Muusikoiden.net
19.03.2019
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mad Professor RED Cable -käärmeöljyä vai mullistava uutuus?
1 2 3 4 588 89 90 91 92
Gabe
16.07.2015 18:20:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No niin, nyt sitä saa:
 
"Mad Professorin vallankumouksellinen RED Cable parantaa soundiasi antamalla ulos voimakkaamman signaalin paremmalla balanssilla. RED Cable sijoitetaan kitarastasi lähtevän instrumenttijohdon jatkeeksi. Vaikutus soundiin on sama kuin hyvällä bufferilla, mutta RED Cable ei bufferoi signaaliasi, vaan sen nanoteknologiaan pohjautuva rakenne auttaa signaalia kulkemaan paremmin eteenpäin täysin passiivisesti.
 
http://www.customsounds.fi/mad-professor-red-cable.html "
 
Aikamoista hehkutusta ja lupauksia piuhalle, hinta on kyllä myös hurja. Vähän on sellainen fiilis että on pahimman luokan käärmeöljyä rahat pois tyhmiltä meiningillä.
 
Onko jollain oikeasti kokemusta tästä proffan nanoteknologiaan perustuvasta piuhasta? Mitkä fiilikset muilla tästä, aiotteko kokeilla?
ReBeat
16.07.2015 18:25:25
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tossa kuvassa näyttää siltä että ton keksinnön plugi ja jakki on eri kokoiset kuin kitarapiuhan vastaavat ---> ei edes saa kytkettyä kiinni. Oletan että tällä halutaan kertoa ollaanko vakavissaan liikkeellä. Ettei nyt tyhmä kuitenkaan mene ja osta.
 
MikaHekkanen
16.07.2015 18:41:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Passiivinen komponentti, joka vahvistaa signaalia?
 
Ikiliikkuja se on.
JaaGeRMaisTeR
16.07.2015 18:52:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jep jep.. Nyt haiskahtaa siltä, että mad proffalla testataan, kuin tyhmiä ostajat on ja voiko ihan mitä tahansa myydä isolla hintalapulla.
 
Kappale on kuin tulkitsijansa. Yleensä vähän vajaa.
Lunnu
16.07.2015 19:39:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MikaHekkanen: Passiivinen komponentti, joka vahvistaa signaalia?
 
Ikiliikkuja se on.

 
Totta! Kytketään noita muutama peräkkäin luuppiin, hihkaistaan toiseen päähän ja energiahuolet on ohi. Ei tarvita uutta ydinvoimalaakaan.
 
Nostalgy is not what it used to be
Dr. Muff
16.07.2015 19:52:07 (muokattu 16.07.2015 19:53:14)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos tossa on ollut Kuopion universtas mukana, niin ihan varmasti löytyy julkaisuja aiheesta. Eli jos jollain on yliopiston tunnukset tai muuten vaan pääsy tietokantoihin niin kaivakaa artsut esiin.
 
Plugien pienous taitaa olla optinen harha kun mittasuhteet ovat vähän tavallisesta poikkeavat.
 
Jännä nähdä mitä tästä paljastuu!!
 
Sokeiden valtakunnassa yksisilmäinen on kuningas
Åboensis
16.07.2015 20:23:16
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täytyy sanoa että ainakaan nuo videon lopun lyhyet ääninäytteet eivät ihan vakuuttaneet... ehkä se kaapelin hienous sitten paljastuisi livenä paremmin (ainakin jos on mennyt moisesta maksamaan pyydetyn hinnan...)?
 
"I dont know who they think they are, smashing a perfectly good guitar" - John Hiatt -
Gary Enfield
16.07.2015 20:38:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jaa, kyllä mä kuulin eron. Puhdistaa soundia vähän niinkuin tuo mun ehx tubeEQ, se vaan valitettavasti kärsii hurinoista.
 
repomies
16.07.2015 21:00:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ääninäytteissä kuulee kyllä eroa. En ole sinänsä yllättynyt, rakensin joskus opiskeluaikana piirianalyysisoftalla mallin kitaramikistä johtoineen tyypilliseen vahvistimeen kytkettynä ja kyllähän sillä piuhan pituudellakin on merkittävä vaikutuksensa taajuusvasteeseen. Jos ehdoin tahdoin laitetaan signaalitielle jonkinlainen reaktanssi, niin olisihan se kumma, jos se ei taajuusvasteeseen vaikuttaisi.
 
Laulava Kylätohtori
16.07.2015 21:04:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JaaGeRMaisTeR: Jep jep.. Nyt haiskahtaa siltä, että mad proffalla testataan, kuin tyhmiä ostajat on ja voiko ihan mitä tahansa myydä isolla hintalapulla.
 
Kyllä voi, kunhan hintalappu on riittävän iso. Ei toimi, jos on halvalla, keskihinnalla tai edes kalliilla. Pitää olla ihan vitun kallista ja siihen kunnon myyntijargonit päälle. Ja johan TGP:llä kerrotaan, miten mullistava keksintö se on ja miten se muutti tunkaisen soundin loistavaksi. Kuin olisi huopa otettu kaapin päältä pois...
 
Believe what you want, it doesn't mean you're right...
Åboensis
16.07.2015 21:08:36 (muokattu 16.07.2015 21:58:02)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

gary field: Jaa, kyllä mä kuulin eron. Puhdistaa soundia vähän niinkuin tuo mun ehx tubeEQ, se vaan valitettavasti kärsii hurinoista.
 
Joo, kyllä määkin kuulin eroa soundeissa... se vaan ei vakuuttanut ihan siinä määrin, että olisin valmis maksamaan piuhasta pyydettyä (luvalla sanoen korkeahkoa) hintaa ;D.
 
EDIT: Mutta mun soundi nyt muutenkin on niin kämynen ettei sitä yksi RED cable pelasta - turha siis tuhlata pennosiaan XD.
 
EDIT 2: Ja ennen kuin joku koiranleuka tulee sanomaan ettei meikäläisen kamalistauksella ole ihmekään jos soundi on kämynen niin vastaan että "soundi lähtee sormista" - näillä nakeilla ei auta, vaikka olisi mitkä Dumblet huoneen nurkassa huutamassa...
 
"I dont know who they think they are, smashing a perfectly good guitar" - John Hiatt -
Gary Enfield
16.07.2015 21:11:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Åboensis: Joo, kyllä määkin kuulin eroa soundeissa... se vaan ei vakuuttanut ihan siinä määrin, että olisin valmis maksamaan piuhasta pyydettyä (luvalla sanoen korkeahkoa) hintaa ;D.
 
On aina vähän suhdanteista kiinni nämä kokeilunhalut. Ei tule kauppoja nyt, juu.
 
machinehead72
16.07.2015 21:14:36
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jaa a, kyllähän jos tollasella pääsisi ennen ostoa testaamaan kunnolla ja sattuisi olemaan rahoissa niin miksei jos tekee mitä lupaa..
Toisaalta vaikuttaa vähän epäilyttävältä koko tsydeemi.. Toisaalta custom soundsin en ainakaan odottaisi myyvän sikaa säkissä, jotenkin vain jäänyt juttujen perusteella luottavainen olo ko. firmaan.
Tuolle summalle kyllä keksisi muutakin käyttöä..
 
qal: Totta! Kytketään noita muutama peräkkäin luuppiin, hihkaistaan toiseen päähän ja energiahuolet on ohi. Ei tarvita uutta ydinvoimalaakaan.
 
Tälle nauroin plussan arvoisesti:D
 
https://soundcloud.com/machinehead72 --> Pohojanmaan räkäsintä röck n rollia!
ReBeat
16.07.2015 21:15:16
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Åboensis: Joo, kyllä määkin kuulin eroa soundeissa... se vaan ei vakuuttanut ihan siinä määrin, että olisin valmis maksamaan piuhasta pyydettyä (luvalla sanoen korkeahkoa) hintaa ;D.
 
Joo toi video ei oikein tyynnyttänyt. Ei kerrottu mikä se tavallinen piuha oli ja kuinka pitkä se piuha oli. Sitten kun vuorossa oli tuo kvanttiaaltopiuha, ei edes näytetty millä piuhalla siihen oli kytkeydytty. Käytännössä toi vertailu oli sama kuin oltais ensin käytetty jotain tahallaan paskaa piuhaa ja sitten perus hyvälaatuista.
 
Sarko
16.07.2015 21:44:58 (muokattu 16.07.2015 21:46:55)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Herramunjee minkä hintasta kaapelia! Nollaantuukohan ton piuhan jumalallinen vaikutus kun se kytketään johonkin +10 pedaalin lautaan, joka on täynnä fuzz faceja, vibejä ja muita vintage-henkisiä speduja? :D
 
"You know the whole deal with tearing down the old to make room for the new? Well, music isn't city planning." - Grant Hart
JaaGeRMaisTeR
16.07.2015 22:14:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

repomies: Ääninäytteissä kuulee kyllä eroa. En ole sinänsä yllättynyt, rakensin joskus opiskeluaikana piirianalyysisoftalla mallin kitaramikistä johtoineen tyypilliseen vahvistimeen kytkettynä ja kyllähän sillä piuhan pituudellakin on merkittävä vaikutuksensa taajuusvasteeseen. Jos ehdoin tahdoin laitetaan signaalitielle jonkinlainen reaktanssi, niin olisihan se kumma, jos se ei taajuusvasteeseen vaikuttaisi.
 
Tuossa tulee se hauskuus vielä, että tuo red mikälie laitetaan kitarapiuhan jatkoksi. On siis metri piuhaa ja yksi liitos lisää. Ääninäytteissähän voi olla tuossa vaikka mitä takana. Olisi edes koko ketjun viitsinyt näyttää.
 
tohtori näinhän se menee. Ja huovan voi ottaa vaikka talvi-iltojen lämmikkeeksi.
 
Kappale on kuin tulkitsijansa. Yleensä vähän vajaa.
Gabe
16.07.2015 22:37:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

machinehead72: Toisaalta vaikuttaa vähän epäilyttävältä koko tsydeemi.. Toisaalta custom soundsin en ainakaan odottaisi myyvän sikaa säkissä, jotenkin vain jäänyt juttujen perusteella luottavainen olo ko. firmaan.
 
Sama täällä, Custom Soundsilla ovat yleensä myyneet vain kamaa mitä he itsekin käyttäisivät. Mietin että onkohan Mad Professorin päästä painostettu ottamaan tuo piuha myyntiin? Sääli jos Custom Soundsillekin alkaa tulla käärmeöljyä ym. Paskaa myyntiin. Tähän asti sieltä on uskaltanut tilata aika huolettomasti.
tele09
16.07.2015 22:41:26 (muokattu 16.07.2015 22:45:18)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä luulin että tuo on yksinkertaisesti markkinakikka(piuhanpätkä joka "parantaa saundia", en ole varmaan ainoa joka nauraa tälle), mutta sitten näin hinnan ja tajusin että kyseessä on kusetus.
 
Arabian sheikeille voi myydä vaikka mitä kunhan kehuu tarpeeksi, voi olla että siis löytyy muutama rikas muusikkokin joka päätyy punaiseen kaapeliin.
 
Laulava Kylätohtori
16.07.2015 22:45:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tele09: Mä luulin että tuo on yksinkertaisesti markkinakikka(piuhanpätkä joka "parantaa saundia", en ole varmaan ainoa joka nauraa tälle), mutta sitten näin hinnan ja tajusin että kyseessä on pakko olla oikeasti toimiva soundia parantava ihmekeksintö...
 
Fix'd.... ;)
 
Believe what you want, it doesn't mean you're right...
Kefiiri
16.07.2015 22:51:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voihan se olla että noin jöötimäisten liittimien sisällä on jokin muuntajasysteemi, jolla impedanssisovitus vahvarin kanssa saadaan sellaiseksi, että sointi hieman kirkastuu, kenties matalien äänten kustannuksella?
 
En ole musiikin asiantuntija.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 588 89 90 91 92

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti