Muusikoiden.net
21.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: mooer reecho ongelma
1
mävaan97
26.12.2015 17:16:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elikkä tilanne on tämä käytettynä tuöi tuo purkki hommattua ja enää ei toimi.
valo tulee päälle mutta efekti ei toimi. Tämän lisäksi purkki ei päästä signaalia läpi valon palaessa
Aamulla vielä toimi normaalisti.. missä lie vika?
 
Durty
27.12.2015 12:30:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Piuhat ja virtalähde irti ja takaisin, saattaa lähteä pelittämään.
 
Arbitrator
27.12.2015 22:33:20 (muokattu 27.12.2015 22:33:51)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko kellään kokemusta näistä Mooereista noin muuten? Lähinnä soundimielessä siis. Myin äskettäin kitaran ja vaihdossa tuli Mooerin Blues Crab. Pedaali oli yllättävän pieni ja rupesin miettimään että näillähän voisi rakentaa kokonaisen pedaalilaudan, eikä se veisi tilaa juuri olleenkaan.
 
kerpuusi
28.12.2015 08:39:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arbitrator: Onko kellään kokemusta näistä Mooereista noin muuten? Lähinnä soundimielessä siis. Myin äskettäin kitaran ja vaihdossa tuli Mooerin Blues Crab. Pedaali oli yllättävän pieni ja rupesin miettimään että näillähän voisi rakentaa kokonaisen pedaalilaudan, eikä se veisi tilaa juuri olleenkaan.
 
Orange Phaser on ainakin varsin pätevä laite, jopa hämmentävän hyvä. Shimverbiä pääsin viime treeneissä vasta hiukan kokeilemaan, jousikaiku ei ainakaan hirveästi vakuuttanut. Huonekaikukin oli jotenkin tuhnun oloinen joskin käyttökelpoisempi. Tuon shimmer-asennon takia tuon hommasin ja se taitaa ollakin koko palikan paras puoli.
 
FastEddie
28.12.2015 10:08:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arbitrator: Onko kellään kokemusta näistä Mooereista noin muuten? Lähinnä soundimielessä siis. Myin äskettäin kitaran ja vaihdossa tuli Mooerin Blues Crab. Pedaali oli yllättävän pieni ja rupesin miettimään että näillähän voisi rakentaa kokonaisen pedaalilaudan, eikä se veisi tilaa juuri olleenkaan.
 
Mulla on käytössä otsikon Reecho, joka on hyvä. Varsinkin tape delay-mallinnos on jopa erittäin maukas.
Myös Funky Monkey autowah löytyy. On mulla kaikissa laudoissa. Toimii.
Lisäksi löytyy Green Mile TS-klooni, joka tosin ei ole jokapäiväisessä käytössä. Varsin alkuperäisen kaltainen, gainin säätövara on isompi kuin alkuperäisessä.
 
FM on kulkenut keikoilla mukana reilun vuoden, eikä mitään luotettavuusongelmiakaan ole esiintynyt.
 
Pysäytä musiikki! Keinutuoli on hidasta.
Arbitrator
28.12.2015 16:51:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kerpuusi: Orange Phaser on ainakin varsin pätevä laite, jopa hämmentävän hyvä. Shimverbiä pääsin viime treeneissä vasta hiukan kokeilemaan, jousikaiku ei ainakaan hirveästi vakuuttanut. Huonekaikukin oli jotenkin tuhnun oloinen joskin käyttökelpoisempi. Tuon shimmer-asennon takia tuon hommasin ja se taitaa ollakin koko palikan paras puoli.
 
Joo, alkoi oikeasti kiinnostamaan nämä pikkupurnukat. Kaiku lähtee Fenderin vahvarista, joten sitä en tarvitse, mutta Phaser, Chorus, Delay ja säröt kiinnostavat.
 
SirElwood
28.12.2015 19:03:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minä etsin pientä kaikupedaalia, ja sain tämän sky verbin käsiini: http://mia-amps.net/images/mooer_sky_verb.jpg Ei toiminut laisinkaan minun vaatimattomassa setupissa. Kaiku on kaikilla "modeilla" todella metallinen ja kolkko. Onko minun korvien mukainen soundi sitten niin kirkas (tms.) että se jotenkin korostuu tai vääristyy kuivaksi ja metalliseksi tätä kaikua käytettäessä, vai mistä lienee johtuu. Eipä jäänyt käyttöön vaan hyllylle.
 
En nyt ollenkaan halua sanoa etteikö jollain toisella soittajalla tuo pedaali voisi toimia, mutta siinä oleva ominaissoundi ei minulle sopinut lainkaan. Plussaa on jo aiemmin mainittu pieni koko ja varsin asiallinen mekaaninen rakenne. Se kestääkö kytkin tai liittimet käyttöä, selvinnee vain ahkeralla käytöllä.
 
Trendihän nämä pikkupedaalit nyt ovat, mutta jos pedaalia ei tarvitse poljeskella jatkuvasti, säästää moiset mukavasti tilaa pedaalilaudassa. Tai saahan tuollaisen vaikka pedaalilaudan alle jos poljinta pitää päällä jatkuvasti. Minun jalkojeni alla nämä pienet ja kapeat pedaalit tuppaavat keikkumaan (velcro/dual-lock kiinnitys) ja ottamaan tukea in ja out -liittimistä. Ei hyvä, mutta sopivalla kiinnitystavalla varmasti ratkaistavissa oleva pulma tämäkin.
 
MIA-AMPS
Efektipedaalit kotimaisena käsityönä vuodesta 2007.
Tami
28.12.2015 20:52:43 (muokattu 28.12.2015 20:54:02)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Arbitrator: Joo, alkoi oikeasti kiinnostamaan nämä pikkupurnukat. Kaiku lähtee Fenderin vahvarista, joten sitä en tarvitse, mutta Phaser, Chorus, Delay ja säröt kiinnostavat.
 
Säröistä niin Mooerin cruncher on ihan yhtä hyvä kuin MI audion esikuvansa, eli jos marsu maistuu niin suosittelen.
 
Itsellä on laudassa olleet hustle drive ja solo jo hetken aikaa. Ostin solon muinoin tämän videon perusteella ja on kyllä mahtihyvä rankka särö.
https://www.youtube.com/watch?v=GVzerV83Ves
 
Hustle drive on sitten OCD pienemmässä koossa ja pienempänä rosona hyvä. Yhdessä nuo polkimet ovat sitten omaan käyttöön riittävän metallia pakollisiin junttapuuhin.
https://www.youtube.com/watch?v=n343iqdt0_w
https://www.youtube.com/watch?v=QPZxND0dRpE
 
Keikkakäyttöä takana noilla jo pari vuotta,eikä kop-kop ongelmia vielä...
 
Kannattaa kokeilla käytettynä => menevät eteenpäin eikä noissa summissa hirveitä tappioita tule.
 
En ole gynekologi, mutta voinhan minä katsoa...
mävaan97
29.12.2015 02:05:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voi olla että en enää ko valmistajan pedaaleja osta saundi on ihan hyvä mutta luotettavuutta syö se että efekti kuolee omia aikojaan..
 
LumPus
29.12.2015 10:41:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mävaan97: Voi olla että en enää ko valmistajan pedaaleja osta saundi on ihan hyvä mutta luotettavuutta syö se että efekti kuolee omia aikojaan..
 
Mistä sä oot sen ostanut ja milloin? Eikö kannattaisi ottaa ensin yhteyttä myyjäliikkeeseen ja katsoa josko homma hoituisikin sitä kautta kivasti?
Jos tehdään tuhansia pedaaleja niin siellä saattaa aina tiukoista laadunvalvonnoista huolimatta jossain olla jotain joka ei annakaan pedaalin toimia ikuisesti, ja sinänsä en suosittele tuomitsemaan kaikkia yhden perusteella.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti