Muusikoiden.net
23.04.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Squier Strat 84
1
Henry The Horse
17.02.2014 17:37:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omistan Squier Stratin vm 84. Soitin on aivan saakelin hieno. Ostin sen uutena aikoinaan, ja pöljyyksissäni joskus 80-luvun loppupuolella vaihdoin siihen takamikin, jonkin Seymor Duncanin hevihirvityksen, onneksi kuitenkin yksikelaisen. Koska pääni ei ole aivan umpiluuta, tajusin säilyttää alkuperäisen, jonka laitoin kitaraan takaisin 2000-luvula. Siinä välissä minulla on ollut useampikin oikea USA-Strato, eikä niistä yksikään tule lähellekään Squieria soundillisesti (varsinkin kun alkuperäinen mikki on paikallaan) ja tatsillisesti. Mikä on Squierin taika? Puu? Kaula? Sointi? Soitin on aivan ihana, kuin perheenjäsen. Onko kellään muulla kokemuksia 80-luvun Squierin Stratoista? Meinaan, että ovat aivan Stradivariuksia..
T. Henry Hevonen
 
Myrkky Nuoli
17.02.2014 17:43:51 (muokattu 17.02.2014 17:44:27)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rekinen: Omistan Squier Stratin vm 84. Soitin on aivan saakelin hieno. Ostin sen uutena aikoinaan, ja pöljyyksissäni joskus 80-luvun loppupuolella vaihdoin siihen takamikin, jonkin Seymor Duncanin hevihirvityksen, onneksi kuitenkin yksikelaisen. Koska pääni ei ole aivan umpiluuta, tajusin säilyttää alkuperäisen, jonka laitoin kitaraan takaisin 2000-luvula. Siinä välissä minulla on ollut useampikin oikea USA-Strato, eikä niistä yksikään tule lähellekään Squieria soundillisesti (varsinkin kun alkuperäinen mikki on paikallaan) ja tatsillisesti. Mikä on Squierin taika? Puu? Kaula? Sointi? Soitin on aivan ihana, kuin perheenjäsen. Onko kellään muulla kokemuksia 80-luvun Squierin Stratoista? Meinaan, että ovat aivan Stradivariuksia..
T. Henry Hevonen

 
Tuo tunnearvo on varmasti iso osa saundin parhautta, mutta laatukamaahan nuo ovat. Puut ja mikit tietysti sitten vielä, tuota. Suurin osa japsisquiereista on ymmärtääkseni lehmusrunkoisia. Sinänsä siis vähän ironista, että ovat niin isossa arvossa myös niissä piireissä, joissa pidetään lehmusta roskapuuna. Onko sulla JV, SQ, vai E-sarjalainen? Sen näkeepi siitä millä kirjaimilla sarjanumero alkaa. JV:t ovat halutuimpia, sitten SQ ja sitten E. Vähemmän yllättävästi siis kysyntä korreloi suoraan iän kanssa, vanhimpia pidetään parhaina. Mulla on E-sarjalainen ja se on aivan erinomainen. Mikit kauheeta roskaa, mutta vaihdan kaikki mikkini joka tapauksessa, että ei sen niin väliä. Body on varmaankin lehmusta, sen verta vaaleaa tavaraa.
 
Joku guru korjatkoon jos puhun ihan mitä sattuu, mutta ymmärtääkseni nämä olivat isoksi osaksi ihan samoista paloista kuin japanian Fenderit, mutta raudat oli huonompilaatuisia, varsinkin myöhemmissä kitaroissa.
 
Kun kissat on hiiriä, mummot hyppii pöydillä.
Henry The Horse
17.02.2014 17:49:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Myrkky Nuoli: Tuo tunnearvo on varmasti iso osa saundin parhautta, mutta laatukamaahan nuo ovat. Puut ja mikit tietysti sitten vielä, tuota. Suurin osa japsisquiereista on ymmärtääkseni lehmusrunkoisia. Sinänsä siis vähän ironista, että ovat niin isossa arvossa myös niissä piireissä, joissa pidetään lehmusta roskapuuna. Onko sulla JV, SQ, vai E-sarjalainen? Sen näkeepi siitä millä kirjaimilla sarjanumero alkaa. JV:t ovat halutuimpia, sitten SQ ja sitten E. Vähemmän yllättävästi siis kysyntä korreloi suoraan iän kanssa, vanhimpia pidetään parhaina. Mulla on E-sarjalainen ja se on aivan erinomainen. Mikit kauheeta roskaa, mutta vaihdan kaikki mikkini joka tapauksessa, että ei sen niin väliä. Body on varmaankin lehmusta, sen verta vaaleaa tavaraa.
 
Joku guru korjatkoon jos puhun ihan mitä sattuu, mutta ymmärtääkseni nämä olivat isoksi osaksi ihan samoista paloista kuin japanian Fenderit, mutta raudat oli huonompilaatuisia, varsinkin myöhemmissä kitaroissa.

 
JV 93707 on tuo ihanainen. Kerran studiossa sitä rämpyttäessäni siitä laukesi yksi virityskone (ala-e) ja kiireellä etsittiin romulootasta siihen uusi tilalle. Hyvin on pelannut, vaikka ei ole hajuakaan mikä koneisto lienee. Ruusupuukaula, kolmeasentoinen mikkikytkin.
 
Myrkky Nuoli
17.02.2014 18:11:01
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

rekinen: JV 93707 on tuo ihanainen. Kerran studiossa sitä rämpyttäessäni siitä laukesi yksi virityskone (ala-e) ja kiireellä etsittiin romulootasta siihen uusi tilalle. Hyvin on pelannut, vaikka ei ole hajuakaan mikä koneisto lienee. Ruusupuukaula, kolmeasentoinen mikkikytkin.
 
Dodiin! Sittenhän se on viimesen päälle haluttua kamaa. Noista näkee nykyään pyydettävän 700-900€ hintoja torilla. Elä luovu, se on aarre!
 
Kun kissat on hiiriä, mummot hyppii pöydillä.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti