänikortissa on joku padi,-20db tyyppinen nappi mikä kannattaa laittaa päälle.
 
SamPpaa
08.11.2009 00:11:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joex: No voi perkele! Eli pitänee nyt sit alkaa lähettelee tota omegaa sinne saksaan. Oliskohan tohon mitään muuta konstia miten saisin sen toimimaan ku ei jaksais alkaa lähettelee takas.
 
Kokeile nyt ensiks vaihtaa piuhaa ja mittaat tuleeko se phantom sinne piuhan päähän. Väärin kolvattu piuhakin voi olla syynä sille, ettei mustanaamio iiiku.
 
Tekemällä oppis..
Joex
10.11.2009 17:52:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jeejee koko homma olikin yhestä rikkinäisestä xlr piuhasta kiinni.. Kokeilin uutta pihaa ja avot homma toimii.. Kiitoksia kaikille avusta
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti