Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Trainwreck Express - kopiot, modit ja johdannaiset
1
von spets
17.08.2015 21:00:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole päässyt vielä kokeilemaan Expressiä, mutta ajatus yliherkästä ja kaikenpaljastavasta särökanavasta houkuttelee. Mitä kokemuksia mnettiläisillä on aiheesta? Onkos hankittu kopioita maailmalta tai itse kasattu?
 
Mulla on Silverface Bassman johon olen tehnyt jo helkatin hyvän normal-kanavan aa864-tyyppisesti, mutta basso-kanavaa vois vielä kiännellä ja viännellä. Kuulemme Expressiä voi siihen duunailla, mutta ei ole ihan helppo nakki. Onko tästä kellään vinkkejä tai peräti kaaviota tarjota?
 
www.facebook.com/thebadcaseband
Laulava Kylätohtori
17.08.2015 21:29:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bluetonen versio löytyy meikäläiseltä. Se on tällä hetkellä kerettiläisesti 4*6V6-päätteellä, mutta ajatuksissa olisi vaihtaa EL34:t siihen.
 
Onhan se armoton ja paljastava, mutta myös soundiltaan loistava ja osaavissa käsissä vallan verrattoman huikea peli. Enkä viittaa niillä osaavilla käsillä omiin kätösiin, mutta hauska sitä on omilla tassuillakin räpeltää. Ja 6V6:lla ja vintage henkisillä stratomikeillä myös puhtaat ovat todella hyvät.
 
Tuo on myös siitä hassu kone, että se ei tarvitse pedaaleja. Ei ole kyse siitä, toimivatko ne vai eivätkö toimi, vaan se ei vaan yksinkertaisesti tarvitse niitä.
 
Believe what you want, it doesn't mean you're right...
harryk
17.08.2015 21:36:10
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Express on vahvistinkokonaisuus, jossa sen etuaste, vaiheenkääntäjä ja pääteaste yhdessä tekevät vahvarin saundin ja säröytymisen. Olen tehnyt Express johdannaisia vuosien aikana lukuisia määriä ja vähän eri variaatioina. Kyse on kytkennästä/vahvarista, joka oiken tehtynä on erittäin dynaaminen ja musikaalisesti säröytyvä peli, mikä vaatii myös soittajalta paljon. Lisätietoa ja juttua ao. kytkennästä löytyy täältä: www.ampgarage.com. Joillain selaimilla tulee jostain syystä ilmoitus siitä, että kyse olisi haittaohjemia levittävästä hyökkäyssivustosta, mikä ei pidä paikkaansa.
 
Vahvistimen alkuperäinen kehittäjä Ken Fisher teki nämä vahvistimet hyvin pitkälti räätälöitynä asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Voi olla, ettei kahta täysin identtistä Expressiä ole olemassa. Fisher teki n. 200 Trainwreck vahvaria ennen liian varhaista poismenoaan. Alkuperäisiä Trainwreckejä on ebayssa myyty kuulemma kymmenien tuhansien dollarien hinnoilla.
 
Suomalaisia käsintehtyjä putkivahvistimia kaikille soittajille www.bluetone.fi
Juzpe
18.08.2015 07:45:32
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

von spets: En ole päässyt vielä kokeilemaan Expressiä, mutta ajatus yliherkästä ja kaikenpaljastavasta särökanavasta houkuttelee. Mitä kokemuksia mnettiläisillä on aiheesta? Onkos hankittu kopioita maailmalta tai itse kasattu?
 
Jäsen Kojonesin rakentama Merbau-koteloinen TW-johdannainen "Trans siberian express" löytyy. Nimensä mukaisesti Venäläiset päättärit (tyyppiä en muista). Uskomattoman hieno vehje varsinkin kaikki hanat auki luukutettaessa. Tehoa lienee noin 15W tässä versiossa.
 
Töissä "Nopeampi kaula ei ole makuasia, se on fysiikkaa." musti-peruskoira
harryk
18.08.2015 08:01:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Trainwreck Liverpool on n. 15 W 2xEL84-putkilla toteutettu vahvistin, jonka etuaste on pitkälti sama kuin Expressissä ja pääteaste Expressistä poiketen katodibiasoitu. Tämän lisäksi Fisher kehitteli oman "parannetun" versionsa Vox AC-30 vahvarista. Se kulkee nimellä Trainwreck Rocket.
 
Suomalaisia käsintehtyjä putkivahvistimia kaikille soittajille www.bluetone.fi
Tappivanukas
18.08.2015 17:57:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bluetone ketjuun kirjoitin omat mietteeni hetki sitten heidän versiostaan, joten sieltä kannattaa lukaista.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti