Muusikoiden.net
12.12.2018
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ääntä eristävät kuulokkeet
1 2 3
Mikael
14.08.2016 21:56:24
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, makuasia ja eri asia tietty kun ostaa itelle omaan käyttöön ja tietää mitä haluaa. Studiossa on hyvä varautua vähän kaikenlaiseen :)
 
Fuzz is Clean! https://soundcloud.com/skipzoneband
dewil
15.08.2016 10:42:12
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nad viso hp50. Sulkevat todella hyvin.
Pysyvät päässä ja ovat kaikenlisäksi paras-soundiset suljetut kuulokkeet, mihin oon törmänny.
 
Dont Clone The Beat. Own The Beat.
Amicus curiae
28.08.2016 00:19:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi,
 
"CAVEAT EMPTOR - OSTAJA VAROKOON"
 
Vaikka on hiukan aiheesta ohi, kirjoitan "varoituksen" sanan korviin tulevista vastamelukuulokkeista:
 
https://www.verkkokauppa.com/fi/pro … pple-vastamelunappikuulokkeet-musta
 
Kyseinen vastamelukuuloke Bose Quiet Comfort 20 vaimentaa melua *minusta* oikein mainiosti. Sopii myös korviini hyvin. Löytyy Applelle ja Androidille. Kuulokkeiden johdossa on napit äänenvoimakkuudelle ja on-off / selausnappi.
 
Ikävä kyllä kuulokkeet eivät kestä normaalia aikuisen käyttöä edes puolta kaksivuotisesta takuuajastaan.
 
Olen törmännyt kahteen muuhun ihmiseen, joilla minun laillani oli ensin alkanut kuulokkeiden volumenapit reistailla (ääni menee itsestään täysille joka kerta kun johdon nappikytkin hipaiseekin paitaa. Ei ole kiva, kun autoa ajaessa yhtäkkiä meinaa tulla paskat housuun kun joku sorpaano kirkaisee korvakäytävään volumenappi kaakossa).
 
Tapaamani kaksi ko. kuulokkeiden käyttäjää kertoivat, että oli kumpikin tavannut muita ko. kuulokkeet hankkineita, joilla oli ollut samanlaisia ongelmia. Asia tuli puheeksi kun yksi tyyppi näki minut ko. napit päässä ja kysyi, että onko ne mulla toimineet kun hänellä eivät, ja myöhemmin minä kyselin yhdeltä samaan kahvilaan osuneelta käyttäjältä hänen kokemuksistaan. Pieni otanta, tiedän, mutta tyytymättömien osuus 100%.
 
Omani ovat nyt takuuna vaihdossa.
 
Käyttäisin näitä kuulokkeita erittäin mielelläni - mm. auton ajomelusta saa valtavasti rengasmelua pois, siksi ajelin pitkiä matkoja vain vaimennin päällä, kun jo kyllästytti musan kuuntelu.
 
Paha kyllä kuulokkeet eivät tunnu kestävän normaalikäyttöä. Jos hankitte tällaiset, niin kannattaa pistää ostokuitti talteen. Kyllä kolmensadan kuulokkeiden pitää yli 6 kk kestää varovaisen aikuisen käytössä, minusta.
 
Toivottavasti Bose korjaa nuo ongelmat, kun muuten nuo on varsin hyvät vastamelukuulokkeet.
 
Käytin niitä nimenomaan meluntorjuntaan autossa ja maisemakonttorissa, enkä osaa objektiivisesti arvioida niiden "hifi-hyvyyttä" musiikinkuuntelussa - ja se on oikeastaan tarpeetontakin, koska nykyisenlaisina eivät kestä käytössä.
 
En ole minkään merkin kuulokekauppias, en hyödy ko. Bose-tuotteen haukkumisesta mitään, ja moitteistani huolimatta odotan innolla, että saan kuulokkeeni huollosta ja pääsen taas ajomatkoilla ja konttorin kälätyksen keskellä pienentämään niillä melua.
 
Kolmella sanalla sanoen: caveat emptor / emptrix.
 
A c
 
modsman77
27.09.2016 01:02:40
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sama juttu itelläkin. Ei kestä.
 
Havainto:
 
Vastamelukuulokkeiden pitemmän käytön jälkeen kaikki pienetkin äänet kuulostavat kovilta. Korvat jotenkin herkistyvät. En tiedä onko muilla samankaltaisia kokemuksia mut itseä tuo häiritsi. Suljettujen luurien kanssa ei tuollaista vaikutusta ole ollut.
 
Putki on paljon herkempi kuin transistori. Sen synnyttävä väreily on harmonista. Olipa kerran: 1800-luvulta lähtien särö koettiin kielteisenä musiikin kannalta, koska särö oli kohinan lisäksi häiriötekijä.
patarouva
22.03.2017 15:59:24
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuoreita ehdotuksia ottaisin mielelläni vastaan, myös täällä lahjaksi miehelle, jonka (omasta mielestäni) kuuntelee musiikkia ja kaikkea muuta liian lujaa. Tai ainakin kuulokkeet päästävät liikaa ääntä ulos. Budjetti about 200 euroa.
 
modsman77
27.03.2017 14:29:12 (muokattu 27.03.2017 16:00:35)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

patarouva: Tuoreita ehdotuksia ottaisin mielelläni vastaan, myös täällä lahjaksi miehelle, jonka (omasta mielestäni) kuuntelee musiikkia ja kaikkea muuta liian lujaa. Tai ainakin kuulokkeet päästävät liikaa ääntä ulos. Budjetti about 200 euroa.
 
Tässä olis ystävällisen m.netin käyttäjän tekemä arvostelu. Menee yli budjetin mut videosta voi olla muuten hyötyä:
 
https://www.youtube.com/watch?v=OYRCZkXD9ok
 
Putki on paljon herkempi kuin transistori. Sen synnyttävä väreily on harmonista. Olipa kerran: 1800-luvulta lähtien särö koettiin kielteisenä musiikin kannalta, koska särö oli kohinan lisäksi häiriötekijä.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti