Muusikoiden.net
23.04.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Vahvistimen sijoittaminen pystyyn
1
b8236
01.06.2014 23:50:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nuppi-kaappi-räkki -järjestelmän yksi vaihtoehto olisi saada kamat mahtumaan parhaiten jos yhden nupin voisi sijoittaa pystyyn. Mutta onkos pientä täysputkinuppia mahdollista laittaa pystyyn? Eli hajoaako jotain jne jos näin kuvittelisi tekevän?
 
ReBeat
02.06.2014 00:02:46
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No mulla on nupit olleet vuosikausia lojumassa pystyssä ja on ne aina toimineet kun ne on taas pistänyt virtoihin. Varoo vaan kolistelemista niin ei tule mekaanisia rasituksia. Silti kun ilmeisesti on tarkoitus pistää vahvistin pystyasennossa lämpimäksi niin kiinnittäisin ehkä ylimääräistä huomiota putkien tuuletukseen. Rivin ylimmäinen päättäri saa osakseen alempien putkien paahteen. Ehkä lisätuuletin ei olisi pahitteeksi. Muilta osin en usko että siellä mekaanisesti tulee sen enempää ongelmaa kuin kylmänäkään.
 
b8236
02.06.2014 10:51:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sain erään Vox-spesialistin kiinni asian tiimoilta. Ei voi laittaa pystyyn. Voxit käy niin kuumana, että alkaa kärähtelemään jos laittaa pystyyn. Tämä ratkaisi monta asiaa... =)
 
lärviapina
02.06.2014 23:19:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

b8236: Sain erään Vox-spesialistin kiinni asian tiimoilta. Ei voi laittaa pystyyn. Voxit käy niin kuumana, että alkaa kärähtelemään jos laittaa pystyyn. Tämä ratkaisi monta asiaa... =)
 
Ei pitäisi olla ongelmaa kunhan huolehtii ilmanvaihdosta, kuten tuossa aiemmassa viestissä mainittiin. Tottakai turvallisinta käyttää siinä asennossa mihin on suunniteltu.
 
Voithan vaikka testata asian soittelemalla normaaliasennossa pidemmän aikaa ja mittaamalla lämpöjä eri kohdasta....sitten sama pystyssä: Jos lämpötila nousee yläosissa selvästi korkeammaksi, lisää tuuletusta/aukkoja...jos nousee kaikesta huolimatta etkä halua ottaa riskiä, niin älä käytä pystyssä....ite ainaki sen verran jääräpää että pittää ite kokeilla, sanoo "spesialistit" mitä sanoo...tai mnettiläiset o.O
 
https://www.youtube.com/watch?v=XR6RTCstBjc
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti