Muusikoiden.net
18.06.2018
Musamaailma.fi - Soittimia rock-asenteella 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Dimarzio SD, super 3 ??
1
PA5I
17.04.2014 09:19:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuli hommattua hetken mielijohteesta Matsumokon tehtaalta vuonna -82 valmistunut Washburn A-20V. Mikit merkkiä "power sustain". Lähetin Jenkkeihin sähköpostitse kyselyn mikeistä, mutteivat osanneet kertoa niistä mitään. Joka tapauksessa tallamikki on ohut soundinen ja vola ero melkoinen mikkien välillä. Joten, tallamikki menee vaihtoon. Vaihtoehtoina ajattelin Dimarzio Super Distortionia tai Super 3. Specsien mukaan SD:ssä bassoa ja middleä reilusti, mutta ääninäytteiden mukaan melko "teräväsoundinen" jopa kireähkö. Tarkoitus siis saada tallamikiksi tehokas ja tanakkasoundinen mikki. Onko kokemusta kyseisistä mikeistä? (Ja värillä ei ole väliä kunhan se on kerma)
 
MZA
-HP-
17.04.2014 09:47:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PA5I: Tuli hommattua hetken mielijohteesta Matsumokon tehtaalta vuonna -82 valmistunut Washburn A-20V. Mikit merkkiä "power sustain". Lähetin Jenkkeihin sähköpostitse kyselyn mikeistä, mutteivat osanneet kertoa niistä mitään. Joka tapauksessa tallamikki on ohut soundinen ja vola ero melkoinen mikkien välillä. Joten, tallamikki menee vaihtoon. Vaihtoehtoina ajattelin Dimarzio Super Distortionia tai Super 3. Specsien mukaan SD:ssä bassoa ja middleä reilusti, mutta ääninäytteiden mukaan melko "teräväsoundinen" jopa kireähkö. Tarkoitus siis saada tallamikiksi tehokas ja tanakkasoundinen mikki. Onko kokemusta kyseisistä mikeistä? (Ja värillä ei ole väliä kunhan se on kerma)
 
Ettei oo edellinen omistaja röytäny piuhotuksia vastavaiheeseen mikistä? Oireena just tosi ohut soundi ja volan tippuminen. Toki jos GAS vie niin silloin pitää uutta hommata... :)
 
Kuka väittää ettei kitara muka ole lyömäsoitin?
PA5I
17.04.2014 10:30:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsekin mietin olisko kytkennöissä jotain hämärää, koska sisuskalut joku vaihtanut jossain vaiheessa. Kitara parasta aikaa nauhojen vaihdossa ja kaveri lupasi tutkia samalla mikkiä.
 
MZA
Tawsky
17.04.2014 12:31:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Super Distortionia voin kyllä suositella vahvasti, itellä ollut se useammassakin kitarassa. Jos olet kasarirockin ja -hevin ystävä, ei tällä voi mennä metsään. Nimenomaan isosoundinen mikki mielestäni.
 
7 sekuntia. Never forget.
balanced1
17.04.2014 15:19:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Super3 on tosi hyväsoundinen mikki. Ihme ettei sitä löydy monesta kitarasta ensiasennusmikkinä.
 
GAS never dies.
PA5I
06.05.2014 10:24:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Noniin, nyt on uudet nauhat Washburnissa. Edellinen omistaja oli todellakin tehnyt erikoisia "johtopäätöksiä". Esim. tallamikki oli singlecoilina. Mutta edelleen ongelmana on mikkien suuri volume ero ja tallamikin ohut soundi verrattuna kaulamikkiin. Kaulamikki oli mittausten mukaan aavistuksen tallamikkiä (n.8 Kohm) kuumempi.
 
Edelleen pohdin olisiko Dimarzion Super Distortion varma valinta tallaan? Kuulemani ääninäytteiden mukaan SD kuulostaa yllättävän "terävältä", jopa riipivältä. Alkuperäisen kaulamikin soundi on yllättävän hyvä, lämmin ja kuulas. Uudelta tallamikiltä kaipaan tehoa ja tuhtia soundia, josta löytyy myös hiukan lämpöä. Dimarzio Tone Zone on käynyt myös ajatuksista. Mutta nyt on niin pää pyörällä, että olisin rehellisistä käyttäjäkokemuksista hyvin kiitollinen.
 
MZA
jniska
06.05.2014 12:39:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

SD on enempi keskiäänivoittoinen saundiltaa, erittäin hyvä kasaritouhuihin. Tonezone taas lämpimämpi, mutta minun mielestäni turhan pliisu SD:n rinnalla. Yksi vaihtoehto voisi olla Dimarzion Breed, isompi ulostulo kuin SD:ssä ja lämpimämpi saundi. Itse olen näitä testaillut leppä-bodyllä olevissa kitaroissa pääasiassa.
 
Tarkkoa hommoa, melekein ku lietteen ajo iliman perälautoa.
s8na
06.05.2014 12:55:10 (muokattu 06.05.2014 12:55:58)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kannattaa selailla vaikkapa nuo dimarzion kaikki mallit läpi. Mikkejä on nykyään niin moneen makuun, jotta ei kannattane valita sellaista joka jo paperilla vaikuttaa väärälle. SD on muistaakseni keraamisella magneetilla ja siinä on hieman kolkko tai raaka soundi. Eli jos lämpöä kaipaat niin joku vastaava malli alnico 5 magneetilla vois täsmätä sulle.
 
Dinorocker
06.05.2014 17:35:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Duncan Custom voisi myös toimia oikeen hyvin.
 
Turbo!!!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti