Muusikoiden.net
08.12.2016
Jenkkirundi - Uutuuskirja nyt myynnissä! 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ibanez tbx150h. Ääni ei kuulu
1
slayerr
14.09.2014 16:31:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osaako kukaan sanoa mikä olisi kyseissä vahvistimessa vikana kun ei päästä pihaustakaan? Virta tulee kyllä laitteeseen, kun kaikki valot ainakin palaa vehkeessä ja virtapiireissä olevat myös.
 
Epäilisin viaksi itse kaituttimia tai siis niiden johtoja (tsekkailin johdot ja liitokset eikä niissä näkynyt mitään omituista ja liittimet oli kunnossa) sillä laitteesta ei kuulu pienintäkään huminaa sen päällä ollessa tai kun räplää sisääntulo piuhaa.
 
TTV
14.09.2014 17:21:02
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos tossa mallissa on efektisilmukka, niin laitappas siihen lenkkiin piuha kiinni sendin ja returnin välille. Voit myös tökkiä molempia liittimiä piuhan plugilla hetkisen. Voipi nimittäin olla, että ne loopin kontaktipinnat on hieman hapettuneet ja siksi looppi katkaisee kokonaan päätteelle menevän signaalin. Tämä konsti on auttanut monesti.
 
"Keep the metal scene alive" - Charles Schuldiner (R.I.P.), "You Love Me" - Dave Mustaine (Long live the King)
slayerr
20.09.2014 14:59:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitoksia vinkistä, mutta eipä tuo auttanut mitään. Kokeilin vahvistin nupillakin että kuuluuko kaiuttimista mitään, eikä kuulunut. Eli kaippa se kaiuttimille menevä piuha on paskana.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti