Muusikoiden.net
18.06.2018
R-JAM Group Oy | Italia Guitars | Demokitaroita myynnissä 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Squier Strat Bullet, positiivinen yllätys
1
timhak01
26.09.2013 13:12:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hankin kyseisen kitaran pojalleni, joka aloittelee kitaransoittoa. Olipa melkoinen yllätys, kun tökkäsin plugin vahvariin kiinni ja soundi: aivan uskomaton (uskomaton 108€ hintaan) ja soitettavuus todellakin mainio. Itsekin olen ollut tiettyä mieltä halpiskitaroista (Falcon, warwick, wilson, Buckley, Harley Benton jne.) ja olen osittain edelleenkin, mutta squier yllätti erittäin positiivisesti. Ja täytyy sanoa, että osaa se kiinanpoikakin viimeistellä (ja olihan säädöt: intonaatio ja kaulansuoruus yms. tehty liikkeessä). Ainut homma, minkä tein heti. oli virityskoneiston vaihtaminen.
Onhan toki vähän eroa usa fenkkuun, mutta hintakin on murto-osa siitä. Itselleni otelauta on ehkä hiukan kapea, mutta 8-vuotiaalle aivan sopiva. Otinpa skepan treeneihinkin mukaan ja rumpalilta jäi alaleuka roikkumaan, kun kaivoin sen laukusta ja rupesin soittelemaan: oltiin hierottu vähän kauppaa hänen taylor T5:sta. Tuumasin pannumiehelle , että nyt löytyi kunnon keppi, unohdetaan se taylor.
Se, mikä eniten yllätti, oli mikkien ja potikoiden häiriöttömyys. Ei mitään kummempia hurinoita tai rahinoita. Ja bassopuoli soi kohtuullisesti vielä 12 nauhaltakin. Tuntui .. kummalliselta, että tuon laatuisen kitaran saa satkulla (vaikka valmistussarjat ovatkin todella suuria).
 
Tsugu Way
26.09.2013 14:47:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minullakin oli kans vähän samanlainen positiivinen yllätys-kokemus kun yhen tutun juniorin bullettia tuunailtiin. Kyllähän sillä soitteli. Tosin siinäkin yksilössä oli virittimet sitä luokkaa, että nykäyksittän pyörivät, eli ei oikein virittäminen tahtonut onnistua. Eli ne komensin juniorin vaihtamaan. Mutta muutoin aivan kelpo peli.
 
Blues is allright!
jannehak
12.12.2013 13:55:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sama juttu kun hommasin Squier Strat Minin matkakitaraksi. Uskomattoman muhkea soundi - jopa siinä määrin että nyt pitää vaihtaa Les Paul kopio normikokoiseen Stratocasteriin (halpa Fender tai Squier). Stratot eivät ole tuttuja - voiko luottaa siihen, että strato kuin strato niin lähtee suhteellisen muhkeat soundit vai onko isoja eroja?
 
Jii-Gee
12.12.2013 14:00:27
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jannehak: ..voiko luottaa siihen, että strato kuin strato niin lähtee suhteellisen muhkeat soundit vai onko isoja eroja?
 
Voit luottaa siihen että Stratoissa(kin) on eroja, testaaminen ennen ostopäätöstä ei ole ollenkaan huono idea.
elsewhere
12.12.2013 14:19:24
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jannehak: Sama juttu kun hommasin Squier Strat Minin matkakitaraksi. Uskomattoman muhkea soundi - jopa siinä määrin että nyt pitää vaihtaa Les Paul kopio normikokoiseen Stratocasteriin (halpa Fender tai Squier). Stratot eivät ole tuttuja - voiko luottaa siihen, että strato kuin strato niin lähtee suhteellisen muhkeat soundit vai onko isoja eroja?
 
Voin suositella Squierin Classic Vibe-sarjaa tässä. Minulla on ollut läjä halpoja Fendereitä, ja nuo CV:t ovat olleet kauttaaltaan parempia.
 
~ Love broke out and I forgot it's war.
jannehak
12.12.2013 14:33:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitos vastauksista - sen verran vielä utelisin, että jos Squier Classic Viben sijaan hankkiikin halvimman Fender Standardin, niin onko 200 lisäeuron verran parempi ratkaisu? Ihan siis kotisoitteluun.
 
Laulava Kylätohtori
12.12.2013 14:47:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jannehak: Kiitos vastauksista - sen verran vielä utelisin, että jos Squier Classic Viben sijaan hankkiikin halvimman Fender Standardin, niin onko 200 lisäeuron verran parempi ratkaisu? Ihan siis kotisoitteluun.
 
Squiereissa taitaa olla sen verran vaihtelua yksilöissä, että on vähän tuuristakin kiinni, kuinka hyvän yksilön saa. Toki kaikissa merkeissä on vaihtelua, mutta näissä halvemissa enemmän. Jos vertaa huonoa Standardia huippuyksilö CV:hen niin tuskin, mutta jos vertaa huonoa CV:tä huippu Standardiin, niin kyllä varmaan. Ja kumpi sitten ominaisuuksiensa puolesta muuten sopii paremmin omiin näppeihin.
 
Osta Tokai. Entisen paikallisen musalikkeen varastosta löytyy uusi AST-33 kohtuuhintaan. Sitä en tiedä, onko se parempi kuin em. Fenderit, mutta hyviä arvioita tuo ainakin on saanut...
 
Gyl sunkka maar oikke met trasikoittim bisi Vanha Rauma iha vaa aikanguluks.
faq1
19.12.2013 21:11:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onhan noissa Fender Squier Bullet Strat HSS-kitaroissa kuitenkin ns normaalikokoiset osat: kaula ym, ettei mitään leikkikitaroita sentään:)
 
Myrkky Nuoli
20.12.2013 14:46:55
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laulava Kylätohtori:Osta Tokai. Entisen paikallisen musalikkeen varastosta löytyy uusi AST-33 kohtuuhintaan. Sitä en tiedä, onko se parempi kuin em. Fenderit, mutta hyviä arvioita tuo ainakin on saanut...
 
Mun mielestä noi Korealaiset Tokai ei oo ollu kovin ihmeellisiä, mieluummin ottaisin Classic Viben henk. koht. Sen verran mitä oon stratoja kokeillut niin Mexico Standardit on ollut aina paremman tuntusia kun Classic Vibet, jotka nekin on aivan passeleita pelejä. Tuo mehicoviha tuntuis olevan vaan joku asennevamma, joka vedetään överiks sillä, että Squieritki on parempia. Käytettynä MIM Standard on jäätävän hyvä sijoitus. Monesti nähnyt 300-350€ hinnoilla noita.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti