Muusikoiden.net
01.10.2022
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Reverb.com
1
Harikamboji
20.08.2022 10:31:27
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Reverbistä itselläni ollut aiemmin vain hyviä kokemuksia, mutta nyt tuli vastaan varsin vittumainen tapaus.
 
Tilasin kitaran, joka myynti-ilmoituksen mukaan oli kunnoltaan very good. Nauhojen kunnosta kysyin vielä erikseen, ja ne olivat myyjän mukaan täydellisessä kunnossa.
 
Kitara saapui hyvin pakattuna, mutta avattaessa odotti pettymys. Lavan kärki oli murtunut, mikä oli ovelasti jätetty piiloon kuvissa. Nauhat olivat kuluneet, vänkyrät ja irvistivät lavan reunoista monesta kohtaa.
 
Lisäksi intonaatio kusi aivan ruhtinaallisesti, 12 ja 24 nauhan välillä parhaimmillaan puoli sävelaskelta eroa. Tallan säätö ei auta, sillä talla on asennettu liian kauas satulasta. Kyseessä siis yksiselitteisesti kitara joka ei millään muotoa vastaa myynti-ilmoituksen kuvailua.
 
Dokumentoin viat ja kävin myyjän kanssa viestinvaihtoa asiasta. Hän tarjosi 150 € hyvitystä ja sanoi, ettei vikaa ole ja vaikka olisikin, se ei ole hänen vastuullaan, sillä hän ei ole rakentanut kitaraa. Hän kieltytyi ehdottomasti purkamasta kauppaa.
 
Keskustelu ei johtanut mihinkään, joten tein valituksen Reverbin asiakaspalveluun. He olivat samaa mieltä kanssani ja alkoivat selvittää asiaa. Nyt tämä myyjä oli tehnyt 150€ palautuksen itsenäisesti, ja laittoi saatteeksi viestin jossa syytti minua huijariksi, joka yrittää Reverbin henkilökunnan avulla saada kitaran ostettua halvemmalla. Hohhoijaa
 
Asia ei tule luonnollisestikaan jäämään tähän, mutta varoituksen sana kaikille teille, jotka Reverbiä käytätte. Olkaa tarkkana mitä tilaatte ja keneltä, sillä tälläkin myyjällä oli viiden tähden arviot. Vaatikaa lisäkuvia ja tehkää tarkentavia kysymyksiä ennen kauppoja, sillä nämä jäävät Reverbin tietoon ja toimivat mahdollisissa riitatilanteissa lisätodisteina siitä, mitä myyjä on väittänyt.
 
"Shred, Ergo Sum"
msalama
20.08.2022 11:14:06 (muokattu 20.08.2022 11:15:00)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä vain ja olen itsekin päättänyt, että jos Reverbin kautta enää mitään tilaan, niin vasta tarkkojen lisäselvitysten ja mahdollisten lisäkuvien jälkeen. Ja tärkeintä on tietenkin kysyä juuri niistä olennaisuuksista, joista myyjä kertoo puutteellisesti tai jättää kokonaan kertomatta. "Sold as described" kun on aika yleistä siellä nykyään!
 
Tuuttiin tää tehtiin. Eli yx urbaano 70-luvun ikikakara jälleen vauhdissa: https://freesound.org/people/msalama123/
PekkaM
22.08.2022 07:41:15 (muokattu 22.08.2022 09:33:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tätä ei pitäisi edes joutua kysymään enää mutta maksoithan luottokortilla tai PayPalin kautta? Reklamaatio vetämään ja homma etenee.
 
munkero
22.08.2022 09:04:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tasan sama tilanne voi käydä kyllä ihan täällä torillakin, sillä erotuksella että Reverbissä on siinä Paypal ja reverb välissä. Torilla oot ihan omillas.
 
Itekki joskus soitellu.
Shredator
22.08.2022 19:58:50
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Reverbin hinnat kyllä keulii ja myyjillä on suuret luulot/toiveet tällä hetkellä. Pistin just tarjouksen eräästä, joka liikahtaisi täällä siihen hintaan ja vastauksena tuli suurin piirtein haistattelut. No sielläpä ne sitten varmaan vuosia roikkuu.
 
Minkä sormet heittää, sen wahi peittää
msalama
22.08.2022 20:10:53
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, Reverbin hintataso on lähinnä naurettava. No mutta siinähän mädäntyvät myymättömien harppujensa kanssa.
 
Tuuttiin tää tehtiin. Eli yx urbaano 70-luvun ikikakara jälleen vauhdissa: https://freesound.org/people/msalama123/
mpekkanen
22.08.2022 20:36:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

On reverbissä jostain myös liian halvat hinnat. Joku aika sitten möin kasari Krameria ja kunto oli kuin uudella. Reverbistä yksi liike katsoi, että vastaavia oli myyty jollain 400€. Tämä siis mint kuntoinen USA soitin.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti