Muusikoiden.net
21.04.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Blackstar HT-Metal 5H:lle original kaappi vai?
1
MrGuitarrica
29.11.2013 22:59:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tervehdys kaikille!
 
Aion tossa parin viikon sisällä hommata tollasen Blackstar HT-Metal 5H Stackin. Siihen tulis mukana kaks Blackstarin omaa HT-Metal 112 kaappia, jotka juuri kyseistä nuppia varten tehty. Testasin nuppia ja kaappia läheisessä Musamaailmassa tossa viikko sitten ja olin hemmetin yllättynyt kuinka hyvät saundit siitä lähti kovaa ja hiljaa - cleanitkin oli hemmetin hyvät. Ne ei särissy ollenkaan. Särökanava nyt on selvä juttu -helkutin mahtava. Saundia pukkaa brittiläisest rockist kovaan metalliin.
 
Kysymyksenä siis on, että voisko kokeneet antaa jotain palautetta Blackstarin kaapeista? Onko järkeä ostaa nupille tyyliin Orange PPC112, vai eikö periaatteessa nupille suunnitellut kaapit ole oikea valinta? Mieluummin en ostaisi tavaraa, joka vituttaa kahden viikon soiton jälkeen.
Kiitti kaikille!
 
Ps. Hemmetin yllättyny ton vahvarin saundeista.
 
Nikkels
hallu
29.11.2013 23:03:51
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos soundi on hyvä, niin kaapit on hyvät. Eikö niin? osta ne kaapit joilla testasit ja totesit soundit hyväksi.
 
Jos se vaappuu ja vaakkuu, se on ankka.
MrGuitarrica
29.11.2013 23:15:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hallu: Jos soundi on hyvä, niin kaapit on hyvät. Eikö niin? osta ne kaapit joilla testasit ja totesit soundit hyväksi.
 
Totta. Siis varmaan mietin, koska tuun olemaan ensikertalainen Blackstarin piirissä, niin pohdin, että onko todellakin tää Blackstarin hinta-laatusuhde niin hyvä? Jos on niin sehän on vaa hyvä juttu :D
 
Nikkels
hallu
29.11.2013 23:25:59
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

MrGuitarrica: Totta. Siis varmaan mietin, koska tuun olemaan ensikertalainen Blackstarin piirissä, niin pohdin, että onko todellakin tää Blackstarin hinta-laatusuhde niin hyvä? Jos on niin sehän on vaa hyvä juttu :D
 
No en ole varsinaine blackstarasiantuntija, mutta eipä noista ole paljoa pahaa puhuttu kylillä. Sinällään kaappi on niin yksinkertainen eläin ja luultavasti ihan standardipalikoista koottu, että olisi äärimmäisen epätodennäköistä että juuri se hajoaisi vahvistimessasi. Jos jonkin pitää mennä rikki kahdenviikon kuluessa, niin luultavammin vahvistinosa kuin kaapit. Toisaalta kaapit ovat yksinkertaisia ja helppoja korjaill aitsekin jos jostain kumman syystä niihin jotain vikaa tulisi.
 
Jos se vaappuu ja vaakkuu, se on ankka.
MrGuitarrica
29.11.2013 23:31:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hallu: No en ole varsinaine blackstarasiantuntija, mutta eipä noista ole paljoa pahaa puhuttu kylillä. Sinällään kaappi on niin yksinkertainen eläin ja luultavasti ihan standardipalikoista koottu, että olisi äärimmäisen epätodennäköistä että juuri se hajoaisi vahvistimessasi. Jos jonkin pitää mennä rikki kahdenviikon kuluessa, niin luultavammin vahvistinosa kuin kaapit. Toisaalta kaapit ovat yksinkertaisia ja helppoja korjaill aitsekin jos jostain kumman syystä niihin jotain vikaa tulisi.
 
Jes. Kiitti asiallisest palautteesta!
 
Nikkels
 
Nikkels
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti