Muusikoiden.net
21.06.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Onko Harley Benton tuttu merkki?
1 2 3
Musisoijja
20.01.2015 21:32:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tietääkö kukaan onko luotattava,kannattaako ostaa?
 
Antti1
20.01.2015 21:33:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osa tuotteista oikein hyviä, osa ei kamalan hyviä ja jotkut jopa melko huonoja.
 
"NYT ÄMMÄ KELLOT LYÖ!" Hevimusaa vuodelta 2014
Funkånaut
20.01.2015 21:59:39
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Osa tuotteista oikein hyviä, osa ei kamalan hyviä ja jotkut jopa melko huonoja.
 
Näin. Osasta saa pikkusen säätelemällä oikein veikeitä soittopelejä.
 
"Lisää kaljaa haettu. Bon Jovin uhka on poistunut toistaiseksi." Elämän tarkoitus
hevikukko
20.01.2015 22:26:23 (muokattu 20.01.2015 22:31:32)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hinta on kohdallaan.
V30 2x12 kaiutinkaapista on vain positiivista sanottavaa. Jos et roudaile rajulla kädellä ja pudottele tai muuten murjo välineitäsi, HB kaapit ovat ovat ihan hyviä tuotteita soimaan ja kestämään perinteiset elämän kolhut.
 
Olen kuullut myös HB basson säädettynä soivan todella hyvin treeneissä ja ei ollut moitittavaa. Muista soittimista ei ole kokemusta ja siksi vain yllä olevat faktoina. Kyllähän niitä halpis yksilöitä on hyvästä huonoon aina ja siinäpä se riski piileekin. Jos näyttää hyvältä ja toimii, olet voittaja!
 
Allekirjoitus:
Laulava Kylätohtori
20.01.2015 22:29:46 (muokattu 20.01.2015 22:31:13)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minä olen joskus HB:n vahvistinta kokeillut ja Jeesus Kristus, mutta se oli paska. Ja en ollut siihen aikaan edes omistanut kuin Ibanezin 15 w trankun ja Line6 mallintavan, mutta silti se oikein hätkähdytti, kuinka huono se oli..
 
Pedaalit on kuulemma hyviä. Nehän on kait hyvin pitkälle samoja kuin (mikäsenytoli), mutta vaan eri brändillä. Olisko ne olleet Joyoja? Anyway, mutta hintaansa nähden kait varsin hyviä pelejä....
 
Believe what you want, it doesn't mean you're right...
oksatboys
20.01.2015 22:40:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Harrikan Power Plant jr. on ainaski loisto tuote.
 
Sanotaan että soundi lähtee sormista... no mulla se on kai jo sitte lähtenyt.
JaaGeRMaisTeR
20.01.2015 22:46:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuossa telineessä seiska kielinen benton. Oikein pätevä peli ja jo toinen. Kolmepalainen leppä body ja vaahtera kaula. Mikit oli aika kuraa, mutta muuten hyvin asiallinen peli.
 
zedder
20.01.2015 22:54:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kun kerran kyseessä on "pirkka/rainbow-" brändi, niin tuotteet ovat laatutasoltaan mitä milloinkin, joskus on hyvää halvalla ja useimmiten käyttökelpoista halvalla.
 
Itselläni on sekä hyviä että myös huonoja kokemuksia; delay -pedaali kohisi häiritsevästi, jo mainittu pedaalivirtalähde Power Plant jr. on toiminut pitkään ilman ongelmia, muutaman kympin halpis-sähköbassokin on soittokelpoinen joskaan ei varmaankaan kovin luotettava.
 
Jokaisella on oikeus kieltäytyä aikuisten kitaroista.
mpekkanen
20.01.2015 23:31:12
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ainakin resonaattorikitarat, metallikoppaiset sellaiset ovat pienellä fiksauksella hintaansa nähden erittäinkin hyviä. Siis jos vielä vaihtaa paremman kennon ja mahdollisesti satulan ja tallan niin soundi on lähes samaa tasoa kuin monta tonnia maksavissa. Toki pärjää sillä omallakin ja ei ole soundiltaan yhtään sen huonompi kuin 500 euron molemmin puolin olevilla merkeillä.
Metallikoppaisissa resoissa menee niin, että varmaan jossain samassa puljussa(jossain aasiassa) tehdään ne rungot. Niissä ei siis ole kauheita eroja, mutta kennoissa on ja niitä saa varaosiana.
 
Jos kitara maksaa 200-300 euroa uutena niin satasen kahden investoinnilla hypätään soundillesesti kymmenen kertaa alkuperäistä kitaran hintaa korkeammalle. Resonaattorien hinnat kun menee noin.200-700 euroon ja sitten pompataankin yleensä yli 2000 euroon.
 
Joten aina ei Harley Benton ole huono. Itsellä on metallikoppainen ja siihen on kenno,talla ja satula vaihdettu(kuulemma) ja siitä on tehty lap steel (squareneck) tyylinen soitin. Soundaa hintaisekseen varsin hyvältä, varsinkin kun ostin sen käytettynä muistaakseni 120 euron hintaan. Hieman siinä on kosmeettisiä vikoja, edellisen omistajan toimesta, mutta ne ei vaikuta soitettavuuteen tai soundiin. Hintaan kyllä, minun kannalta hyvään suuntaan.
 
Gary the pine
21.01.2015 00:22:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Musisoijja: Tietääkö kukaan onko luotattava,kannattaako ostaa?
 
On luotattava ja kannattaa ostaa ennenkö hinnat karkaa. Tulevia keräilypelejä. Että ihan sijoitusmielessä kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Nyt niitä vielä saa halvalla, vaan saako kauaa? Nii-i... Siinä sitä penniä pääsee sitten tekemään ja saa nimensä historiankirjoihin (mnetin trokarit säikeeseen). Voi olla että saat jopa pesää kun Harlikalla vedät keikan Eikan pubissa. Kuhan katot et se ei oo Eikan eukon pesä...
 
Tulin, näin, paskoin housuun.
Zambe88
21.01.2015 06:34:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meikäläisellä oli Harley Bentonin Flying-V kopio, tosin aika rankasti modattuna ihan käyttökitarana jonkin aikaa yhdessä projektissa ja pienellä säädöllä ainakin tuo oli ihan asiallinen keihäs.
Viimeistely nyt oli mitä oli, kun vyön solki sai rungon takaa maalit lähtemään aika tehokkaasti, mutta se vaan lisäsi uskottavuutta:) Väriltään tuo oli BTW mattamusta, joka koitti matkia tätä Gibsonin Gothic malliston väritystä.
 
If it's too loud, you're too old!
phiit
21.01.2015 07:34:07 (muokattu 21.01.2015 07:35:28)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Samaa kamaa saa suoraan kiinasta halvemmalla ilman HB leimaa, sama T.Bone "merkin" kohdalla. Esim mikkejä Alibabasta parhaimmillaan 70% halvemmalla kuin Thomannilta ;)
 
Laadussa ei ole valittamista, yksikään kiinatuote ei ole hajonnut. Kalliimmista merkeistä kyllä joten ei kannata maksaa tyhjästä.
 
~ Musiikin ei tarvitse olla kaunista ollakseen hyvää ~
Lihis96
21.01.2015 07:46:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Säädöt ratkasee tosi paljon. Efektipedaalit on hyviä, itsekin yhden Joyon omistan. Lisäksi jäsen -HP-:n jazzari. En oo ikänäni niin hyvään Harley Bentonin soittimeen törmännyt.
 
"Hieno juttu, ettet juuri sinä ole raiskannut ketään. Se ei silti lohduta niitä, jotka joku muu on raiskannut."
Gabe
21.01.2015 08:44:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuten yllä mainittiin niin laatu saattaa olla mitä sattuu. Parhaassa tapauksessa saat ihan käyttökelpoisen soittimen todella pienellä rahalla, pahimmassa tapauksessa liki soittokelvottoman rimpulan jonka kaula elää koko ajan. Ja tähän väliin mahtuu tietysti vaikka mitä. :) Uutena en ostaisi, mutta käytettynä torilta tuollaisesta saa varmasti ihan hyvän pienellä laitolla eikä joudu paljon pulittamaan. Benttonin 2x12 kaappi V30 tötteröillä oli myös ihan kelvollinen, joskin pikkuisen kumiseva.
Laulava Kylätohtori
21.01.2015 12:08:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nuohan ovat kaikki alihankintakamaa, eli laatu riippuu siitä alihankkijasta. Jos Alihankkija Aa tekee laatua ja tuonto siirtyy Alihankkija Beelle, joka tekee sekundaa, niin tuote voi näyttää samalta, mutta on jotain ihan muuta.
 
Ja koska laadunvalvonta on heikkoa ja kaikki on tehty mahdollisimman halvalla mahdollisimman halvoista osista, niin onhan siinä aina oma riskinsä. Mutta varmasti ajavat asiansa, jos soitto on kamarunkkausta ja korkinhaistelua tärkeämpää... :)
 
Believe what you want, it doesn't mean you're right...
Mr. Speed
21.01.2015 12:27:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

phiit: Samaa kamaa saa suoraan kiinasta halvemmalla ilman HB leimaa, sama T.Bone "merkin" kohdalla. Esim mikkejä Alibabasta parhaimmillaan 70% halvemmalla kuin Thomannilta ;)
 
Laadussa ei ole valittamista, yksikään kiinatuote ei ole hajonnut. Kalliimmista merkeistä kyllä joten ei kannata maksaa tyhjästä.

 
Olipa muuten mielenkiintoista. Tilasin Thomannilta ison kasan T-Bonen mikkipidikkeitä. Olivat kaikki suoraan K&M:n pusseissa ja leimoilla :D Ilmeisesti ovat siis jotain B-stokkia niiltä eikä ole edes pakkauksia vaihdettu.
 
http://www.sieni.us/?id=38
Musisoijja
21.01.2015 16:05:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ite ostin thomanilta tommosen akustisen harley bentonin.Vaihoin ekan kerran kielet, niin rupes rämisee.Mitä pitäs tehä?
 
F_Lame
21.01.2015 16:17:42
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Musisoijja: Ite ostin thomanilta tommosen akustisen harley bentonin.Vaihoin ekan kerran kielet, niin rupes rämisee.Mitä pitäs tehä?
 
Oot todennäkösesti laittanu ohuemmat kielet kuin alkuperäset, jolloin kaula on mennyt suoremmaksi. Löysää kaularautaa jos kitarassa sattuu semmonen olemaan. Jos ei, suosittelen kokeilemaan pykälää paksummalla kielisetillä.
 
"When they say less is more, that is bullshit. Less is less and more is more. Simple as that." -Yngwie Malmsteen
www.DREAMTALE.org
Musisoijja
21.01.2015 16:49:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ok. Muuten ihan hyvä laatunen kitara
 
barclay
21.01.2015 18:45:00
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Harley Benton, tuo budjettikielisoittimien Orville Gibson, oli fiksu mies kun antoi aikoinaan suurelle ja mahtavalle Thomannille yksinoikeuden myydä tuotteitaan. Kauan eläköön suuri johtaja! Hieno mies.
 
HB:n akustisen basson omistan ja se on kyllä paikkansa ansainnut. 5/5. Tämmöisen kaunottaren hommaan myös tässä kunhan rahoitun: http://www.thomann.de/fi/harley_ben … _custom_line_manhattan_standard.htm
 
Kostiainen. Karumpi saundi, parempi mieli P. M. Kostiainen Project
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti