Muusikoiden.net
22.06.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mikkisetti Stratocasteriin
1
vekotin75
11.10.2015 19:11:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys
 
Fender stratocasterini kaipaisi kunnostusta mikrofoni-osastolla. Soitan Stratocasterilla humpasta heviin ja tykkään käyttää kitaran omaa volume-potikkaa kompista sooloon.
Kertokaa omia kokemuksia ja hyväksi todettuja ratkaisuja.
 
von spets
11.10.2015 19:47:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://intl.fender.com/en-FI/guitar … 9-strat-pickup-set-vintage-white-3/
Mulla on nuo. Helkutin hyvät monipuoliseen musailuun.
 
www.facebook.com/thebadcaseband
llarppp
12.10.2015 15:13:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on Fenderin Vintage Noiseless setti, eikä mitään valittamista. Saundit mulla on puhtaasta highgainfuzzmökään. Suhinan vähyys ehdoton plussa, ja muutenkin noissa on kiva ääni.
 
"Without music, life is a mistake."
Arms
12.10.2015 15:58:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Morjens,
 
Minulla on käytössä Lollarin Special S - mikit, jotka asensin Texas Specialien tilalle. Pidän Lollarin mikeistä paljon enemmän, koska niillä saa jokaisen kielen soimaan ikään kuin balanssissa. Näissä Lollareissa napapalat ovat kaikki samalla tasolla, mikä mahdollistaa hyvän balanssin. Omalla soittotyylilläni Texas Specialeilla G-kielen sointivoimakkuus oli aina liian suuri muihin kieliin verrattuna ja se dominoi ikävästi soittoa.
 
Toimii niin puhtailla kuin särölläkin. Soitan enimmäkseen puhtailla.
 
ja nimenselvennys
GuitarManiac32
12.10.2015 17:19:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse suosittelen kaikille 100% Zexcoilin mikkejä. Loistavat ja monipuoliset hurinattomat mikit. Kokemuksia on Kinmaneista, ja niihin verrattuna Zexcoilit ovat ehdottomasti paljon paremmat. Ovat myös erikoisemman näköiset, josta joko tykkää tai ei :) Jenkkilästä joutuu tosin tilaamaan. Itse käytän Signature-settiä #5 kontrollisetillä varustettuna. Lollareita ja Fralinejakin on tullut aiemmin käytettyä, mutta Zexcoileilla mennään tästä lähtien... ellei tule taas parempia/mielenkiintoisempia vaihtoehtoja vastaan :D
 
Tässä vielä linkkiä: http://lawingmusicalproducts.com/strat-style-sets#signature
 
Laulava Kylätohtori
13.10.2015 14:30:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Humpasta heviin? No se on sitten tietenkin kaulaan ja keskelle joku vintage-henkinen normi stratomikki ja tallaan single coil kokoinen humbucker. Puhtaat ja reunarosot kaulasta ja/tai keskeltä sekä soolot, heavyt ym. kovemmat säröt tallasta. Toimii kuin junan vessa.
 
Tallasta on kokemusta Duncanin JB Jr:sta, joka on kuuma mikki, mutta se ei haittaa, koska siitä ei tarvitse saada puhtaita. Siinä on jotain todella herkullista keskiäänien tai ylempien keskiäänien kanssa. Toimii kuitenkin myös kitaran volumen kanssa. Toinen, joka itsellä on käynyt testissä, on Duncanin Little '59. Ei ihan niin kuuma kuin JB Jr ja muutenkin vähän erilainen, mutta pirun hyviä molemmat - paremmuus on makuasia.
 
Tavallisia single coileja onkin tullut testattua aika monta settiä. Ykkösstratossa, eli Tokaissa, on tällä hetkellä Duncanin SSL-1:t, jotka toimivat puhtailla ja reunarosoilla todella hienosti. Puhdistuvat myös kitaran volumesta paremmin kuin monet tuplasti kalliimmat putiikki-mikit. Toisaalta muitakin hyviä vaihtoehtoja on lukematon määrä. Itsellä kävi hiljattain testissä Lindy Fralinin Vintage Hot sekä Blues setit. Toinen vähän kuumempi kuin toinen, mutta molemmat hyviä. Samoin Texas Special on hyvä, jos tykkää vähän kuumemmista. Kaulassa kokeilin myös Duncanin Antiquity Surfferia, joka oli hyvin saman tyylinen Vintage Hotin kanssa. Itselle nuo kuumemmat ei oikein toimi, koska otan tosiaan kovemmat säröt tallasta ja kaulasta pitää saadaa kuulaat ja heleät puhtaat sekä reunasäröt...
 
En nyt osaa puukorvillani sen tarkempia analyyseja kirjoittaa. Soundi riippuu todella paljon muistakin signaalitien palikoista, joten loppuviimeksi se on kuitenkin itse kokeiltava. :)
 
Believe what you want, it doesn't mean you're right...
flirtti
13.10.2015 17:09:30
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

S. Duncan kokemusta (myös ) siten, että Everything Axe kattaus, mutta keskimikkinä joku 70-luvun Fender, sori en tiedä mikä, mutta soundia kuvailisin totaalisen traditional.
Duckbuckerista ei ole kokemusta, mutta lienee ok sekin?....
 
Yksi tone, yksi vola ja puolituskytkin Seymourin pupseille. Lopputulos mukava määrä soundipalettia, jossa mahdollisuus yhdistää humppari ja Fender- yksikelainen 2, ja 4 asennoissa, talla- ja kaulamikin ollessa siis humppari-asennossa.
 
Kaiken ollessa ns. normi yksikelaisena, Duncanit ovat kuitenkin autentisimmillaan, IMO.
 
Jaa niin. Käytin potikoina jotakin nimettömiä cccp-oloisia alumiinimöhkäleitä.
Niissä saattoi olla 250-500K arvot.
 
"Dogs Run Free - Why Don't We".
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti