Muusikoiden.net
21.10.2020
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Gear4music.fi
1
azlag
07.11.2014 09:13:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ajattelin kysäistä onko kyseisestä liikkeestä kokemuksia? Tiedän että suuri pulju kyseessä, ja etsimääni kilkettä ei saa kuin muualta euroopasta tai kyseiseltä toimittajalta mutta yleisesti ottaen sivujen kääntämisessä ei ole juurikaan nähty vaivaa.
 
Onko tässä kyseessä jokin "toimimme briteissä, mutta meillä on toimipiste Suomessa jonne tilattaessa toimitamme tuotteet" vaiko "toimimme briteissä mutta teimme suomenkieliset sivut". Vai "toimimme Nigeriassa mutta kopsasimme tuollaiset sivut ja otimme osoitteen, sitten ajoimme koko roskan läpi google translatorista".
 
Onko joku tilannut tuolta jotain, uskaltaako antaa tunnukset ynnä muita tietoja? Olen ylivarovainen mutta nykyisin se kait kannattaa, etenkin jos aletaan liikkumaan yli tonnin summissa ja sokkona ostettuna. Miten toimitus ynnä muut optiot, Suomen lainsäädännön mukaisesti vaiko Brittien tahi Nigerian lainsäädännön mukaisesti?
 
Sammo
07.11.2014 09:36:18 (muokattu 07.11.2014 09:40:57)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Les Paul malleja: LP Perinteinen, LP Allekirjoitus ja LP Vähemmän.
 
Tarvikkeita: Gibson likainen sormet humbucker-mikrofoni, Gibson ämpäri kitara hoito Kit, Gibson nikkeli lopettaa Baari hännän osa nastoilla ja lisää, Gibson nikkeli ABR-1 silta täysistunnossa, Gibson historiallinen 59 ristikon sauvan kansi
 
ADD TO BASKET!!!
 
"With me, I play loud. It's right out there. My manhood is right on the table. Examine it, pick it up, if you will. There it is." - Nigel Tufnell, Guitar Player Oct. '84
azlag
07.11.2014 09:38:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sammo: Les Paul malleja: LP Perinteinen, LP Allekirjoitus ja LP Vähemmän.
 
ADD TO BASKET!!!

 
Niin. Juuri niin :)
 
BurningSensation
07.11.2014 10:25:14 (muokattu 07.11.2014 10:26:29)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei ole kokemusta. Mutta ulkomaisilla nettikaupoilla on nykyisin tapana vääntää jollain google translatorilla sivut kaikille potentiaalisille kielille. Eiköhän tuo ihan asiallinen kauppa ole. Kannattaa melkein tuota .com päätteistä sivua käyttää, kun käännös on tuota tasoa.
 
karkki
07.11.2014 11:44:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Suosittelen! Viime keväänä tilasin sieltä nauhattoman Vintage Jazz-basson. Sain muutaman päivän kuluttua mailin, että noita ei ole saatu valmistajalta ja annettiin uusi arvio toimitusajasta. Saatavuusongelma jatkui, ja jonkin ajan kuluttua tarjottiin mahdollisuutta vaihtaa tilaus Squierin vastaavaan, jota oli varastossa. Ilmoitin, että jatketaan odottelemista. Noin kuukausi tähän kaikkiaan meni, mutta lopulta saivat Vintagen ja lähettivät.
Paketti lähti maktaan DHL:n pintakuljetuksena ja seurannan mukaan se näyttii kadonneen mustaan aukkoon matkalla. Laitoin mailia tästä kauppaan. Samana päivänä sieltä soitti yllättäen suomalainen kaveri, joka pahoitteli tilannetta. Olivat selvittäneet tapausta, bassoa tuova rekka oli myöhästynyt Suomeen tulevasta laivasta ja jäänyt ylimääräiseksi vuorokaudeksi matkalle. Ja tulihan se perille sitten.
Minun mielestäni Gear4music hoiti oman osuutensa esimerkillisesti, saatavuus- ja kuljetusongelmat eivät olleet heidän syytään, mutta niihinkin reagoitiin hienosti. Siksi ei ole pahaa sanottavaa putiikista.
Aika moni nettikauppa noita automaattikäännöksiä käyttää, vaikka ei kannattaisi. Ainakaan tässä tapauksessa se ei ole epäluotettavuuden tuntomerkki.
 
Soittoa kuulee tuolta: www.myspace.com/xxkarkki
aWalker
07.11.2014 18:32:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Asiallinen kauppahan tämä on, ja suomenkielisistä sivuista riittää hupia pitkäksi aikaa:
 
'Yksinkertainen, tyylikäs, keinutuoli! Sitähän tuskailla King Black Label Esprit on kyse, jossa yhden Wilkinson päällekkäin WP90SK pickup ja 3 kpl kauripuinen-runko.'
 
Mikähän esine tässä on myynnissä?
 
Murgo
08.11.2014 06:23:04
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toimittavatko jo nykyään Suomeen kohtuuhinnalla?
 
Baritonisaksofonia tuolta tiedustelin joskus vuosia sitten ja silloin ilmoittivat ensin että toimituskulut ovat 50 puntaa ja myöhemmin ettei voi toimittaa lainkaan Suomeen koska on liian painava postiin. Kooltaan ja painoltaan kuitenkin jopa ehkä hiukan pienempi kikkare kuin kitara tai basso.
 
Mutta tosiaan, tuosta on vuosia, maailma pienenee kaiken aikaa. :)
 
Niin vähän aikaa,niin paljon puuhasteltavaa!
jhamarila
08.11.2014 07:03:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Murgo: Toimittavatko jo nykyään Suomeen kohtuuhinnalla?
 
Neil Peart signature pelti tuli kesällä viikon toimitusajalla ja toimituskulut oli n. 20€ joten omalla kohdalla toimi mainiosti.
 
http://www.rush.com/ http://www.davidgilmour.com/ http://fish-thecompany.com/
karkki
08.11.2014 19:21:57
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mun basson rahtikulut oli kokonaista 8 euroa. Ei olisi kotimaisesta kaupasta kai tuolla rahalla liikahtanut?
 
Soittoa kuulee tuolta: www.myspace.com/xxkarkki
Sarko
08.11.2014 19:49:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

karkki: Mun basson rahtikulut oli kokonaista 8 euroa. Ei olisi kotimaisesta kaupasta kai tuolla rahalla liikahtanut?
 
Riippuu kaupasta. Taannoin ostamani Bluetone Princeton Reverb liikahti ilman postikuluja Custom Soundsilta, Danelectron kitaran postituskulut pari vuotta sitten taisivat olla sen 8e.
 
"You know the whole deal with tearing down the old to make room for the new? Well, music isn't city planning." - Grant Hart
Wäiski
08.11.2014 22:12:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aWalker: Asiallinen kauppahan tämä on, ja suomenkielisistä sivuista riittää hupia pitkäksi aikaa:
 
'Yksinkertainen, tyylikäs, keinutuoli! Sitähän tuskailla King Black Label Esprit on kyse, jossa yhden Wilkinson päällekkäin WP90SK pickup ja 3 kpl kauripuinen-runko.'
 
Mikähän esine tässä on myynnissä?

 
Ei kyllä tule mieleen... pitää varmaan perehtyä tarkemmin:
Seuraa Gear4music.com Facebook ja viserrys olla ensimmäinen kuulla uusimmat musiikki pyydysten tarjoukset ja uutiset.
 
Firman sivuja on todella viihdyttävää lukea. Ettei vaan olekin markkinointikeino ;-)
 
machinehead72
06.05.2015 08:44:11 (muokattu 06.05.2015 09:05:05)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joojoo, vanha aihe..
 
Onkos kellään kokemuksia noista gear4musicilla myytävistä belcateista? Ihan menevän näköisiä -->http://www.gear4music.fi/en/Guitar_--_Bass_Effects/Belcat.html
 
Hieman tulee noita joistakin artecin vehkeet mieleen, voisiko olla samoja purkkeja eri tarroilla? Hinta ei ainakaan ole noissa belcateissa paha:D
Eipä tuolla pyydetä kyllä ehx:stäkään pahoja hintoja...
http://www.gear4music.fi/en/Guitar_ … _Bass_Effects/Electro_Harmonix.html
 
edit, vaihdoin linkin..
edit2, toinenkin linkki..
 
https://soundcloud.com/machinehead72 --> Pohojanmaan räkäsintä röck n rollia!
iec
06.05.2015 10:27:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

karkki: Mun basson rahtikulut oli kokonaista 8 euroa. Ei olisi kotimaisesta kaupasta kai tuolla rahalla liikahtanut?
 
Esim Markun musiikki Seinäjoella lähettää ilman toimitus kuluja. En tiedä onko jatkuva kampanja, mutta ainakin Tammikuussa 2015 oli ilmainen toimitus.
 
-iec
 
Tieto lisää tuskaa ja turha tieto turhaa tuskaa...Ja niin päin pois...
Shredator
06.09.2018 09:58:05
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heitänpä tähän omia kokemuksia.
 
Tilasin pedaalin täältä kun se oli huomattavasti Euroopan hintatasoa halvempi. Postikuluja tuli se 10e ja kuriiri kuskasi paketin 2 vrk tilauksesta ovelle. Meni siis nappiin.
 
Paljon tätä on parjattu Google-kääntäjän vuoksi. Firma operoi vissiin Englannissa mutta ainakin tuo paketti tuli Ruotsin varastolta.
 
Itselleni ei jäänyt ainakaan valittamista. En tiedä sitten miten hommat sujuu mahdollisten palautusten kanssa.
 
Minkä sormet heittää, sen wahi peittää
Libizamään
03.01.2020 13:18:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kamala kauppa! Älkää ostako sieltä mitään jos ei ole ihan pakko. He eivät arvosta asiakasta ja ongelma tilanteissa, esim eivät pysty lähettämään myymäänsä tuotetta, et tule saa mitään hyvitystä. Jos joudut purkamaan kaupan rahojen takaisin saamisessa saattaa mennä ostopäivästä yli kuukausi.
Lisäksi hinnat ovat yleensä kalliimmat kuin Suomessa.
 
Eli välttäkää kyseistä kauppaa!
 
The Jack
03.01.2020 14:00:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kerran olen kyseistä kauppaa käyttänyt, ja tuskinpa toiste sieltä tilaan. Vahvistin saapui lopulta muistaakseni 4-5 kuukautta ostotapahtumasta. Tietysti pienten tuotantomäärien takia uudet Marshallit olivat joka paikasta pitkään loppu, mutta jäi harmittamaan että ostohetkellä mainostettiin toimitusta viikon sisällä. Toimituspäivämäärää muutettiin myöhemmin varmaan 5 kertaa. Onneksi tilasin luottokortilla niin ei olleet rahat jäissä firmassa. Jos omistaa luottokortin ei ole mielestäni mitään järkeä tilata toisella tavalla. Ylimääräisiä kuluja ei tule, rahat ei jää makaamaan mahdollisesti peruuntuvan kaupan takia ja sitten saa vielä lisäturvaa konkurssien ja matkalla tapahtuvien hajoamisten varalta.
 
Gear4 ei muistanut laittaa vahvistimen mukana suomisähköihin sopivaa virtajohtoa, mutta en jaksanut alkaa enää asiasta reklamoimaan. Mainostivat kuitenkin asiaa erikseen sivuillaan. Paljon toimivampia kauppojakin on, mutta siitä jäi hyvä mieli että onnistuin heidän tietokonevirheensä takia ostamaan vahvistimen puntamääräisellä eurohinnalla. Siis hinta oli jäänyt verkkosivuille samaksi sekä punnissa että euroissa, ja siitä tuli säästöä itselleni melkein satanen.
 
saapet
23.01.2020 15:28:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viime viikon tiistaina tilasin uuden kitaran ko. lafkasta, luottokortilla. DHL toi eilen keskiviikkona perille kotiovelle ilman mitään ongelmia. Suosittelen ainakin tämän perusteella. Ongelmatilanteista ei tietoa.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti