Muusikoiden.net
21.04.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Nuppi rikki?
1
Tursa
19.11.2012 13:40:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Voiko todella olla putkinupista putket rikki? Mulla on siis noin 2 kk vanha Bugera 333xl infinium, josta ei tänään lähde inahdustakaan. Takapaneelissa oleva Valve Life Monitoring näyttää, että putket pitäisi vaihtaa. Nuppia on kuitenkin käytetty ohjeiden mukaan, eli ensin power päälle, muutaman minuutin lämmitys ja sitten vasta stand by. Samoin sammutus, ensin hetkeksi stand by ja sitten vasta virta pois. Vahvistin toimi edellisenä päivänä moitteetta, mutta tänään ei toimi.
 
Auttakaa miestä mäessä!
 
Laulava Kylätohtori
19.11.2012 13:41:22 (muokattu 19.11.2012 13:41:58)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Entäs sulakkeet? Onko ne katsottu?
 
edit. Ja kyllä putket voivat olla rikki - uutenakin...
 
Met trasikoittim bisi Vanha Rauma iha vaa aikanguluks.
oiva tumpeloinen
19.11.2012 13:55:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tursa: Voiko todella olla putkinupista putket rikki? Mulla on siis noin 2 kk vanha Bugera 333xl infinium, josta ei tänään lähde inahdustakaan. Takapaneelissa oleva Valve Life Monitoring näyttää, että putket pitäisi vaihtaa. Nuppia on kuitenkin käytetty ohjeiden mukaan, eli ensin power päälle, muutaman minuutin lämmitys ja sitten vasta stand by. Samoin sammutus, ensin hetkeksi stand by ja sitten vasta virta pois. Vahvistin toimi edellisenä päivänä moitteetta, mutta tänään ei toimi.
 
Auttakaa miestä mäessä!

 
Bugeroissa on ollut ilmeisen paljon ongelmia tehdasasennusputkien kanssa. Jos on noin tuore vahvistin, niin sun kannattaa ottaa yhteyttä myyjään. Vaikka ne ensimmäisenä sanoo, että putket on kuluvaa osaa, niin mä kyllä näkisin, että pitäisi mennä tuotevirhevastuun piikkiin noin lyhytikäinen putki.
sickboy
19.11.2012 14:04:47
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

oiva tumpeloinen: Bugeroissa on ollut ilmeisen paljon ongelmia tehdasasennusputkien kanssa. Jos on noin tuore vahvistin, niin sun kannattaa ottaa yhteyttä myyjään. Vaikka ne ensimmäisenä sanoo, että putket on kuluvaa osaa, niin mä kyllä näkisin, että pitäisi mennä tuotevirhevastuun piikkiin noin lyhytikäinen putki.
 
Juu, eikös musaliikkeet anna putkille 3kk takuun? Tällaista muistelen tuon takuuajan olevan.
 
Tursa
19.11.2012 14:06:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sickboy: Juu, eikös musaliikkeet anna putkille 3kk takuun? Tällaista muistelen tuon takuuajan olevan.
 
Nuppi on tilattu Thomannilta, toimiikohan takuu siellä samoin? Eikä olis hirveesti aikaa lähettää sitä takasin Saksaan kun viikonloppuna olis keikka...
 
oiva tumpeloinen
19.11.2012 14:11:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tursa: Nuppi on tilattu Thomannilta, toimiikohan takuu siellä samoin? Eikä olis hirveesti aikaa lähettää sitä takasin Saksaan kun viikonloppuna olis keikka...
 
Ota yhteyttä Thomanniin heti. Mielellään puhelimitse, jos meinaa kiirettä pukata. Ne kertovat sitten, miten toimia jatkossa. Kannattaa varautua siihen, että ei nuppi ole välttämättä viikonlopun keikkaan mennessä kuosissa, jos takuun kautta sitä korjailet.
Laulava Kylätohtori
19.11.2012 14:25:02 (muokattu 19.11.2012 14:26:54)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse, kun epäilin v22:ssa putkivikaa, niin aika nihkeästi Thomann suhtautui kotimaan korjauksiin. Olivat sitä mieltä, että koko vahvistin vain takaisin Saksaan.
 
Jotain puhetta oli, että Bugeran valtuutettu huoltokorjaaja (eivät tosin kertoneet, mikä se on) voisi jossain tapauksessa katsoa, mutta loppuviimeksi tuli käsky lähettää takaisin. Vika löytyi löysistä muuntajan ruuveista, joten ei onneksi ikinä tarvinnut lähettää mihinkään.
 
Eikö ole ketään tuttua, joka voisi lainata putkia siksi aikaa, että voisi testata, että onko vika todella niissä...
 
Samaa mietlä Oivan kanssa, että jos takuun kautta meinaat korjata, niin ala nyt jo kyselemään keikkavahvistinta lainaksi...
 
Met trasikoittim bisi Vanha Rauma iha vaa aikanguluks.
Gabe
19.11.2012 16:49:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tursa: Nuppi on tilattu Thomannilta, toimiikohan takuu siellä samoin? Eikä olis hirveesti aikaa lähettää sitä takasin Saksaan kun viikonloppuna olis keikka...
 
Thomannin takuu pelaa kyllä hyvin, mutta viikonlopuksi vahvistin ei takuun piiriin ehdi millään. Se lähetetään Saksaan missä Thomannin porukka sen tarkastaa ja lähettää sen sulle korjattuna/tai uuden tilalle. Vähintään 3-4 viikon odotteluun kannattaa siis varautua.
 
Täällä on aika vasta ollut parikin ketjua Bugeroiden ongelmista, löytyy varmaan pikaisella takaisinpäinselauksella.
 
" Good music comes out of people playing together, knowing what they want to do and going for it. You have to sweat over it and bug it to death. You can't do it by pushing buttons and watching a TV screen. " - Keith Richards -
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti