Muusikoiden.net
26.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kamojen vaihtaminen torilla
1
Little Savage
23.01.2015 12:30:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olis yksi hevikeppi käyttämättömänä laukussa keräämässä pölyä. Ajattelin pistää kiertoon. Jos vaikka sais lisää kokemuksia uuden kitaran myötä.
 
Onko millasia kokemuksia kamojen vaihtamisesta ? Onko jäänyt luu käteen ja tullut tehtyä tyhmiä vaihtoja. Onnistuuko hevi kitaran vaihto perinne kitaraan kuin helposti ? Onko antaa mitään yleisiä ohjeita kamojen vaihtamiseen ?
 
ÄÄ TÄKÄ TÄKÄ TÄKÄ TÄÄ. Anna sakkoa saatana.
Sarko
23.01.2015 12:34:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Little Savage: Olis yksi hevikeppi käyttämättömänä laukussa keräämässä pölyä. Ajattelin pistää kiertoon. Jos vaikka sais lisää kokemuksia uuden kitaran myötä.
 
Onko millasia kokemuksia kamojen vaihtamisesta ? Onko jäänyt luu käteen ja tullut tehtyä tyhmiä vaihtoja. Onnistuuko hevi kitaran vaihto perinne kitaraan kuin helposti ? Onko antaa mitään yleisiä ohjeita kamojen vaihtamiseen ?

 
Hyviä kokemuksia on pelkästään. Ilmoitus kannattaa tehdä selkeäksi, ts. kertoa että mihin ollaan mielellään vaihtamassa, rajaukset on hyvä tehdä itse ilmoituksessa. Perinteisesti varovaisuus on tietysti paikallaan kuten normikaupassakin. Jonkun 3 kitaraa ja useampia pedaaleja on tullut vaihdettua tätä kautta.
 
"You know the whole deal with tearing down the old to make room for the new? Well, music isn't city planning." - Grant Hart
Dropped C
23.01.2015 12:35:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yksi soitin on itselläni "mutatoitunut" seuraavalla tavalla: 91' Gibson Explorer -> 88' Jackson USA basso -> 2013 Gibson Thunderbird.
 
Vaihdot olleet ilman välirahoja.
 
Hyviä kokemuksia, kaikki olleet omaan makuun kelpo pelejä.
 
rrroope
23.01.2015 13:21:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tuntuu, että noita vaihtoja tarjotaan paljon helpommin ja useammin kuin rahaa. mutta tavara jota tarjotaan vaihteleekin sitten ihan laidasta laitaan. eipä siinä, ei muuta kun ilmoitusta kehiin ja kattoo mitä käy. monet vaihdokit oon kyllä myynyt eteenpäin kun oli just tyyliin "no voishan tota ihan uteliaisuuttaan kokeilla". toisaalta eipä siinä sitten mitään hävinnyt ja rikastui taas kokemuksen verran.
 
Gabe
23.01.2015 14:33:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvin on sujuneet vaihdot. Selkeä ilmoitus kuvineen niin eiköhän tärppää.
Tsugu Way
23.01.2015 14:49:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sama fiilis ku edellisillä. Muutama vuosi tuli solkenaan vaihdeltua kitaroita hintaluokassa 300-600 euroa. Varmaan about 15 kitaraa. Siinä oli mukava ettiä itelle sopiva malli ja merkki.
 
Rahalla myynti oli monasti vaikeampaa, mutta ku laitto, että vaihto, niin johan alkoi tulla tarjouksia leivänpaahtimesta hevikeppiin. Mutta aina löyty joku, jonka kanssa molemmat kuvittelivat saavansa mitä haluavat. Aina joskus onnistikin, mutta silloin tällöin huomas, että molemmilla päätyi tavara takas torille. Mutta mitäpä se haittaa ku päittäin vaihtelee - ei menetä muuta ku 30 euroa postikuluihin.
 
Blues is allright!
Decadetroll
23.01.2015 14:53:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tjoo, päikseen ja välirahoilla on keppejä vaihdeltu, siinä 200-2000 euron hintahaarukassa. Hyvin on menny kaikki kaupat. Varovaisuus on tietysti viisautta.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat.
jhlamm
23.01.2015 15:27:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaihdeltua tullut kasvokkain ja ihan postitsekin. Itse ensin lähettänyt ja sitten tavaraa saanut hetken päästä postissa. Toki tällaisessa vaihtokaupassa kannattaa olla melko varovainen mikäli ei parin euron pelistä ole kyse.
 
"Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination to do so."
Jeszse
23.01.2015 18:28:22
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jackson RR24XT vaihtu BC Rich gunslingeriin ja Krank Rev1 Hughes & Kettner Switchbladeen, molemmat diilit torilta. Kitarat päikseen, nupeissa pelattiin vähän välirahoilla.
 
Ja kasvotusten molemmat.
 
Hipelius: Olet hieno mies, mutta sulla on aivan ällistyttävän huono maku. || The Jasser Arafats || Crimson Day
Ben Hur
23.01.2015 20:00:03
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kasvotusten tuli vaihdettua G&L Super => Gibsonin Standardiin,
En ole varma oliko viisasta, mutta kun en päässyt sinuiksi tuon Superin kanssa, niin pitihän se päästää matkaa jatkamaan.
 
Epäsymmetrinen kaula taasen istuu mukavasti räpylään.
 
BilBb
Hynkel
23.01.2015 21:10:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaihdeltu on toistakymmentä kitaraa, CS Fenderiä, PRS:ää, Gibsonia, Bluetone... vaikka mitä. Kaikkea. Hyvin on toiminut, välillä välirahaa, useimmiten ei. Kun rahaa ei ole, tämä on oikein hyvä tapa kokeilla uutta kamaa.
 
Oh, oh, no more buttered scones for me, mater. I'm off to play the grand piano. Pardon me while I fly my aeroplane.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti