Muusikoiden.net
22.04.2018
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Efektilenkistä huminaa
1
mikke69
24.08.2012 20:22:01
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meitsillä on efektilenkissä ollut dd-20 tai dd3 ne on olleet Kocin twintone nupissa sekä combossa laadukkaalla diagon virtalähteellä. Olen myös kokeillut Ibanezin muuntajaa ja sama kohtuullisen voimakas ja kiusallinen taustahumina ilmenee. Ei suurta haittaa bändisoitossa, mutta kotona kyllä häirii pinemmllä volilla. Eli huminan määrä ei lisäänny volaa kasatettaessa. Onko hajua mistä johtuu? Ilmiötä ei tietenkään ole kun efektilenkin piuhat on pois. Käytän loopissa serial- kytkentää. Jos nyt jollain ois hienosähköistä tietoa ja jos vielä saisi tuohon apua niin kiitoksia!
 
slapvete
24.08.2012 20:36:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko humina kehissä myös silloin, kun käytät speduja pattereilla?
 
"There's something both hysterically funny and totally great about SUCKING at something and REFUSING TO GIVE UP... It really irritates the fuck outta some people." - Slipperman
Entropia666
24.08.2012 20:58:25
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuleeko speduihin maalenkkiä? Eli onko vahvarin eessä olevia speduja samoissa virroissa lenkissä olevien spedujen kanssa? Jos virtalähteessä on eristetyt lähdöt niin ei ongelmaa, mutta jos ei, niin hurina on taattua.
 
Rokkifotoja: H A J E . F I
mikke69
24.08.2012 23:07:04
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

slapvete: Onko humina kehissä myös silloin, kun käytät speduja pattereilla?
 
En ole vielä kokeillut patterilla....
 
mikke69
24.08.2012 23:08:51
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Entropia666: Tuleeko speduihin maalenkkiä? Eli onko vahvarin eessä olevia speduja samoissa virroissa lenkissä olevien spedujen kanssa? Jos virtalähteessä on eristetyt lähdöt niin ei ongelmaa, mutta jos ei, niin hurina on taattua.
 
Joo sama virtalähde on sekä vahvarin edessä että lenkissä levilla efekteillä. Tosin humina kuuluu vaikka on ainoastaan efektilenkki käytössä.
 
Entropia666
24.08.2012 23:53:18
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mikke69: Joo sama virtalähde on sekä vahvarin edessä että lenkissä levilla efekteillä. Tosin humina kuuluu vaikka on ainoastaan efektilenkki käytössä.
 
Jos ne virtalähteen lähdöt ei ole eristettyjä niin maalenkkihän siitä tulee ja se humisee. Mulla oli ennen pedalpower 2:sta omat kaks erillistä virtalähdettä, toinen lenkille ja toinen vahvarin eessä oleville purkeille. Ei siinä oikeen oo vaihtoehtoja. Suosittelen kyllä jotain tommosta kunnollista virtalähdettä eristetyillä lähdöillä, häviää hurinat muutenkin.
 
Rokkifotoja: H A J E . F I
mikke69
25.08.2012 11:03:10
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Entropia666: Jos ne virtalähteen lähdöt ei ole eristettyjä niin maalenkkihän siitä tulee ja se humisee. Mulla oli ennen pedalpower 2:sta omat kaks erillistä virtalähdettä, toinen lenkille ja toinen vahvarin eessä oleville purkeille. Ei siinä oikeen oo vaihtoehtoja. Suosittelen kyllä jotain tommosta kunnollista virtalähdettä eristetyillä lähdöillä, häviää hurinat muutenkin.
 
Ok. Kiitos tästä tiedosta!
 
mikke69
25.08.2012 15:28:10
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mikke69: Ok. Kiitos tästä tiedosta!
 
Edit:
 
No selvisipä tuo hurina. Diagon:n virtalähteessä nämä sähkötulot omasansa johdossa jota jatketaan pedaalilta pedaalille. Otin ylimääräisen jatkon pois ja tyhjät välistä niin johan vaikeni.
 
...Olen vaan tätä jo muutaman päivän pääni puhki miettinyt ja tein aamusta kaupat Xoticin AC+ että saan rakennettua yksikanavaisen häiriöttämän sydeemin. Nyt sen on sitten kaupan... Halvalla saisi joku joka tarttee.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti