Muusikoiden.net
22.04.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ibanezin Edge Zero tallan ja matalan vireen yhteistyökyky
1
-thompson
21.05.2014 22:12:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys,
 
Millasia kokemuksia löytyy teiltä, joilla tallan virkaa pitää Edge Zero (esim. RG2550z) ja virettä on pudotettu muutamalla sävelaskeleella?
 
Itselläni tällä hetkellä Drop D ja tallan jousien säätö on melkein tapissa. Paikallisista musiikkiliikkeistä kehotettiin olemassa yhteyteen maahantuojan kanssa. Ehkä apu löytyisi täältä ensin, asialla kun ei niin kiire ole.
 
Eli paksumpien kielien myötä vetoa lienee enemmän ja tallan jouset ovat lähestulkoon tapissa. Tallan "jousisysteemi" on siis melkolailla omaa luokkaansa, eikä sinne noin vain jousia lisäillä. Saakohan niitä paksumpia sitten jostain?
 
-Tommi
 
~Thompson
Ägräs
22.05.2014 00:51:17
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jouset ainaki löystyy jatkuvassa vedossa. Jos on vuosia vanha kitara ja jousien jäykkyyden kanssa ongelmia nii osta uudet jouset. Noita saa musakaupoista ihan kysymällä, maksaa pari euroa kappale. En tiedä mikä on virallinen linja ja totuus, mutta veikkaisin noiden musakaupoissa myytävien jousien olevan vähän jäykempiä, kuin ne jouset mitkä tulee kitarassa mukana. Tai näin mä oon tämän kokenu.
 
http://mario3lohja.bandcamp.com/ http://80cntdays.blogspot.fi/
Decadetroll
22.05.2014 04:46:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ägräs: Jouset ainaki löystyy jatkuvassa vedossa. Jos on vuosia vanha kitara ja jousien jäykkyyden kanssa ongelmia nii osta uudet jouset. Noita saa musakaupoista ihan kysymällä, maksaa pari euroa kappale. En tiedä mikä on virallinen linja ja totuus, mutta veikkaisin noiden musakaupoissa myytävien jousien olevan vähän jäykempiä, kuin ne jouset mitkä tulee kitarassa mukana. Tai näin mä oon tämän kokenu.
 
Noissa zerovehkeissä on se ongelma, että niissä on se 2 jousta plus zero point system. Ei saa niin helpolla jäykempää kuin tavan floikassa. Mutta eipä hätä ole suuri, koska noihin on ainakin ollut saatavilla sellasia heavy duty-jousia, jotka ovat jäykempiä kuin alkuperäiset. Maahantuojalta voipi oletettavasti moisia ostella. :)
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat.
-thompson
23.05.2014 23:03:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitoksia vain, täytyykin kysyä maahantuojalta! Katsotaan kuitenkin jos foorumilta löytyisi sielunkumppaneita tallan ja vireen suhteen.
 
~Thompson
-thompson
20.08.2014 19:12:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nostetaan ketju ylös kun kutkuttaisi vaihtaa prestigeen vähän tujumpi vire. Löytyykö ratkaisuja? Jotkut ovat kuullemma purkaneet tallan zero point systeemin pois niin, että talla toimisi ns. perinteisellä floikkatavalla.
 
-Tommi
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti