Muusikoiden.net
28.05.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Räkki(Engl e530 +??)
1
Shredder96
19.10.2013 21:02:28
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rupes tuo räkkisysteemi vähän kiinnostamaan. Kattelin tuota englin e530 etusta, saanu kehuja varsinki hinta-laatu suhteestaan. Millasta päättäriä siihen voisitte ihmiset suositella? Ite ku en tiiä näistä yhtään mitään vielä.. Budjetti on liianki matala varmasti. Thomannilla näytti nuo päättärit olevan aika kalliita. Reippaasti yli mun budjetin ku pitäs tuo engliki sitte ostaa päälle. Jotka tietää nii kertokaa vähä nuista päättäreistä että osais katella paremmin. Ja bändikäyttöön tarkottasin sitä sitte.
 
Once more into the fray, Into the las good fight I'll ever know. Live and die on this day, Live and die on this day.
jhlamm
19.10.2013 22:26:59 (muokattu 19.10.2013 22:30:35)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Päättäreissä, jos rahaa ei kauheasti käytettävissä ole, suuntaamme katseen tuonne transistorivahvistimien maailmaan. Putkista tulee sitä lämpöä ymsyms sinne soundiin ja kuulostaa monen mielestä paremmalta, mutta maksaa rutosti enemmän.
 
Transistorivahvistimista pystyn kertomaan vain kahdesta. Rocktron velocity ja matrix gt800fx. Käytettynä noita rocktroneja on vähänväliä liikkunut torilla ihan edulliseenkin hintaan. Maksoin aikoinani omasta 50W versiosta 170e, mutta tuosta sitten palloilua hieman suuntaan tai toiseen. Nykyisin käytössä Matrixin peli, jossa on 400W ja se maksoi käytettynä 380e. Matrixeja ei kuitenkaan kauheasti käytettynä liiku. (Hintoja ei välttämättä voi silti täydellisinä referensseinä tai vaatimuksina pitää, sillä saatan muistaa väärin)
 
Mm. Alexi Laiho käytti aikoinaan yhdistelmää engl e530+Roctron velocity 300. Tuo 300 versio (150W per kanava) on riittävä bänditouhuihin varmasti. Pienemmässä versiossa itsellä se on riittänyt ja ei ole riittänyt. Riippuu siitä kuinka lujaa treeniksellä soitetaan, mikä kaappi, miten sijoitettu ymsyms. Yleisesti ottaen transistorivahvarin soundi on hieman värittömämpi ja säröllä hieman leikkaavampi, mutta suurin osa tuosta soundista kuitenkin etuasteesta tässä kohdassa revitään.
 
Putkivahvareita saattaa käytettynä uusia edullisemmin löytyä. Torilla ainakin yksi marshall 2x50W pääte, jossa kyllä tehot piisaa bändisoittoon. Hintaa näytti olevan 450e...
 
"Human beings, who are almost unique in having the ability to learn from the experience of others, are also remarkable for their apparent disinclination to do so."
Shredder96
20.10.2013 04:00:42 (muokattu 20.10.2013 04:01:05)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mulla on nyt Bugera 6262 nuppi käytössä. Siellä on takana Preamp Out. Tarkottaako tää että sitä vois käyttää päätevahvistimena tuolle englille? Muistin justiin tämmösen asian..
 
Once more into the fray, Into the las good fight I'll ever know. Live and die on this day, Live and die on this day.
JuSu
20.10.2013 07:21:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Shredder96: Mulla on nyt Bugera 6262 nuppi käytössä. Siellä on takana Preamp Out. Tarkottaako tää että sitä vois käyttää päätevahvistimena tuolle englille? Muistin justiin tämmösen asian..
 
Voit käyttää Bugeraa päättärinä Englille. Preamp Outista tulee kuitenkin Bugeran etuasteen soundi ulos, Engl pitää kytkeä Bugeran efektilenkin paluuseen (FX Loop Return). Tarkkana sitten volumesäätöjen kanssa, ettei korvat hajoa.
 
JuSu
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti