Muusikoiden.net
20.06.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: FGN EFL-FM-VV Expert
1
pappasfin
21.02.2016 17:10:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Törmäsin netissä tälläiseen FGN merkkiin mikä on mulla täysin tuntematon merkkinä.
Itellä kun on Gibsonin LesPaul Std 2012, joka on kyllä hyvä mutta olen miettinyt, jospa sen korvais jollain samantapaisella sähkiskellä, jossa on tuo kaulan ja bodyn liityntä kohta näin stratomiehelle ystävällisempi. Toki olen jo Gibsoniin tottunut ajat sitten mutta aina helpompi jos tuo kaula-body liityntä on tuollainen käsille helpompi.
 
Onko teillä kellään kokemuksia tästä kyseisestä mallista ja miten se vertautuu Gibsonin Les Pauls Std malliin eli soittotuntuma, soundi, laatu, viimeistely ym. asiat.
 
Ja jos ylipäätään on kokemuksia FGN merkistä ja sen laadusta niin millainen se on merkkinä.
 
Saas nähdä joutuuko ajamaan Somerolla asti tuota ihmettelemään koska mielenkiintoinenhan tuo on.
 
Heittäkää juttua tästä ja ei haittaa jos ei ole kokemuksia koska onhan se kiva lukea muiden käsityksiä ja ajatuksia tästä kyseisestä merkistä ja jos vielä tuosta kyseisestä mallista niin aina parempi.
 
Alla Suomen liikkeen kyseinen sivusto, josta tämä löytyy ja myös viedo, jonka perusteella tämän FGN:n mallin löysin. Ihme ettei tuohon ole aikaisemmin törmänny, liekö sitten siksi ettei sitä Suomesta juurikaan mistään löydy.
 
http://www.power-sound.fi/product_info.php/fgn-efl-expert-p-5123
 
https://www.youtube.com/watch?v=FK81Pbq7fmk
 
PappaSFin
LaXu
21.02.2016 17:17:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

FGN on siis Fujigen tehdas Japanissa. Sama tehdas on tunnettu mm. Ibanezin kitaroista ja käsittääkseni valmistanut myös muillekin merkeille (Japanin omille markkinoille?) soittimia. Nämä ovat tehtaan oma mallisto ja Thomannilta ainakin saa myös ihan suoria saman tehtaan tekemiä Les Paul kopioita.
 
Muuten en osaa sanoa soittimien laadusta juuta enkä jaata.
 
Myydään Ibanez RG550 superstrato ( https://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=1088887 ) ja Yamaha Pacifica 1511MS telecaster ( https://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=1089478 )
tuskiz
21.02.2016 19:10:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LaXu: FGN on siis Fujigen tehdas Japanissa. Sama tehdas on tunnettu mm. Ibanezin kitaroista ja käsittääkseni valmistanut myös muillekin merkeille (Japanin omille markkinoille?) soittimia. Nämä ovat tehtaan oma mallisto ja Thomannilta ainakin saa myös ihan suoria saman tehtaan tekemiä Les Paul kopioita.
 
Muuten en osaa sanoa soittimien laadusta juuta enkä jaata.

 
Justiinsa näin, ensikäden kokemusta laadusta ei ole mutta japanissa tehty + fujigen on sellainen yhdistelmä millä ei varmasti huonoa jälkeä voi saada aikaan. Kuten korealainen samick ja sen in-house brändi ihan perstuntumalta voisin veikata olevan täsmälleen samanlaatuisia soittimia kuin mitä fujigen valmistaa muille tuotemerkeille, kunhan vaan omalla brändillään ja patentteja rikkomattomalla muotoilullaan.
 
opel99
23.02.2016 08:53:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

muutaman kerran ko. liikkeessä olen käynyt,sen verran olen lähietäisyydeltä FGN kitaroita katsellut että näyttäisivät olevan laadukkaasti tehtyjä kitaroita,enkä minä ainakaan muuta odottaisikaan fujigenin tuotteilta pari siellä tehtyä ibanezia omistaneena.
 
ei se ikä vaan asenne
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti