Muusikoiden.net
23.06.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kokemuksia ostoksista - Proguitar.de
1
petrip
10.06.2012 00:32:25 (muokattu 10.06.2012 00:54:03)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyseinen firma näyttää myyvän kunnon kamaa, mutta onko kellään kokemuksia. Erityisesti, jos on joutunut reklamoimaan jostain. Sen verran tiukat ovat kaupan ehdot, että vähän askarruttaa. Ei hyväksy luottokorttia maksuvälineeksi. Itse luen, ettei voi mitenkään perua kauppaa. Luottokunnan kanssa voi keskustella jos jotain hämärää toimituksessa. Ostaja vastaa kuljetuksesta jos sille tapahtuu jotain matkan varrella. Palautukset omaan piikkiin, vaikka saisi rikkinäisen laitteen. Firma ei varsinaisesti ota vastaan palautuksia (vetoaa johonkin pykälään German Civil Code BGB), mutta 48 h sisällä voidaan yrittää sopia jotain. Ja sitten vielä 15% veloitus kappahinnasta palautettaessa.
 
Vähän on nihkeä meininki omasta mielestäni. Tulee vaan sellainen fiilis, että myydään kyllä mielellään, mutta jos on ongelmia, vältetään kaikkea vastuunottamista. Täytyy toki myöntää, että en ole koskaan lukenut esim. Thomannin ehtoja, mutta esim. palautukset on hoitunut aina hienosti. Miksi sitten Proguitar.de? Näyttää olevan euroopassa halvin jälleenmyyjä.
 
svilo
10.06.2012 04:19:39
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

petrip: Kyseinen firma näyttää myyvän kunnon kamaa, mutta onko kellään kokemuksia. Erityisesti, jos on joutunut reklamoimaan jostain. Sen verran tiukat ovat kaupan ehdot, että vähän askarruttaa. Ei hyväksy luottokorttia maksuvälineeksi. Itse luen, ettei voi mitenkään perua kauppaa. Luottokunnan kanssa voi keskustella jos jotain hämärää toimituksessa. Ostaja vastaa kuljetuksesta jos sille tapahtuu jotain matkan varrella. Palautukset omaan piikkiin, vaikka saisi rikkinäisen laitteen. Firma ei varsinaisesti ota vastaan palautuksia (vetoaa johonkin pykälään German Civil Code BGB), mutta 48 h sisällä voidaan yrittää sopia jotain. Ja sitten vielä 15% veloitus kappahinnasta palautettaessa.
 
Vähän on nihkeä meininki omasta mielestäni. Tulee vaan sellainen fiilis, että myydään kyllä mielellään, mutta jos on ongelmia, vältetään kaikkea vastuunottamista. Täytyy toki myöntää, että en ole koskaan lukenut esim. Thomannin ehtoja, mutta esim. palautukset on hoitunut aina hienosti. Miksi sitten Proguitar.de? Näyttää olevan euroopassa halvin jälleenmyyjä.

 
Stetson Ron on aika......omanlaisensa kauppamies, sääli sillä on kuitenkin aika kattava valikoima mukavaa tavaraa, mutta mielestäni kovalla hinnalla...
 
On sieltä joku kuulemma saanut palvelua ja ollut tyytyväinenkin ;)
 
/sv
 
"It's like... okay, this sounds like Fender BF, but wait... now I'm hearing Plexi... Oh, hold on... EVH tone... hey, that sounds very Tweed-ish" - Knowledgeable people rarely hang out with idiots -
petrip
10.06.2012 10:37:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

svilo: Stetson Ron on aika......omanlaisensa kauppamies, sääli sillä on kuitenkin aika kattava valikoima mukavaa tavaraa, mutta mielestäni kovalla hinnalla...
 
On sieltä joku kuulemma saanut palvelua ja ollut tyytyväinenkin ;)
 
/sv

 
OK, hyvä tietää. Jos katselee esim. Two-Rockin tai Dr. Z:n jälleenmyyjien hintoja euroopassa, niin en ole kyllä löytänyt edullisempia paikkoja. Ei haittaa, vaikka antaisit vähän vinkkiä. ;)
 
Gabe
10.06.2012 12:02:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

petrip: Ei hyväksy luottokorttia maksuvälineeksi. Itse luen, ettei voi mitenkään perua kauppaa. Luottokunnan kanssa voi keskustella jos jotain hämärää toimituksessa. Ostaja vastaa kuljetuksesta jos sille tapahtuu jotain matkan varrella. Palautukset omaan piikkiin, vaikka saisi rikkinäisen laitteen. Firma ei varsinaisesti ota vastaan palautuksia (vetoaa johonkin pykälään German Civil Code BGB), mutta 48 h sisällä voidaan yrittää sopia jotain. Ja sitten vielä 15% veloitus kappahinnasta palautettaessa.
 
Nuo pelkästään jo sulkevat kyseisen kaupan pois ainakin mun laskuistani. Aika riskillä tilaa jos nuo ehdot tosiaan pitävät paikkansa.
 
Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä muille.
Lilli
10.06.2012 19:42:18 (muokattu 10.06.2012 20:38:32)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gabe: Nuo pelkästään jo sulkevat kyseisen kaupan pois ainakin mun laskuistani. Aika riskillä tilaa jos nuo ehdot tosiaan pitävät paikkansa.
 
Saamani palvelu oli varsin hyvää, toimitus nopea ja kaupanpäälle vielä 'virallinen' Dr.Z-T-paita. Ainakin kaupantekohetkellä edullisin kauppa Euroopassa.
 
Ainakin toivon, että ostamani tuote ei koskaan vaadi noita takuupalautuksia...;-)
 
The same thing that makes you live can kill you in the end
Sammo
12.06.2012 10:07:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

petrip: OK, hyvä tietää. Jos katselee esim. Two-Rockin tai Dr. Z:n jälleenmyyjien hintoja euroopassa, niin en ole kyllä löytänyt edullisempia paikkoja. Ei haittaa, vaikka antaisit vähän vinkkiä. ;)
 
Two Rockin Studio Pro 35:a olen katellut vähän sillä silmällä ja näyttäisi että samaan hintaan saa Euroopasta muualtakin kuin proguitar.de:sta. Saa kyllä kalliimmallakin. Two Rockin sivulta seurasin linkkejä.
 
On kyllä huonot toimitusehdot proguitar-miehellä.
 
"Just swimming in the sea of rubato"
Krice
12.06.2012 18:42:04
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sammo: On kyllä huonot toimitusehdot proguitar-miehellä.
 
Ei ole pakko tilata, mutta näkyy se noinkin toimivan kun aina löytyy niitä, joita kiinnostaa saada vähän halvemmalla, muut asiat on sivuseikkoja.
 
Broadcaster
12.06.2012 21:42:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sellainen juttu kannattaa myös huomioida että ostaa "in stock" tavaraa, jos tarvitsee nopeasti.
 
Joidenkin merkkien kohdalla tilaus tehtaalle ei lähde siinä vaiheessa kun sinä lyöt rahat pöytään, vaan siinä vaiheessa kun tarpeeksi monta saman valmistajan vehjettä on saatu kaupaksi, että kannattaa tuoda isompi satsi merten takaa. Näin ainakin oli aiemmin.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti