Muusikoiden.net
19.04.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Tietoa/Apua Soundin etsimiseen.
1 2
Paku837
19.04.2014 18:34:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei kaikki muusikot.
 
Tilanne on nyt tämä,omistan kaksi Peaveyn 100Wattista nuppia:
1.Peavey XXL
2.Peavey Supreme XL
 
Kaiutinpuoli taas seuraava:
1.Fender GE-412 4x12" Kaappi
Jossa 2 alkuperäistä ja 2 vaihdettua Eminence Legend GB128 Elementtiä.
 
2.Peavey JS-412 4x12" Kaappi. Jensenin Skobeilla.
 
Aloitin ensin williamsin kitarapaketilla..Sitten tuli rolandin cubet, microsta..60:seen
Nyt ongelmana on se että en saa mieleistä soundia sitten mitenkään..
Läjällä pedaaleja pääsee lähelle mutta kuitenkin jää niin kauas..
Uskon että tiedätte mitä tarkoitan.. :)
 
Uskon että ongelma on vahvistus puolessa EI OLE PUTKI..Etsiskelen ja haluasin sellaista nättiä clapton soundia ja siitä sitten gary mooren "attack" soundiin..Josta sitten taas pitäisi päästä vakavempaan rokkiin-->Hevirock-->Metal--->Heavy Metal..Ei kuiteskaan mitään gorgoroth,dimmu,pantera jne raskasta metallia..
 
Kertokaa oma näkemyksenne olisiko Marshalilla tuohon vastaus vai mennäänkö Fenderiin..Vai Voxiin?
 
Myös raha on tässä sitten ongelma.
Mutta kertokaa silti oma näkemys "oikeasta" noihin kaappeihin kytketystä Putkinupista ja sen soundeista,hyvä olisi lisätä hintaluokka perään.
 
Kitaroina toimii
1.Deanin Razorback V 255 Explosion,jossa EMG81/85
2.Esp Ltd EC-50 Perus LH-150 Humppareilla--->vaihtuu jossain vaiheessa paffeihin.
 
Kiitos taas jo etukäteen!!
T:Pasi
 
Way To Go on Rock & Roll Ernie Ball Slinky Cobalt - Rock`s
hallu
19.04.2014 21:08:37
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noiden mainitsemiesi herrojen soundi lähtee kyllä niin paljon sormista ettei varmasti ihan pelkällä vahvistimella samaan päästä. Nyt kun tuo pakollinen huomautus tuli sanottua, niin Gary Moorehan soitteli vissiin paljon Marshalleilla ja Eric Clapton on soitellut kai ihan laidasta laitaan vaikka millä, mutta Fenderillä on ainakin signaturevahvistin cläbälle joten sellainen varmaan ajaisi myös asiansa (eikä maksakaan kun vissiin jotain kolmetonnia:-D).
 
Melkeinpä ehdottaisin että jollakin Fender Bassman/Bassmanjohdannaisella pääsisit aika pitkälle, koska sitä voi polkimilla kurittamalla taivuttaa vaikka mihin acdchen. Niin olit nuppia hakemassa.... hmmmmm...... eiköhän joku perus Marshall jcm800 olisi juuri sitä mitä kaipailet (kallishan se on joo, mutta .....). Joku voisi heittää fiksumpia ehdotuksia kehiin.
 
Ei onni tule ostamalla. Onni tulee soittaen ja lauluja tehden
JaaGeRMaisTeR
19.04.2014 22:21:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voisin lähteä sinuna ensin uusimaan kaapistot. Sitä aina hoettua vintage 30 parit ja siihen sopivaa alakerran settiä. Tai wgs vastaavaa (näin tein itse). Monta oli nuppia, mutta vika löytyi sieltä mitä en uusinut. Uutta elementtiä vaan paikkaansa.
 
Metalkallo
20.04.2014 00:10:31 (muokattu 20.04.2014 00:35:13)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse suosittelen Blackstar ID 100TVP nuppia kuten monta kertaa jo ID-ketjussa olenkin suositellut. Kaikki ei nyt tietenkään tykkää kun ei ole oikea putkinuppi eli ei ole putkia sisällä, mutta siinä on putkimallinnus joka kyllä minun mielestäni toimii kuten putkisoundin kuuluu...kuulua eroineen. Ei liian kallis nupiksi ja säätövaraa löytyy vaikka kuinka, varsinkin kun pystyy ottamaan nuppia kääntämällä eri putkia käyttöön.
 
ID 100TVP on jotain alle tai yli 500e. Kirjoitus hetkellä oli 478,80e.
 
Marsulla tietenkin onnistuu kaikki jos haluaa täysin oikean putkinupin putket sisällä.
 
Ja tosiaan kuten täällä jo sanottiinkin, niin kajarit meinaa myös paljon ääneen, siis TOSI paljon. Itse tykkään celestion G12T-75 kajareista. V30 kajarit kuulosti omaan korvaan liian "ampiaismaiselta" pörinältä. G12T-75 kajareilla ääni tulee enemmän luonnollisempana ilman liiallista tummuutta tai kirkkautta, klassiset kajarit. G12T-75 ja V30 yhdistettyinä on kuitenkin aika hyvä yhdistelmä. Ääneen vaikuttaa tietenkin paljon myös kitaran mikit, mutta kyllähän monesta mikistä saa vaikka mitä ääniä ulos kun vaan ruuvaa vahvarin asetuksia.
 
Nämä soundin etsimiset on aina aika aikaa vieviä juttuja, mutta kunhan vaan ruuvaa niin kyllä se sieltä voi tulla aikanaan. :)
 
Järki joskus jäässä, mutta tukka yhä päässä.
snackeboo
20.04.2014 08:09:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllähän tommoisilla nyt jo pärjää. Modernien vehkeiden ongelma on liikaa nappuloita. Tweed-osastossa ei voi mennä kovin pahasti metsään, kun ei ole kamalasti potikoita joita väännellä vääriin suuntiin.
 
Mutta ainahan voidaan ruveta poistamaan potikka kerrallaan turhia pelistä. Eli keskiäänet voi laittaa rennosti suht kovalle ja jättää siihen. Koska uusissa vehkeissä noista säädöistä myös tapahtuu radikaaleja juttuja, en vääntäs ihan täpölle niitä, mutta melkeen.
 
Toi ei ole tuttu vehje (katson valokuvaa) mutta samanlaisia nuo perustoiminnaltaan on, joten lead kanava vaikuttaa normaaleimmalta, joten siihen vaikkas tuo british päälle, varovasti bassoa ja reiskasti yläpäitä.
 
Sitten siit humpparikitarasta tallamikki päälle, tone nollaan ja haet särön semmoiseksi paperisen rapeaksi. Eli kun jostain kasinauhalta venyttelee niin semmoset alakeskiäänet värittää voimakkaasti menoa, ja sointi on melko pitkä. Sitten kun tuntuu mukavalta, niin avaa tonea kitarasta, kunnes alkaa maistua. Molemmilla ukkeleilla oli melko luonteva kielten venyttely - vibra käynnissä suht koko ajan, kannattaa toki sitä harjoitella.
 
Kaulamikin voi kans kytkeä ja volanupilla varovasti etsiä sweet spotteja, vaikuttaa railakkaasti rapeuteen.
 
Sit kun ton roudaus alkaa harmittaa, niin suosittelen 5e3 Deluxea hieman ylitehoisella Jensenin kaiuttimella. Rapisee epävakaan mukavasti, eikä ole mitään turhia kanavia tai potikoita.
 
RaskasMielinen
20.04.2014 08:41:33
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tässä joitain aikoja sitten innostuin treenaamaan joitakin Iron Maiden piisejä. Käytin suunnilleen koko varsin mittavaa kama-arsenaaliani oikean soundin löytämiseen, mutta jotain jäi puuttumaan. Sitten käymään tuli eräs duunikaverini, joka on soitellut nimen omaan Maidenia kersasta alkaen. Tyyppi vetää oikealla soundilla, oli kitara tai vahvistin oikeastaan mikä tahansa ja ilman mitään efektejä. Tunsin itseni idiootiksi ja päätin treenata lisää. Nyt on alkanut pikkuhiljaa löytyä.
 
Jos pitäisi joskus tiivistää kamat, siten että suunnilleen mikä vain itseäni kiinnostava soundi olisi löydettävissä, niin mulla olisi joku kaksikanavainen putkivahvistin, jossa on oikein hyvä clean sekä leikkaava lead-kanava. Sitten yksi hyvä overdrive-pedaali (Sweet Honey tai Joyon klooni siitä) ja yksi hyvä distortion (ProCo SOLO olisi valintani tässä kohtaa sen monipuolisuuden takia). Sitten vielä jokin multiefekti kuten BOSS ME-70, mistä tarvittaessa kaiken maailman chorukset jne. ym.
 
Kaappeja mulla olis kaksi, toisessa XxV30 ja toisessa XxG12Hjotain. Myös minä olen sitä mieltä, että kaiutin on määräävämpi kuin vahvistin. Jopa pletravalintakin on merkityksellisempi kuin se mitä vahvistimessa lukee.
 
Noista vahvistimista vielä: mulla Mesan Stiletto toimii aika lailla kaikkeen, mutta se on melko kallis. Eilen kävin hakemassa takkahuonesoitteluun Helsingin DLX:stä 15-wattisen Marshall Haze -nupin. Oli puoleen hintaan eli kustansi vaivaiset 200 escudoa. Ensityyppien perusteella ei pitäsi sanoa mitään, mutta kyllähän tuosta kanssa lähtee tunnistettavaa marsu-soundia joka lähtöön. Eikä ne sen omat efektitkään niin huonoja ole. Kuitenkin hyvä että ne saa myös kytkettyä pois, jolloin mennään pelkällä putkimeiningillä (nähdäkseni?).
 
Paku837
20.04.2014 09:51:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ymmärrän täysin että se tietty soundi lähtee soittajan omasta kädestä..
Vaikka kamat olisi tismalleen samat kuin Moorella en samaa soundia saa itse soitettua..Ehkä ;)
 
No joo pitäisi tämän rahapulan takia päästä testailemaan eri kaappeja/kaiuttimia,ennen varsinaisia ostoksia.
 
Näillä vehkeillä mitä mulla on niin fenkku yhdisttynä peaveyn kaappin;
Saa ronskin alapään ja mukavan "vintage nikkenakke" soundin yläpäästä fenderin toimesta..
 
Olisikohan tuo etsimäni nuppi: MARSHALL MA100H AMP Hinta: 555.00 €
Linkki ks.nuppiin:
 
http://www.topsound.fi/marshall-ma100h-amp.html
 
Kaappinaha voisi toimia: Marshall 1960A kaappi juurikin noilla Celestionin G12T-75 Skobeilla.
 
Tosin pelkät kaiuttimet riittää kun kaapit on valmiina.
 
Niin ja Efektipuoli on seuraavanlainen laudassa järjestyksessä:
Kitara--->
-Vox V845A Wah
-Boss GE-7 Equalizer
-Boss CS-3 Compression Sustainer
-Ibanez Tubescreamer TS7
-Boss ML-2 Metal Core
-Boss DD-7 Digital Delay
-Behringer UC200 Ultra Chorus
Vahvistin
 
Way To Go on Rock & Roll Ernie Ball Slinky Cobalt - Rock`s
Black_Bubblegum
20.04.2014 11:00:14
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yksikään transistorivahvistin, jota olen käyttänyt ei ole päässyt samalle dynamiikan tasolle kuin putkivahvistimeni (Peavey Classic 30, Vox AC30, Laney LH20, Hiwatt DR50, Bluetone DR103).
 
Mainittujen setien soundi lähtee sormista varmasti ja silloin vahvistimen dynamiikka on entistä tärkempää. Hyvänä kakkosena tulee mielestäni jo mainittu kaiutinvalinta.
 
Panostaisin siis putkivahvistimeen ja hyviin elementteihin.
 
Esim. tuo LH20 on edullisemman pään vahvistimia, jossa sitä dynamiikkaa löytyy jo kivasti. Toki sitä on jossain 100w Fenderissä taas ihan eri tavalla, mutta niin on hintaakin. :)
 
I am hoping that I can be known as a great writer and actor some day, rather than a sex symbol. Steven Seagal
Exhausted
20.04.2014 11:24:52 (muokattu 20.04.2014 11:30:00)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Suurin ongelma on ehkä, että sulla on hyvin modernit kamat ja yrität saada vintage-saundia aikaan. Yrittäisin itse ehkä yliohjata vahvistimien miedompaa särökanavaa. Entä mitä tapahtuu jos laitat clean-kanavan volumet täysille ja säädät voimakkuutta masterilla? Passiivimikit toimii varmaan aktiiveja paremmin. Etumikillä tumma lähtösaundi hieman kirkastettuun vahvistinsaundiin voi tuoda oikeanlaista laulavaa sustainia.
 
Jos vahvaria haluat vaihtaa niin joku Peavey Classic, Laney LH tai Marshall JCM800 voisi olla askel oikeaan suuntaan. Niistä tulee tuollaiset vintage-saundit helpommin ja pedaalilla boostaamalla pääsee sitten hard rock -tunnelmiin, jos kerran ihan äärimetallia ei tarvitse saada soitettua.
Paku837
20.04.2014 11:29:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

OffTopic:
Mitä olette mieltä paljon noista minun vahvistimista pitäisi pyytää jos laittaisin rahalla myyntiin? Made In Usa kamoja silti..
 
Way To Go on Rock & Roll Ernie Ball Slinky Cobalt - Rock`s
Metalkallo
20.04.2014 16:55:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisikohan tuo etsimäni nuppi: MARSHALL MA100H AMP Hinta: 555.00 €
 
Voi olla ehkä ihan ok nuppi. Kannattaa miettiä myös haluatko kuluttaa rahaa putkien vaihtoon tai onko pakko olla putket sisällä tai onko pakko olla tietyn merkkinen? Itse halusin sellaisen nupin johon ei tarvitse vaihdella putkia koska en halunnut ruveta kuluttamaan rahaa putkiin, mutta että saa silti sen putkisoundin, ja sehän oli just Blackstar ID 100TVP nuppi joka sen toteutti. Kannattaa siis ehdottomasti testata ID nupit, mutta sieltä isotehoisemmasta päästä mieluummin, kuten ID 100. Jos ID 100:lla ei saa sellaista ääntä aikaan joka miellyttää, ei saa varmaan millään, sen verran pystyy säätelemään tonea eq:n ja eri putki soundien välillä.
 
Omat setupit jolla kyllä irtoaa: Blackstar ID 100 nuppi+Marshall 1960A kaappi G12T-75 kajareilla, boss sd-1 pedaali+boss ch-1 pedaali, esp edwards les paul jossa SD Seth lover tallassa ja 59n kaulassa. Näillä kun pistän puhtaalle kanavalle ja bossin sd-1:n päälle boostaamaan, on gary moore jo aika lähellä oikeilla eq asetuksilla. Hevimpään saa sitten helposti suoraan kääntämällä kanava od2:lle.
 
Järki joskus jäässä, mutta tukka yhä päässä.
Antti1
20.04.2014 16:56:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Metalkallo: Jos ID 100:lla ei saa sellaista ääntä aikaan joka miellyttää, ei saa varmaan millään
 
Höpöhöpö. On se kiva, että on omista kamoistaan kuherruskuukautena innoissaan, mutta rajansa kaikella. Eri tarpeisiin on erilaisia työkaluja.
 
"NYT ÄMMÄ KELLOT LYÖ!" Hevimusaa vuodelta 2014
Paku837
20.04.2014 17:04:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Metalkallo: Voi olla ehkä ihan ok nuppi. Kannattaa miettiä myös haluatko kuluttaa rahaa putkien vaihtoon tai onko pakko olla putket sisällä tai onko pakko olla tietyn merkkinen? Itse halusin sellaisen nupin johon ei tarvitse vaihdella putkia koska en halunnut ruveta kuluttamaan rahaa putkiin, mutta että saa silti sen putkisoundin, ja sehän oli just Blackstar ID 100TVP nuppi joka sen toteutti. Kannattaa siis ehdottomasti testata ID nupit, mutta sieltä isotehoisemmasta päästä mieluummin, kuten ID 100. Jos ID 100:lla ei saa sellaista ääntä aikaan joka miellyttää, ei saa varmaan millään, sen verran pystyy säätelemään tonea eq:n ja eri putki soundien välillä.
 
Omat setupit jolla kyllä irtoaa: Blackstar ID 100 nuppi+Marshall 1960A kaappi G12T-75 kajareilla, boss sd-1 pedaali+boss ch-1 pedaali, esp edwards les paul jossa SD Seth lover tallassa ja 59n kaulassa. Näillä kun pistän puhtaalle kanavalle ja bossin sd-1:n päälle boostaamaan, on gary moore jo aika lähellä oikeilla eq asetuksilla. Hevimpään saa sitten helposti suoraan kääntämällä kanava od2:lle.

 
Mitä youtube antoi tuosta vahvarista...Oli positiivinen yllätys, thanks for the tip!
 
Way To Go on Rock & Roll Ernie Ball Slinky Cobalt - Rock`s
Paku837
20.04.2014 17:10:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuo blackstar maksaa tuon 449€...En sitten millään taivu ostamaan transistori vahvaria tuohon hintaan...Nou nou..
Kyllä kun noille asteille mennään niin kyllä minä sen täysputki vekottimen hommaan.
 
Way To Go on Rock & Roll Ernie Ball Slinky Cobalt - Rock`s
Antti1
20.04.2014 17:11:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Paku837: Tuo blackstar maksaa tuon 449€...En sitten millään taivu ostamaan transistori vahvaria tuohon hintaan...Nou nou..
Kyllä kun noille asteille mennään niin kyllä minä sen täysputki vekottimen hommaan.

 
Tosi halpahan toi on..? Ei kannata olla ihan noin ahdasmielinen sen suhteen, vaikka minäkin tuossa vähän aihetta kommentoin kriittiseen sävyyn. Laite voi kuitenkin olla varsin hyvä, jokaisella toki omat mielipiteensä.
 
t: soittelee satasen trankkucombolla rokkia nykyään
 
"NYT ÄMMÄ KELLOT LYÖ!" Hevimusaa vuodelta 2014
Paku837
20.04.2014 17:14:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Tosi halpahan toi on..? Ei kannata olla ihan noin ahdasmielinen sen suhteen, vaikka minäkin tuossa vähän aihetta kommentoin kriittiseen sävyyn. Laite voi kuitenkin olla varsin hyvä, jokaisella toki omat mielipiteensä.
 
t: soittelee satasen trankkucombolla rokkia nykyään

 
Onhan tuo aika halpa, Pidän mielen avoimena tai yritän... alkuajatuksena oli TÄYSPUTKI EI MUUTA... :) No katsellaan...
 
Way To Go on Rock & Roll Ernie Ball Slinky Cobalt - Rock`s
JaaGeRMaisTeR
20.04.2014 17:28:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Tosi halpahan toi on..? Ei kannata olla ihan noin ahdasmielinen sen suhteen, vaikka minäkin tuossa vähän aihetta kommentoin kriittiseen sävyyn. Laite voi kuitenkin olla varsin hyvä, jokaisella toki omat mielipiteensä.
 
t: soittelee satasen trankkucombolla rokkia nykyään

 
Kyllähän tuo laite hintansa haukkuu. Hyvä vehje ja mallennus toimii.
 
Tuo sun aiempi kommentti kyllä jossain määrin aiheellinen. Kuherrus päällä, mutta pientä rauhottumista voisi jo löytyä. Hyvä vehje edelleen. Itekkin korvasin putkarit tuollasella. Kaikki ei välttämättä tykkää ja turha hype nostaa odotukset liian korkeiksi. :)
 
Mr. Speed
20.04.2014 18:04:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Paku837: Onhan tuo aika halpa, Pidän mielen avoimena tai yritän... alkuajatuksena oli TÄYSPUTKI EI MUUTA... :) No katsellaan...
 
Ei kannata suhtautua vahvistimiin niin, että tuubit olis aina automaattisesti paremmat. Paska putkivahvistin on edelleen paska siinä missä paska trankku. Hyvä trankku/mallintava on taas hyvä. Tuohon 500 euron luokkaan löytyy jokaista vahvistintyyppiä sitten ihan paskasta oikein mainioon asti.
 
http://www.sieni.us/?id=38
LesPaul70
20.04.2014 18:28:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Monia hyviä neuvoja tullut tähän ketjuun, mutta tämä erityisesti:
 
RaskasMielinen: Tässä joitain aikoja sitten innostuin treenaamaan joitakin Iron Maiden piisejä. Käytin suunnilleen koko varsin mittavaa kama-arsenaaliani oikean soundin löytämiseen, mutta jotain jäi puuttumaan. Sitten käymään tuli eräs duunikaverini, joka on soitellut nimen omaan Maidenia kersasta alkaen. Tyyppi vetää oikealla soundilla, oli kitara tai vahvistin oikeastaan mikä tahansa ja ilman mitään efektejä. Tunsin itseni idiootiksi ja päätin treenata lisää. Nyt on alkanut pikkuhiljaa löytyä.
 
Tuo kannattaa kelata läpi ajatuksen kanssa. Siinä ollaan viisauden lähteillä.
 
Toki joillakin kamoilla jotkin jutut luonnistuvat helpommin kuin joillain muilla, mutta kyllä ainakin meikäläinen kuulostaa meikäläiseltä millä vehkeillä tahansa, niin hyvässä kuin pahassakin. Ja toisaalta saan kaikki jutut mitä soitan onnistumaan yhtä hyvin millä tahansa vahvarillani tai vaikka ilman niitä. Yllättävänkin pitkälti homma on omasta ranteesta (ja sormista) kiinni.
 
(Sivuhuomautuksena RaskasMieliselle: kun katsoo tuota sinun kamalistaa, niin jollei noilla vehkeillä Maidenit irtoa niin kyllä se vika sitten onkin soittajassa. :D )
 
Efektilistaan sellainen kommentti, että kokeile pistää se EQ vasta säröjen jälkeen. Mieti, mitä haluat ekvalisoida: särön sisältävää kitarasoundia vai kitarasi luonnollista vahvistamatonta soundia? (Toki jos vastaus on vaihtoehto 2, anna sitten olla missä on.)
 
Laudoista takki päälle vaan, sitten sä kelpaat manalaan.
Paku837
20.04.2014 18:42:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LesPaul70: Monia hyviä neuvoja tullut tähän ketjuun, mutta tämä erityisesti:
 

 
Tuo kannattaa kelata läpi ajatuksen kanssa. Siinä ollaan viisauden lähteillä.
 
Toki joillakin kamoilla jotkin jutut luonnistuvat helpommin kuin joillain muilla, mutta kyllä ainakin meikäläinen kuulostaa meikäläiseltä millä vehkeillä tahansa, niin hyvässä kuin pahassakin. Ja toisaalta saan kaikki jutut mitä soitan onnistumaan yhtä hyvin millä tahansa vahvarillani tai vaikka ilman niitä. Yllättävänkin pitkälti homma on omasta ranteesta (ja sormista) kiinni.
 
(Sivuhuomautuksena RaskasMieliselle: kun katsoo tuota sinun kamalistaa, niin jollei noilla vehkeillä Maidenit irtoa niin kyllä se vika sitten onkin soittajassa. :D )
 
Efektilistaan sellainen kommentti, että kokeile pistää se EQ vasta säröjen jälkeen. Mieti, mitä haluat ekvalisoida: särön sisältävää kitarasoundia vai kitarasi luonnollista vahvistamatonta soundia? (Toki jos vastaus on vaihtoehto 2, anna sitten olla missä on.)

 
Voisinpa muuten kokeilla laittaa metal coren ja tubescreamerin väliin...Tuben säröä käytän vahvistimen cleanin puolella minimisäädöissä=matkii hieman putkien säröytymistä tuossa trankussa...siihen päälle sitten Metal core=Antaakin todella reippaan ja yllättävän hyvän (ei puuro) särön,tosin volumet pitää olla vähän reippaammalla että pääsee oikeuksiinsa...ja plaa plaa plaa...
 
Way To Go on Rock & Roll Ernie Ball Slinky Cobalt - Rock`s
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti