Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Boss DD-2 korjaus
1
WestoneW
09.04.2013 15:55:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muutaja käräytti vanhan luottodelayn. Ainakin johtojen eristeitä on sulanut. Komponentit näyttivät olevan suht ok omaan silmään (mikä ei kuitenkaan tarkoita yhtään mitään). Tietäisiköhan kukaan mielellään Helsingin läheltä pajaa josta voisi kysellä digipedaalin mahdollisesta korjauksesta? Tämä tekisi mieli korjauttaa..
 
slapvete
09.04.2013 20:00:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Biaspiste saattaisi osata.
 
"There's something both hysterically funny and totally great about SUCKING at something and REFUSING TO GIVE UP... It really irritates the fuck outta some people." - Slipperman
tommiot
09.04.2013 20:38:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rolandilla on oma huolto Vantaankoskella, mistä oon ainakin joskus muinoin saanut hyvää palvelua ja edullisia varaosia.
 
JaaGeRMaisTeR
10.04.2013 06:14:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos siellä on johdot alkanut jo ottaa vahinkoa niin suosittelen toria... Tulee varmaan kaikin puolin halvemmaksi ostaa uusi.
 
V
svilo
10.04.2013 07:43:52
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

JaaGeRMaisTeR: Jos siellä on johdot alkanut jo ottaa vahinkoa niin suosittelen toria... Tulee varmaan kaikin puolin halvemmaksi ostaa uusi.
 
Uuttahan ei enään tehdä, 1983 - 1986 tehtiin, niin jos tosiaan on DD-2, hieno vehe jossa on Rolandin iso chippi, toivottavasti olis vaikka esim diodi paukahtanut, jos on vamma mennyt siitä eteenpäon niin no good :(
 
/s
 
"It's like... okay, this sounds like Fender BF, but wait... now I'm hearing Plexi... Oh, hold on... EVH tone... hey, that sounds very Tweed-ish"
JaaGeRMaisTeR
10.04.2013 07:56:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

svilo: Uuttahan ei enään tehdä, 1983 - 1986 tehtiin, niin jos tosiaan on DD-2, hieno vehe jossa on Rolandin iso chippi, toivottavasti olis vaikka esim diodi paukahtanut, jos on vamma mennyt siitä eteenpäon niin no good :(
 
/s

 
No sitte se on pahempi homma jos ei enään tehä.. No jos testaa ensin toimivalla muuntajalla, jollei ole testattu jo. Sen verta paljo virtaa on menny läpi johdoista, jos sulamaan on alkaneet että eipä siinä muilla komponenteilla taida olla juurikaan mitään jakoa selvitä.
 
V
Jone the Bone
10.04.2013 08:13:49
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

WestoneW: Muutaja käräytti vanhan luottodelayn. Ainakin johtojen eristeitä on sulanut. Komponentit näyttivät olevan suht ok omaan silmään (mikä ei kuitenkaan tarkoita yhtään mitään). Tietäisiköhan kukaan mielellään Helsingin läheltä pajaa josta voisi kysellä digipedaalin mahdollisesta korjauksesta? Tämä tekisi mieli korjauttaa..
 
Kokeile varmuudeksi myös patterilla. On mahdollista, että suojadiodi on suojannut varsinaista kytkentää ja peli pelaa patterilla. Varmista kuitenkin se, että virtaa "kuljettavat" johdot ovat kunnossa, eivätkä ole esim. sulaneet oikosulkuun.
 
Mikäli laite toimii patterilla, voit huokaista helpotuksesta, laite on korjattavissa helposti. Mikäli mitään ei tapahdu tai vain ledi syttyy eikä ääni mene läpi, on tilanne jo huolestuttavampi.
 
Se on sama millä sitä paskaa lapioi, kunhan paska lentää (Albert Järvinen, kysyttäessä käyttämiensä kitaroiden merkkiä).
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti