Muusikoiden.net
20.04.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Boss RC-30 - kaksi mono signaalia?
1
tuquoque
15.10.2016 21:57:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kukaan kokeillut, pystyykö Bossin RC-30 loopperilla ajamaan kahta monosignaalia yhden stereon sijasta? Eli jos kytkee esim. basson vasempaan inputtiin ja vasemmasta outputista bassovahvistimeen ja kitaran samalla lailla oikeisiin, menevätkö signaalit läpi ilman toisiinsa sekoittumista?
 
En (vielä) omista laitetta. RC-300:lla tämä onnistui, mutta entä RC-30:llä?
 
hallu
15.10.2016 22:13:49
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tuquoque: Onko kukaan kokeillut, pystyykö Bossin RC-30 loopperilla ajamaan kahta monosignaalia yhden stereon sijasta? Eli jos kytkee esim. basson vasempaan inputtiin ja vasemmasta outputista bassovahvistimeen ja kitaran samalla lailla oikeisiin, menevätkö signaalit läpi ilman toisiinsa sekoittumista?
 
En (vielä) omista laitetta. RC-300:lla tämä onnistui, mutta entä RC-30:llä?

 
Mielenkiintoinen idea. Enpäs ollutkaan tullut ajatelleeksi. Mulla sattumoisin on RC-30 niin päätin kokeilla äsken ja pikaisen testin perusteella onnistuu kyllä niin että signaali menee läpi sekoittumatta basso toiseen vahvistimeen ja kitara toiseen. Tein vain pikaisen kokeilun enkä testannut miten äänittäessä käyttäytyy, mutta loogista tietenkin olisi, että toinen menisi stereoraidan leftille ja toinen stereoraidan rightille, mutta laitteen tasosäädöt ei luonnollisestikaan silloin futaa erikseen, mutta toisaalta jos käyttää kahta vahvistinta, niin saahan ne tasot säädettyä siitä. Raidan "puolikkaita" ei voi tietenkään kytkeä erikseen päälle ja pois. Johonin tuota ominaisuutta voi varmasti käyttää täytyy tesmailla lissää tätä mahdollisuutta. Kiitos vinkistä :-D
 
Jos se vaappuu ja vaakkuu, se on ankka
tuquoque
15.10.2016 22:28:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hallu: Mielenkiintoinen idea. Enpäs ollutkaan tullut ajatelleeksi. Mulla sattumoisin on RC-30 niin päätin kokeilla äsken ja pikaisen testin perusteella onnistuu kyllä niin että signaali menee läpi sekoittumatta basso toiseen vahvistimeen ja kitara toiseen. Tein vain pikaisen kokeilun enkä testannut miten äänittäessä käyttäytyy, mutta loogista tietenkin olisi, että toinen menisi stereoraidan leftille ja toinen stereoraidan rightille, mutta laitteen tasosäädöt ei luonnollisestikaan silloin futaa erikseen, mutta toisaalta jos käyttää kahta vahvistinta, niin saahan ne tasot säädettyä siitä. Raidan "puolikkaita" ei voi tietenkään kytkeä erikseen päälle ja pois. Johonin tuota ominaisuutta voi varmasti käyttää täytyy tesmailla lissää tätä mahdollisuutta. Kiitos vinkistä :-D
 
Loistavaa!
 
Mulla on patterikäyttöiset vehkeet muuten ja ajattelin ensin hankkia kaksi Jammania, jotka saa synkattua toisiinsa. Ne ei vaan toimi pattereilla.
 
Rumpuloopeista yms. voi myös editoida toisen kanavan pois ja ajaa näin vain toiseen vahvistimeen, bassovahvistimen kautta saa esim. paremmat botnet.
 
Kiitos kun testasit!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti