Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: G lab M4L sekä M2L tietoutta
1
zeme
19.03.2013 14:29:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elikkäs haluaisin kysellä kyseisistä laitteista yhtä asiaa, kun en haulla löytänyt vastausta täältä enkä myöskään googlen ihmeellisestä sekavasta maailmasta.
Kysymys on siis tämä, eli kun vaihdat soundia, esimerkiksi näin, että minulla oli juuri kitarasoolo menossa ja soolossa oli käytössäsi delay pedaali (ja boosti) ja solon jälkeen tulee vaihdettua takasin kuivaan komppisoundiin ilman delayta, niin päästääkö nuo g labin midi looperit vielä läpitte jälki kaijun, vai onko se niin tyhmä laite, että se katkaisee myös returiin tulevan singaalin tykkänään?!
Vielä helpommin sanottuna, sulkeeko nuo g labin laitteet täysin myös returniin tulevan singaalin?!
Toivottavasti ymmärsitte mitä tarkoitin :D. Jotenkin kaaviokuvasta päätelen vähän vaikuttaisi, että se tekisi näin, mutta olisi kiva saada tietää jonkun jolla on kyseisiä laitteita tai ollut jompikumpi noista..
 
No problem. http://www.mikseri.net/haulu/ http://koti.mbnet.fi/haulu/ http://www.mikseri.net/artists/?id=106642 http://www.myspace.com/pesteredjester
jniska
19.03.2013 14:51:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itsellä oli 4-kanavainen loopperi ja GSC-2:nen sen parina.
Eihän siellä loopperissa ole kuin releet, joita ohjaillaan controllerilla. Jossa sulla tällaisen laitteen loopissa on joku delay ( analoginen tai digitaalinen) niin miten tuo loopperi saisi tiedon siitä kaiun hännästä, jos siitä tiedosta ei saa outputtia delay-härpäkkeestäkään.
 
Eli se vaihtaa kanavan kun painat sitä polkusinta. Ratkaisu: paina sitä polkusinta sitten kun se kaiun häntä on soinut riittävästi.
 
Kai sitä saa jonkinlaiset kitarakamat omistaa sentään !!
zeme
19.03.2013 15:26:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ok.. Muistaisin, että ainakin jonkun valmistajan midi ohjattava loopperi oltiin sen verta nerokkaasti tehty, että se tosiaan mahdollisti loopin sulkeutumisen jälkeen sen, että delayn (tai reverbin) jälki viive pääsi vielä läpitte, elikkä returnissa ei ollut relettä joku olisi sulkeutunut. Minusta se nyt ainakin on järkevä ominaisuus jos on esimerkiksi 5 sekunnnin jälki viive jonka haluaa tulevan vielä sen aikana kun on jo vaihtanut kuivaan soundiin..
 
No problem. http://www.mikseri.net/haulu/ http://koti.mbnet.fi/haulu/ http://www.mikseri.net/artists/?id=106642 http://www.myspace.com/pesteredjester
lavaamo
19.03.2013 15:31:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

zeme: Ok.. Muistaisin, että ainakin jonkun valmistajan midi ohjattava loopperi oltiin sen verta nerokkaasti tehty, että se tosiaan mahdollisti loopin sulkeutumisen jälkeen sen, että delayn (tai reverbin) jälki viive pääsi vielä läpitte, elikkä returnissa ei ollut relettä joku olisi sulkeutunut. Minusta se nyt ainakin on järkevä ominaisuus jos on esimerkiksi 5 sekunnnin jälki viive jonka haluaa tulevan vielä sen aikana kun on jo vaihtanut kuivaan soundiin..
 
Jännä olis nähdä tää kysinen loopperi.
 
Huonoja juttuja jo vuodesta 1981
ReBeat
19.03.2013 18:35:44
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oon siinä uskossa että Switchbladella pystyis jotenkin tekemään tuonkin, koska siinä voi vissiin routata vaikka presettikohtaisesti rinnankytkentöjä ja säätää lenkkien leveleitä. Jos laittais delaystä paluut johonkin lenkkiin ja sitten seuraavassa presetissä ei olis käytössä se lenkki missä on delay... niin se delay kuitenkin jauhais viimeiset toistot sinne toisen lenkin paluuseen.
 
http://www.soundsculpture.com/products/switchblade.htm
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti