Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Line 6 hd500x päätevahvistimeen.
1
niknez
24.05.2016 20:54:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Suositteletteko päätevahvistinta multiefektipedaalille, kun ei soundi miellytä alkuunkaan perus putkinupin kautta esim clean kanava nupista ja mallintava vahvistin pedaalista. Soundi on kuin betoniseinä olisi vahvarin ja korvan välissä eli erittäin tumma ja heikko. Onko kellään kokemusta päätevahvarista jos sellasen löisi nupin sijaan?
 
tender.insanity
24.05.2016 22:18:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

niknez: Suositteletteko päätevahvistinta multiefektipedaalille, kun ei soundi miellytä alkuunkaan perus putkinupin kautta esim clean kanava nupista ja mallintava vahvistin pedaalista. Soundi on kuin betoniseinä olisi vahvarin ja korvan välissä eli erittäin tumma ja heikko. Onko kellään kokemusta päätevahvarista jos sellasen löisi nupin sijaan?
 
Koitapa ekaksi line6:sta vahvarin returniin ja kaiutinmalli pois käytöstä.
 
ÄrGee
25.05.2016 13:49:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Päätteellä laitteen käyttäminen on huomattavasti yksinkertaisempaa. Itsellä tulee etuastemallinnus ja efektit Podista ja pääte on erikseen. Vähemmän piuhoja ja päänvaivaa säätämisestä muutenkin.
 
Putkinupin (jossa on toivottavasti efektilooppi) kanssa voi käyttää 4-cable methodia, johon löytyy kytkentäohjeita sieltä sun täältä.
 
Erilaisten vahvistimien kanssa pitää käyttää eri input modeja, päätteen kanssa olen käyttänyt ''combo front'' asetusta ja focus 100Hz. Putkinupin kanssa kannattaa tietysti kokeilla jotain muuta.
 
Todennäköisesti sinulla on ongelma siinä, että yrität kasata kahta etuastetta signaaliketjuun päällekäin, ja olemassa on väärä input asetus. Global eq on kanssa tosi hyvä soundin muokkaamiseen jos kuulostaa yleisesti liian ohuelta tai digitaaliselta ja tietysti muut eq:t. Käytän mid focusia ja parametrista kaiken sopivaksi muokkaamiseen.
 
Onko Podia tarkoitus käyttää ihan kaikkeen vai pelkästään efekteihin? Ja jos tuo on ihan uusi laite sinulle, niin sen käytössä kyllä riittää opettelemista. Koska se ei ihan ole mikään ''plug and play'' laitos :)
 
Ibanez-pervo, kamarunkkari kitaristi.
tender.insanity
25.05.2016 14:05:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ÄrGee: Päätteellä laitteen käyttäminen on huomattavasti yksinkertaisempaa.
 
Tuolla omalla vastauksellani tarkoitin että kaikkeen käyttää, ei vain efekteihin. Viimeksi koitin GSP1101:ä 5150:n returniin ja ai perkele kun jytäsi
 
Ja mitä tuohon ihan alkuperäiseen kysymykseen tulee, niin esimerkiksi Dave Mustainen parin vuoden keikka-setup oli nimenomaan tuo GSP1101 marshallin päätteeseen ja kaappiin.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti