Muusikoiden.net
24.06.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Suosikkikitarat?
1 2
sofiamarie
28.05.2014 21:51:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omat suosikit on Gibson Les Paul Custom ja ESP ltd ax-50
 
Entropia666
28.05.2014 23:02:13 (muokattu 28.05.2014 23:49:01)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dean ML - Näyttää hyvältä, hyvä soundi ja speksit (lespamainen). Hyvä soittaa seisaaltaan että istualtaan.
 
Jackson RR - Ikoninen, soittotatsi ja kunnollisissa hyvä laatu. Hyvä seisaaltaan soitellessa.
 
Les Paul - Noh, näyttää ja kuulostaa hyvältä.
 
Jackson Soloist/Dinky - Superstratolle piikkilavalla on aina paikka mun sydemässsä.
 

 
edit. periaatteessa vähä vammane topikki ku pelkästää lespojaki on sata erilaista.
 
Rässiä: Inkvisitor || Kuvia: H A J E . F I
Myrkky Nuoli
28.05.2014 23:56:40
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ES335/Strato ja hyvänä runneruppina SG. Jes!
 
jpjanhun
29.05.2014 00:07:38 (muokattu 29.05.2014 01:17:29)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-tollanen 88 e:n j&d strato on mun suosikkikitara. oon tosin aika paljon modannut sitä, tallablokkia myöten, koska kaikkihan vaikuttaa soundiin ja soundista piti saada tietynlainen. tuo on paljon parempi mulle kuin joskus omistamani charvel tai kramer (jotka päätyivät lopulta kai osina roskalavalle). yleensäkin, omana preferenssinä, strato-tyyppinen kitara on ykkönen ja les paul-tyyppinen sitten kakkonen. muut tulevat sitten näiden jälkeen.
 
http://www.musicstore.de/de_DE/EUR/ … intage-BK-Black-/art-GIT0017091-000
 
-tossa sillä vähän soittelen ja sanoisin että kyllä se mun mielestä ihan oikea soittopeli on vaikka halpa onkin. soundit tossa nyt ei oo kummoisesti säädetyt mutta kyllä toi nyt ihan vissiin soittoa kumminkin on eikä möykkää.
http://maihinnousu.net/s/21654
 
-niin ja s-gear on sitten vissiin mun tämänhetken suosikkimallintaja ja blackheart little giant (vht chromebackilla) ehkä suosikkivahvistin. meni vissiin vähän ulos ketjun aiheesta mutta läheltä liippaa kumminkin. mä oon perin tyytyväinen näihin taskurahalla saataviin soittokamoihin, nää on mun mielestä vaan niin mainioita vermeitä. kiinnostus uusiin soittokamoihin onkin jo jotenkin aikaa sitten lopahtanut täysin.. tai tää nyt on tän hetken fiilis.
 
-mulla on muuten myös toinen tuollainen j&d strato, sama malli mutta vihreä. sekin on mielestäni hyvä mutta erilainen, siinä on mm. eroa kaulan paksuuden suhteen. saattaa siis olla että näitä ostaessa on aivan arpapeliä millainen soitin sitä käteen tulee. itsellä kävi ehkä tuuri (tai sitten noi kaikki kamat on ihan paskoja enkä vaan tajua mitään tai sitten tajuan mutta vai jotenkin tykkään ihan paskoista kamoista.. eli jos vaikka paska kitara tuo lisää sisältöä soittoon siinä missä paska soittotekniikkakin..heh ;) .. vai miten se nyt meni? ei mutta rehellisesti, en mä vaihtaisi noita testaamatta esim. meksikofenkkuun..) ja nyt onkin jo kiiintiö täynnä, eli lisää kitaroita ei tarvi.
 
CountX
29.05.2014 01:22:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Flying V:ssä ja LP:ssä on molemmissa miellyttävä ajoasento, istuen ja seisten. Esim. SG ei käy omaan syliin millään. Se painaa ja hankaa ikävästi (kalja)mahaa, eikä muutenkaan asetu mukavasti kehoa vasten. V:ssä on erityisen hauskaa se, että alemman siiven saa survoa tukevasti jalkoväliin.
 
barclay
29.05.2014 01:42:40
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Les Paul punaisena sunburstina. Tämmönen ois sitten hyvä kaverina: http://www.fender.com/en-FI/guitars … le-fingerboard-butterscotch-blonde/
 
Kostiainen. Karumpi saundi, parempi mieli http://www.mikseri.net/kostiainenproj
Tuupu
29.05.2014 02:38:21 (muokattu 29.05.2014 02:38:45)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PRS SE Korina Singlecut, uutena Oulun Musiikki-Kullaksesta ostettu. Kaunis ja yksinkertainen kitara, jossa harvinaisempi puuvalinta ei mene pieleen. Pitäisi joskus tehdä kunnollinen vertailu singlecutin ja se custom 24'n välillä, jotka omistan, että voisin paremmin puhua soundista. Kuitenkin kirkassaundinen kitara, jonka suurimmat puutteet löytyy hardware puolella tehdyistä säästöistä. Mikit tulen vaihtamaan, mutta voi olla että tunerit säilyy alkuperäisenä, ihan tyytyväinen kun niiden toimintaan olen. Ainoat kauneusvirheet löytyy kitarasta otelaudassa olevasta pienestä reiästä jota ei soitossa huomaa ja alkuperäiset potikan nupit olivat mielestäni kitarassa ruman väriset (jokin amber/meripihka), nykyiset kultaiset gibsonit käyvät paremmin kitaran ilmeeseen.
 
iPadGuitarist
29.05.2014 09:37:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Epiphone SG-400 Pro, sopii hyvin käteen, on nopea ja mikkien puolituksella saa hyvät vintagesoundit. Nyt on geimeihin tosin tullut Les Paul Studio varastamaan Epin soittoaikaa.
 
jhlamm
29.05.2014 11:10:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Entropia666: Jackson Soloist/Dinky - Superstratolle piikkilavalla on aina paikka mun sydemässsä.
 
Itselle on kaksi paikkaa sydämessä. Ensimmäinen on juurikin Jacksonin Dinky superstrato (tällä hetkell itsellä DKGMT mallinen https://www.dropbox.com/lightbox/home/Photos/Jackson%20dkmgt)
 
Sitten on joku kuumotus aina Caparisoneista, eikä tietoakaan miksi. Ehkä se lapa ja se lookki ja se soitettavuus? (Omani mallia Dellinger I FX muistaakseni https://www.dropbox.com/lightbox/ho … e/Photos/Caparison%20dellinger%20fx)
 
Sitten on näiden kanssa parisuhdetta vaurioittanut himotus Blakhartin v-malliseen customiin, jonka aikoinaan näin torilla. Olisiko ollut kansi spelttivaahteraa ja lapa samoin. Floikka ja pelkkä tallamikki. Kaula eebeniä ilman otelauta merkkejä. Olisin ostanut sen, mutta olin hidas...
 
Ja viimeisenä on tuo pakollinen perversio reverse lapoihin. En tiedä miksi, mutta jopa perus stratossa ovat paljon enemmän symppiksiä kuin tavalliset...
 
"Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination to do so."
hallu
01.06.2014 01:59:37
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jotta tästä ei tulisi uutta GAS-ketjua, niin pitäisikö noista omista nimetä joku suosikiksi? minä kyllä tykkään kaikista kitaroistani, jopa niistä halvimmista. Suosikki aina vähän vaihtelee ja kyllä välillä tuntuu kouraan tarttuvan useammin joku ihan tietty kepakko. Se suosikin vaihtelu voi tietenkin liittyä myös kielten kulumiseen:-D helpommin tulee kaapaistua kouraan se jossa on uusimmat kielet.
 
Öööö.... viime aikoina on tullut soiteltua paljon tuolla Carvinilla, joka on nyt ollut minulla puolisentoisa vuotta ja tykkään siitä edelleen. Se on saanut paljon huomiotani koska olen aika huolellisesti sitä myös huoltanut. Edellisellä omistajalla se pötkötti kai aika paljon laukussa kun se ei siitä tykännyt (miksi lie sen ostanut) ja nuo rohisevat potikat piti putsailla ja sellaista pientä nysväystä ollut matkan varrella, mutta sitä on ollut ilo nysvätä:-D.
 
Kitarat on kyllä ihania ja on kätevää omistaa niitä muutama ettei aina tarvitse käydä kaupassa niitä hipelöimässä, vaan voi kotonakin hypistellä niitä:-D.
 
Ei onni tule ostamalla. Onni tulee soittaen ja lauluja tehden
käsi
01.06.2014 03:03:01
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gibson Lespaul Classic
Epiphonen es-175 ( tää on joku reissue, custom shop, limited edition leimoilla varustettu)
Epiphonen casino ( juhlavuoden malli)
 
juntti_lapista
01.06.2014 11:47:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ibanez rg 1570. Ohut kaula, lehmusrunkoiseksi soi hyvin ja soittotatsi mahtava kun vain malttaa säätää. Keikoilla ollut luotettava keihäs, ei katko kieliä ja talla pitää vireen. Kaipaa kuumempaa tallamikkiä mutta sen vaihan piakkoin :)
 
'' I hate happy music. I hate when people sing about good things and love and optimism, it's like.... shut the fuck up!'' -Jeff Hanneman
Funkånaut
01.06.2014 11:51:11
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Entropia666: edit. periaatteessa vähä vammane topikki ku pelkästää lespojaki on sata erilaista.
 
Mutta onko ne kaikki sun suosikkeja?
 
Oma suosikki on tietty kustomoitu Teleni. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd. … 253643059_1784789787823308423_n.jpg Noita on vain yksi maailmassa, eikä mikkivalinnatkaan ole täysin tavallisimpia. Masu/kyynärviisteet ja kaikki.
 
Vain kolme kertaa olen joutunut käyttämään ehkäisyä, eikä kertaakaan ole tullut minkäänlaista sukupuolitautia. Minä olen koirilta oppinut, että ensin pitää haistaa ennen kuin saa maistaa. - Pekka Siitoin
zedder
01.06.2014 12:34:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jackson RRXMG: Sopii hyvin niin seisaaltaan kuin myös istualtaan soitettavaksi, kaula sopivan paksuinen ja helpposoittoinen.
 
Jackson Soloist Pro: Kuten edellä, mutta poppelirungon paino pudottaa kakkoseksi.
 
Noilla voi soittaa mitä vain. Muut omistamani kitarat (mm. Gibson LP Studio, Edwards Flying V, Jackson RR1) jäävät selkeästi edellä mainittujen taakse pääasiassa soittoergonimisten syiden takia (huonompi pääsy ylänauhoille, liian paksu kaula, liian suora otelauta jne.) Ne käyvät kukin jonkin tyyppisen biisin soittoon paremmin kuin "suosikkikitarani" ja ne luovat omanlaissensa fiiliksen, mutta eivät kelpaa minulle "yleistyökaluiksi".
 
Jokaisella on oikeus kieltäytyä aikuisten kitaroista.
Lihis96
01.06.2014 13:15:39 (muokattu 01.06.2014 13:18:11)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse pidän tuosta omasta Epiphone Explorer '58 korina. Näyttää hyvältä, on hyvä soittaaa ja soikin kauniisti.
 
Ja sitten toi Dean V blackgold. Soi mainiosti, hyvä tatsi ja näyttävä.
 
Noh, eiköhän tää sillee oo et jos ei omista kitaroista tykkää nii miks ne omistaa sitten ? :D
 
Edit: onnistuinpa taas pilaamaa hyvän sivun aloituksen. SSäähhhhh
 
JaaGeRMaisTeR
01.06.2014 14:03:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gibson Les Paul tribute 50 aivan ehdoton. Varsinki tuo omani. Tarvisi vaan laittaa JB tai joku Invader tallaan.
 
Siitä sitten kun lähdetään alaspäin taulukossa niin: Ibanez 507/570, Jackson Jdr-94, Charvelit, Samick valley arts tele, Epiphone stankku lp.
 
Metalkallo
01.06.2014 14:38:02 (muokattu 01.06.2014 14:39:51)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ehdottomaksi omaksi suosikiksi omista kitaroista nousee Jackson King V Elite valkoisella värityksellä vihreineen raitoineen, kitara jota en myy koskaan ja näin se on. Ainakin yksi syy "miksi" on se, ettei ole joka päivä varaa ostella tuollaisia kitaroita. Alunperinhän olin hankkimassa KVXT mallia mutta tämä elite sarja julkaistiin juuri oikeaan aikaan ja päätin säästellä semmoiseen sitten koska kitara vastaa aika paljolti KV2:sta.
 
Ostin täältä torilta joitakin kuukausia sitten esp edwards e-lp-98ltc les paulin ja kitara on kyllä aivan mainio soittaa että näköinen, ja tulikin kehukesltua itselleni että on mun paras kitara koskaan. Les paulin ja v:n kohdalla onkin aika kovaa taistelua ollut kumpaa tulee siliteltyä useammin koska molemmat on vaan niin hyviä ja toimivia minulle muotonsa että soitettavuutensa puolesta. Edwardsissa oli alunperin 59/jb mikit kiinni, mutta vaihdatin tuo jb:n seth lover (sh-55b) mallin tallaan ja tyytyväinen olen ollut. V:ssä taas on se tuttu stock setti jazz/jb yhdistelmä joka toimii siinä.
 
Edwardsia on tullut soiteltua PALJON ja sen ostamisen jälkeen onkin ollut jokin niin sanottu "blues-vintage" aika itseni kohdalla ja on osittain vieläkin kun sen tyylisestäkin musasta tykkään. Sitten kuitenkin yhdessä välissä rupesi miettimään: onkohan tämä vintage tyyli sittenkään se minun juttu? No on se osittain, mutta jos pitäisi soitella musaa työkseen niin aika paljon se taitaisi kallistua sinne metalli osastolle rässiin kun en mikään taituri kuitenkaan ole blues osastolla. :D
 
Noh, tuon asian hokattuani sitten päätinkin mennä taas rässin suuntaan enempi ja siinähän sitä sitten tulikin hoksattua kumpaa kitaraa tulee siliteltyä enempi, et kyllä se "first love" Jackson king v vaan vie yhä voiton vaikka mikä muu olisi kourassa. :)
 
Järki joskus jäässä mutta tukka yhä päässä.
Jeszse
01.06.2014 17:15:17
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Alan olla vahvasti sitä mieltä, että tein itelleni uuden suosikkini. Viime tiistaina valmistunut humpparitele siis. Vaikka ei floikkaa olekaan.
 
http://muusikoiden.net/dyn/users/124360.jpg
 
Hipelius: Olet hieno mies, mutta sulla on aivan ällistyttävän huono maku. || The Jasser Arafats || Crimson Day
Funkånaut
01.06.2014 17:20:54
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jeszse: Alan olla vahvasti sitä mieltä, että tein itelleni uuden suosikkini. Viime tiistaina valmistunut humpparitele siis. Vaikka ei floikkaa olekaan.
 
http://muusikoiden.net/dyn/users/124360.jpg

 
Höhö, molemmilla valkonen Tele suosikkina.
 
Vain kolme kertaa olen joutunut käyttämään ehkäisyä, eikä kertaakaan ole tullut minkäänlaista sukupuolitautia. Minä olen koirilta oppinut, että ensin pitää haistaa ennen kuin saa maistaa. - Pekka Siitoin
Jeszse
01.06.2014 17:45:24
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Funkånaut: Höhö, molemmilla valkonen Tele suosikkina.
 
Vuosi sitten en olis uskonu nimeäväni yhtään telee edes top kymppiin.
 
Hipelius: Olet hieno mies, mutta sulla on aivan ällistyttävän huono maku. || The Jasser Arafats || Crimson Day
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti