Muusikoiden.net
27.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Blue book vs.Vintage Guitar Price Guide?
1
imyynona
23.01.2015 21:37:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitähän kitarafriikit on mieltä? Mikä on "paras" kitarahintaluettelo (luotettavin, kattavin, yms)? Blue book, Vintage Guitar Price Guide.. vai joku muu?
 
JaaGeRMaisTeR
23.01.2015 22:49:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä ehdottomasti luotettavin on muusi.net. Jollei tavara ole turvonneissa tai torilla halpaa ketjuissa, niin hinta on aikalailla oikea.
 
Laulava Kylätohtori
24.01.2015 09:41:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JaaGeRMaisTeR: Kyllä ehdottomasti luotettavin on muusi.net. Jollei tavara ole turvonneissa tai torilla halpaa ketjuissa, niin hinta on aikalailla oikea.
 
Plussaa... +++
 
Believe what you want, it doesn't mean you're right...
fox
24.01.2015 12:11:59
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaikki tuppaa olemaan vaan ns. "suuntaa-antavia", esimerkiks mainitsemasi Blue Book aikoinaan oli tarkoitettu sellaseks pawnshoppien apuneuvoksi Jenkeissä, josta johtuen vielä tämän päivän Blue Book pikkuisen heikosti hinnoittelee "toisten markkina-alueitten" soittimia. Esimerkkinä nyt vaikka japsi-vintaget, eurooppalaiset tms.
Ja on otettava huomioon sekin, että noi on, paitsi suuntaa-antavia, niin myös sellaseen keskivertohinnoitteluun tähtääviä. Kaikki.
Eipä eurooppalainen Arguskaan sen kummallisempi ole. Jos jotain aikoo vähän tarkemmin hinnoitella, pitää seurata aktiivisesti eri markkinakanavia, ehkäpä myös tätä meidän omaa Toria.
Kyllä ne oikeet kovan luokan vintagediilerit Jenkeissäkin kietää noita Guitar Show -tapahtumia, ei ne Blue Bookista katsele suoraan. Lukevat totta kai, myös alan sisäpiiritietoa, sanotaan vaikka Vintage Trader Bulletiinia.
Eipä siinä, kyllähän noita mainitsemisiasi kannattaa seurata, mutta ei ne hinnat noissa mitään kiveen hakattuja ole, jos/kun sitten oikein tosissaan kaupoille tms. toimeen ruvetaan. Pitää myös muistaa (jos siis on ns. oma lehmä ojassa..) että Suomen markkinat on varsin suppeat, niin tarjonnan, kuin myös myyntitilanteessa kysynnän ja potentiaalisten ostajienkin osalta. Vaikuttaa siihen lopulliseen hinnanmuodostukseen tämä.
 
welcome to the twilight zone "A fox is a wolf who sends flowers." relic #1
J0K1
24.01.2015 22:41:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ehdottomasti Vintage Guitar Price Guide
 
hollstro
24.01.2015 22:47:48
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

J0K1: Ehdottomasti Vintage Guitar Price Guide
 
Samaa mieltä. Sieltä saa aika suoraan eurohinnat jenkkikitaralle joka on hyvässä alkuperäiskunnossa. Ketun kommentit japanin vintagesta pitää myös kutinsa, eli sen suhteen ko opus on huono. Samoin kuin kaikkien harvinaisten putiikkikitaroiden suhteen.
 
vasemmassa lahkeessa-klubin elinikäinen kannatusjäsen
varakeef
25.01.2015 13:59:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hollstro: Samaa mieltä. Sieltä saa aika suoraan eurohinnat jenkkikitaralle joka on hyvässä alkuperäiskunnossa.
 
Tuota minäkin aina vilkaisen, kun täällä yritetään myydä ylihintaista vanhaa tavaraa. Yleensä huonokuntoisen vanhuksen opushinta muunnetaan suhteessa 1:1 dollareista euroiksi, korotetaan 20 prosentilla ja kehutaan edulliseksi.
 
Nuohan ovat vielä liikkeiden hintoihin perustuvia, joten komissiot ym. huomioon ottaen aika korkeita pyyntöjä katalogihintojen pohjalta kehitellään.
 
"Käytös siivo ja hillitty sopii lehmälle" - Laura Latvala
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti