Muusikoiden.net
07.12.2016
Introducing the Fender Paramount PM-1 Limited Rosewood  

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Vahvistin ongelma
1
Ronial
12.08.2015 21:44:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heipä hei!
 
En tiedä oliko oikea paikka foorumilla kysyä tästä, mutta kysyn nyt kumminkin.
 
Hommasin tommosen Kustomin 45W Transistorin, joka toimi ihan moitteetta ekat pari kertaa kun sitä käytti. Mutta kun yhdistin siihen aux kuulokkeet sopivalla adapterilla, sain äänet tulemaan kuulokkeista, niin kuin pitikin mutta kun halusin äänet tulemaan taas vahvistimesta, niin otin vain kuuloke johdon irti ja mitään ei enää kuulunut, kokeillut sammutella vehjettä ja vaihtaa pistorasioita yms. mutta eipä näytä auttavan.
Kun yhdistän taas kuulokkeet niin äänet tulee hienosti mutta vahvistimesta ei edelleen kuulu mitään kun kuulokkeet irroittaa.
 
Olen hieman uusi näiden vehkeiden kanssa, joten toivon että ymmärrätte mitä tarkoitan =)
 
J.Nikkanen
12.08.2015 21:54:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Otithan myös sen adapterin irti etkä vain pelkkiä kuulokkeita?
 
"Istuin kylpyammeessa, kun se alkoi. Siinä syntyi jättitsunami ja sain vettä suuhuni."
Ronial
13.08.2015 01:33:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

J.Nikkanen: Otithan myös sen adapterin irti etkä vain pelkkiä kuulokkeita?
 
Kyllä otin =)
 
min
13.08.2015 04:44:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuulostaa äkkiseltään "väsähtäneeltä" jakilta, joka ei enää sulje piiriä sen jälkeen kun irroitat kuulokkeen johdon/adapterin.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti