Muusikoiden.net
24.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kysely: Kokemuksia myyjästä?
1
Laulava Kylätohtori
01.11.2013 12:05:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisiko tällaisessa ketjussa järkeä? Luotettavat myyjät -ketju taisi kaatua omaan mahdottomuuteensa, mutta entäs tällainen, missä voisi linkittää myyjän ja muut voisivat kertoa, onko positiivisa kokemuksia kaupoista myyjän kanssa. Mitään negatiivista ei saisi kirjoittaa (oikeusturvasyistä), käsiteltäköön ne muualla. Mutta ei kai se ole ongelma, jos kysyn myyjästä X ja sitten joku kertoo, että on ollut hyviä kokemuksia tai sitten ei kerro mitään?
 
Jotain täytyy yrittää kehitellä, kun asuu metsässä ja huijaukset vain lisääntyvät..
 
Gyl sunkka maar oikke met trasikoittim bisi Vanha Rauma iha vaa aikanguluks.
Vladi
01.11.2013 12:08:35 (muokattu 01.11.2013 12:09:00)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä oon pitänyt hyvänä tuota tapaa, että käydään onnistuneiden kauppojen jälkeen kommentoimassa kauppakumppanin profiiliin jotain positiivista. Kaikilla vaan ei ole kommentointi syystä tai toisesta päällä, joten on ainakin kauppakumppanille jäänyt kiittävä kommentti antamatta.
Weetoz
01.11.2013 12:12:57 (muokattu 01.11.2013 12:28:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rumpukamapuolella on ainakin ihan hyvin toiminut "Hyväksi havaittuja kauppakumppaneita" -ketju. Miksei toimisi täälläkin?
 
Linkki tuohon rumpupuolen ketjuun: http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=30&t=153854
 
Edit: Ei sillä etteikö tuo kyselysysteemikin voisi toimia ihan hyvin.
 
mpekkanen
01.11.2013 13:28:48
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämäkin on vähän sellainen juttu, että aika monelta tuntuu unohtumaan laittaa positiivistä palautetta varsinkin jos kaupat tehdää naamatusten tai ostaja on muuten nuorempi henkilö, joka ei niin paljoa käytä Muusikoiden toria.
Joskus kun olen laittanut osto-ilmoituksen ja olisin laittanut positiivista palautetta niin aina ei sillä myyjällä ole edes profiilia täällä.
 
Negatiivsita palautetta en ole kenellekkään laittanut hänen omille sivuilleen, vaikka muutamien kohdalla se kyllä olisi paikallaan.
 
Onneksi kuitenkin suurin osa on ihan asiallisia niin kaupankäynnissä kuin muutenkin :)
 
darrell
01.11.2013 13:30:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Backstagella on vastaava ketju ja näyttää olevan hengissä:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=27&t=136777&o=0
 
Antaa kaikkien kitaroiden soida. Kielten värähtely yleinen ja yhtäläinen.
Antti1
01.11.2013 13:45:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

darrell: Backstagella on vastaava ketju ja näyttää olevan hengissä:
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=27&t=136777&o=0

 
Aika perkeleen epäkätevä systeemi muuten, ei oikein toimi tossa formaatissa ja tuonne piilotettuna porukka ei edes tiedä olemassaoloa. Tosin tähän kohtaan sitten kaikki plussasysteemien vastustajien vakiomarmatukset jne. Lopputulos = aivan turhaa ja merkityksetöntä, ehkä.
 
"I dreamed that I was in a river... I floated down the river, through valleys of giant boobs." -Sanji
Muovinen
01.11.2013 13:50:13
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muuten ihan kiva tuo plussaketju, mutta sais olla vaikka pysyvänä täällä kamapuolella. Rumpaleilla tosiaan on jo oma ja basisteistahan ei kukaan välitä.
 
Mukava muuten löytää oma nimi molemmista ketjuista useammilla +merkeillä varustettuna :)
Kivijalka
01.11.2013 13:54:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Äää, äää, äää... Kivijalka on ihan kaamee kakkanaama ja huono myyjä kun se sanoi tuolla toisessa ketjussa että mun kitarasta ei lähe aitoo Iron Maiden-saundii!"
 
Eli epäilen tämän konseptin toimivuutta.
 
"Every person with screen time knows some form of martial art, and most of them can solo like Van Halen. This is the way the world should be!"
jhlamm
01.11.2013 18:11:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vladi: Mä oon pitänyt hyvänä tuota tapaa, että käydään onnistuneiden kauppojen jälkeen kommentoimassa kauppakumppanin profiiliin jotain positiivista. Kaikilla vaan ei ole kommentointi syystä tai toisesta päällä, joten on ainakin kauppakumppanille jäänyt kiittävä kommentti antamatta.
 
Tälleen mielestäni toimisi hyvinkin. Monesti tulee kauppoja tehdessä katsottua noita kommentteja jos pitää esimerkiksi lähetellä tai maksaa ennen lähetystä.
 
"Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination to do so."
darrell
01.11.2013 18:22:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1: Aika perkeleen epäkätevä systeemi muuten, ei oikein toimi tossa formaatissa ja tuonne piilotettuna porukka ei edes tiedä olemassaoloa. Tosin tähän kohtaan sitten kaikki plussasysteemien vastustajien vakiomarmatukset jne. Lopputulos = aivan turhaa ja merkityksetöntä, ehkä.
 
Mun mielestä ainoa toimiva systeemi, että vanhaan listaan lisätään nimet ja/tai plussat, koska ei voi olettaa, että joku moderoisi vastaavaa listaa. Täällä on muissakin kollektiivissa asioissa käytetty onnistuneesti tätä "vastaa lainaten" menettelyä.
 
Tosiaan haittana on tuo ketjun piilotus backstagelle.
 
Toisekseen sen tarpeellisuudesta voi olla monta mieltä. Voihan sinne joku konna käydä lisäämässä oman nimensä. Tuskin kukaan huomaisi.
 
Antaa kaikkien kitaroiden soida. Kielten värähtely yleinen ja yhtäläinen.
Decadetroll
01.11.2013 18:29:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jhlamm: Tälleen mielestäni toimisi hyvinkin. Monesti tulee kauppoja tehdessä katsottua noita kommentteja jos pitää esimerkiksi lähetellä tai maksaa ennen lähetystä.
 
Juu, sama täällä. Aina kauppakumppanin profiili tulee katsottua muutenkin, liittymispäivästä aina itse kuvauksiin. Saa hyvän käsityksen myyjästä/ostajasta noin. Koijarit ei yleensä viitsi alkaa profiileja tekemään. Ja nimimerkit jää yleensä hyvin päähän, jos keskustelussa näkee osallistuvan edes suht aktiivisesti. En ole laittanut koskaan plussalistaan nimiä, eikä sieltä minunkaan nimeäni taida löytyä, vaikka kauppoja ei enää edes kymmenissä taideta laskea.
 
I am therefore leaving immediately for Nepal, where I intend to live as a goat. goatpit.weebly.com
Antti1
01.11.2013 18:42:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

darrell: Mun mielestä ainoa toimiva systeemi, että vanhaan listaan lisätään nimet ja/tai plussat, koska ei voi olettaa, että joku moderoisi vastaavaa listaa. Täällä on muissakin kollektiivissa asioissa käytetty onnistuneesti tätä "vastaa lainaten" menettelyä.
 
Niin... jos ei halua ajatella lainkaan laatikon ulkopuolelta. Tuskin on kauhean paha rasti tehdä tuollainen lista jotenkin automaagisesti generoituvaksi, jottei tarvitsisi lainailla yhtään mitään. Samaten sen plussasysteemin saisi varmasti melko helpostikin profiilin yhteyteen, jolloin ei tarvitsisi kahlata koko listaa aina läpi ja toisaalta info löytyisi sit näppärästi sen profiilin takaa.
 
Taitaa vaan ylläpidon muut kiireet vs ominaisuudesta saatava oikea hyöty olla vähän epäbalanssissa. Ongelmanahan on lähinnä mahdollinen väärinkäytön mahdollisuus ja siitä aiheutuva skeptisyys, eikä todellinenkaan hyvä palaute merkitse mitään yksittäisen kaupan osalta. Joskus voi vaan mennä hommat käteen ja siinä ei paljoa plussat auta, vaikka varmuuden tunnetta ne voivat jollekin luoda.
 
"I dreamed that I was in a river... I floated down the river, through valleys of giant boobs." -Sanji
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti