Muusikoiden.net
20.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sterling by Music Man JP100TBK
1
Guitar_Miller
03.08.2012 10:13:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mitä ootte mieltä kyseisestä vehkeestä. http://www.thomann.de/fi/sterling_b … usic_man_jp100tbk_john_petrucci.htm Pitääkö hyvin vireen? Onko ton mikit kuinka lähellä aitoja DiMarzioja? Itselläni on käsitys aidosta 2000e musarista mutta ei nyt ei oo varaa pulittaa niin paljoa.
 
Vladi
03.08.2012 10:48:39
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Guitar_Miller: Mitä ootte mieltä kyseisestä vehkeestä. http://www.thomann.de/fi/sterling_b … usic_man_jp100tbk_john_petrucci.htm Pitääkö hyvin vireen? Onko ton mikit kuinka lähellä aitoja DiMarzioja? Itselläni on käsitys aidosta 2000e musarista mutta ei nyt ei oo varaa pulittaa niin paljoa.
 
Mulla oli tuota samaa sarjaa JP60 hetken aikaa omistuksessa ja sehän oli erinomaisen pätevä kitara. Työn jälki oli siistiä, kitara tuntui jämäkältä ja kaikki potikat ja vivut pelitti hyvin. Mikeistäkään ei ollut pahaa sanottavaa. Kyllä hiillä se Petrucci-soundi lähti, toki oikeisiin Dimarzioihin ei ollut vertailukohtaa.
 
Ehkä ainut "epäautenttinen" Petrucci-juttu tuossa oli mikkikytkimen keskiasento, jossa oli molemmat humpparit päällä. Petrucci omissa kitaroissa on muistaakseni keskiasennossa kummankin humpparin sisimmäinen kela käytössä. Foorumeilta tuli joskus lueskeltua, että joku oli hankkinut tuollaisen Sterlingin Musariversion kaveriksi, vaihtanut Sterlingiin mikit ja päätynyt käyttämään sitä enemmän, kuin Musariversiota. Mene ja tiedä, mutta hyvä kitara se kyllä mielestäni on.
 
Suosittelen tutkimaan eri nettikauppoja laajalla otannalla. Kyseisten kitaroiden hinnat tuntuu heittelevän useamman satasen verran riippuen kaupasta ja Thomann on yksi kalleimmista. Andertonsilta omani ostin aikoinaan.
RoopeJ
03.08.2012 11:47:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Guitar_Miller: Mitä ootte mieltä kyseisestä vehkeestä. http://www.thomann.de/fi/sterling_b … usic_man_jp100tbk_john_petrucci.htm Pitääkö hyvin vireen? Onko ton mikit kuinka lähellä aitoja DiMarzioja? Itselläni on käsitys aidosta 2000e musarista mutta ei nyt ei oo varaa pulittaa niin paljoa.
 
Itsellä on JP60 ja täytyy sanoa että paras hinta/laatusuhde mihin on tullut törmättyä. Osat tuntuvat olevan laadukkaat eikä viimeistelystä löydy mitään moitittavaa. Vire pysyy hyvin ja virittäminen on helppoa kun ei tarvitse kielilukosta murehtia. Mikkikytkin tosiaan toimii eri tavalla kuin aidossa musarissa keskiasennon suhteen. Mikit ovat yllättävän hyvät tuon hintaluokan kitarassa - jos vertaa esim. Ibanezin V7/V8 -komboon joka löytyi jopa selvästi kalliimman hintaluokan kepeistä vie Sterling voiton helposti. Nyky-musareiden DiMarzio -mikkeihin en ole verrannut noita mutta vanhemman Ibanez-ajan Petrucci -soudin tuottaneisiin DiMarzioihin kyllä. Air Nortoniin verrattuna Sterlingin kaulamikki on hieman tummempisoundinen, eikä niin kuulas. Tallamikissä on varmasti hieman pienempi output kuin esim. Steve's Specialissa ja se on hillitympi ylätaajuuksiltaan - kuitenkin hyvin tasapainoinen soundi. Muistelen jonkun verranneen näitä mikkejä ensimmäisten JP6-mallien mikkeihin, joita ei erikseen ostaa voinutkaan. Olin jo ostohetkellä ajatellut vaihtaa tilalle aidot DiMarziot, mutta kun nämä osoittautuivat hyviksi on jäänyt ainakin vielä tekemättä.
 
Aito musari maksaa enemmän koska siinä on vielä parempi laatu, paremmat mikit, parempi talla ja parempi mojo. Ja Petstrutsi -setä soittaa sillä. Sterling on kuitenkin erittäin onnistunut halvempi painos samasta tuotteesta.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti