Muusikoiden.net
06.12.2016
Into-Luthman | Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Pedaali on kovin hiljainen
1
Kni13
23.01.2012 23:57:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terve, oonpas uusi täällä enkä ole ihan varma minne tästä aiheesta pitäisi nyt kirjoittaa, toivottavasti tänne. Siirtäkää vaan jos paikka on väärä!
 
Snarling Dogs - Blue doo-pedaali: http://www.snarlingdogs.com/products/bluedoo.html
 
On toiminut ongelmitta nyt muutamia vuosia kunnes yht' äkkiä ääni kuuluikin todella hiljaa ja sekin vain kun jalkakytkintä ei ole polkaistu. Avasin vekottimen, enkä löytänyt mitään näkyvää vikaa, joten laitoin inputtiin MP3-soittimen huutamaan täysillä että saisin vehkeestä edes jotain ääntä ulos. Ääni kyllä kuului luurien kautta, mutta jos säröt polkaisi päälle, musiikki kuului lähinnä hyvin hiljaisena rutinana.
 
Nappuloita kääntelemällä ääneen sai pienen pientä muutosta, joten vika kait ei ole niissä kun kerta toimivat. Onko siis jalkakytkin hajalla? Mikäli kenelläkään on tämmöisestä kokemusta niin kaipaisin nyt apua, kiitos!
 
PS. patterissa ei ole vika, olen testannut jo useammalla :P
 
Kivijalka
24.01.2012 00:57:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lieneekö kytkimessä jotain häikkää, eli jää vähän "puoliväliin" polkaistessa?
 
A million miles from nowhere, Dragon Lance burns hot. By the fire of a horse's ghost, a minnow would be lost... Cha-cha-changes... Tits... A fish... A fish with tits. Titty fish.
Vainottu
24.01.2012 09:17:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kni13: Terve, oonpas uusi täällä enkä ole ihan varma minne tästä aiheesta pitäisi nyt kirjoittaa, toivottavasti tänne. Siirtäkää vaan jos paikka on väärä!
 
Snarling Dogs - Blue doo-pedaali: http://www.snarlingdogs.com/products/bluedoo.html
 
On toiminut ongelmitta nyt muutamia vuosia kunnes yht' äkkiä ääni kuuluikin todella hiljaa ja sekin vain kun jalkakytkintä ei ole polkaistu. Avasin vekottimen, enkä löytänyt mitään näkyvää vikaa, joten laitoin inputtiin MP3-soittimen huutamaan täysillä että saisin vehkeestä edes jotain ääntä ulos. Ääni kyllä kuului luurien kautta, mutta jos säröt polkaisi päälle, musiikki kuului lähinnä hyvin hiljaisena rutinana.
 
Nappuloita kääntelemällä ääneen sai pienen pientä muutosta, joten vika kait ei ole niissä kun kerta toimivat. Onko siis jalkakytkin hajalla? Mikäli kenelläkään on tämmöisestä kokemusta niin kaipaisin nyt apua, kiitos!
 
PS. patterissa ei ole vika, olen testannut jo useammalla :P

 
Puhdas kuuluu koska signaali tulee suoraan kytkimen kautta noin niinkun truu baipassina. Kytkin todennäköisesti toimii koska puhdas tulee läpi. Yleismittarilla tuon kytkimen voi helposti testata piippaamalla. Eli siis testaamalla johtavuuden.
 
Kuulostais siltä että jossain välissä olisi huono juotos joka on ajan mittaan heikentyny ja nyt viimeinki melkein pettänyt.
 
Toinen vaihtoehto on että joku komponentti on rikki, mutta tässä tapauksessa voisi kuvitella että säröpuolelta ei kuuluisi mitään.
 
Arvailujahan nämä on kun näin näkemättä huutelee. :)
 
japekitara
24.01.2012 17:01:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itelläni sama ongelma Hell Babe Wah pedaalin kanssa...
 
Aina välillä soi nii hienosti ja sit yht äkkiä ääni katoo
 
(tai Wah jää päälle johon epäilen syyksi tyhjää patteria)
 
-''ARE YOU REDY FOR RUMBLE?!'' -''NO I WANNA PLAY MY DAMN GUITAR SO SHUT UP''
McLeach
24.01.2012 17:44:31
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

itsellä oli sama juttu crybabyn kanssa ja olin jo uuden ostamassa kun testasin vielä kerran ja sehän toimi. Tosin olin kyllä irrotellut kaikki muut kamat välissä yms. mutta tuon jälkeen on toiminut vaikkei enää käytössä olekkaan.
 
Metalkallo
16.10.2014 15:44:41 (muokattu 16.10.2014 16:23:24)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Laitan tänne saman viestin minkä laitoin MXR ketjuun jos auttaisi:
 
Hommasin tuollaisen MXR Script Distortion+ kapistuksen mutta se ei jostain syystä oikein pelaa? En tiedä käräytinkö itse jotain sisältä?
 
Pedaali(se eka script versio): http://www.pedalarea.com/mxr_distortion.htm

Käytän I-spot visual sound virtalähdettä jatkojen kanssa, siis tätä:
http://www.musamaailma.fi/visual-sound-1-spot-combo-virtalahde.html

Pedaaliin oli laitettu patteri klipsi-jatko pedaalin oman klipsin jatkoksi, eli 2 klipsiä yhteen. Tästä pedaalistahan sanotaan että toimisi vain 9v patterilla joten en itse tiedä onko tuo jatko virta mahdollista ilman patteria? Ei ainakaan toiminut kumpikaan systeemi kun koetin, ei patteri ei virta. Pedaali ei siis päästä mitään ääntä ulos kun painaa päälle.
 
Onko kellään neuvoa miten saisi korjattua ja mikä voisi olla vikana? Kovasti haluttaisi saada kuntoon. :/
 
EDIT: Pedaali antaa hieman ulostulona hurinaa vahvarin kautta kun pistää outputin täysille.
 
Järki joskus jäässä mutta tukka yhä päässä.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti