Muusikoiden.net
24.04.2018
Tilisali Oy | #1 tilitoimisto muusikoille 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Neck-throungh kaula ja halkeamat maalipinnassa.
1
lappuprkl
07.01.2012 09:36:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eli ostin Saksasta JACKSON WRXMG WARRIOR BK mallisen kitaran ja se on kerennyt olla minulla nyt kaksi päivää. Eilen illalla huomasin että kaulan tyvessä on maalipinta halennut, vähän niinkuin kaula olisi lliikkunut, mutta ainakaan tällä hetkellä sitä ei huomaa soittaessa eikä silmällä katsoessa. Onko tämä normaalia? Mitä asialle on tehtävissä? ja voiko tähän olla syynä olla kitarasalkku jossa kitaraa säilytin?
 
Tässä linkki kitaraan: http://www.thomann.de/fi/jackson_wrxmg_warrior_bk.htm
Ja tässä laukkuun: http://www.thomann.de/fi/166446_gitarrenkoffer.htm
 
Eemil
07.01.2012 09:44:55 (muokattu 07.01.2012 09:45:34)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos siitä on sinulle haittaa niin pistä takuuseen vaan. Kitaroiden paras säilytyspaikka noin yleisesti ottaen on juurikin niiden laukku joten tuskin on jälki sieltä peräisin.
 
E: Olettaen, että kitara ja laukku ovat yhteensopivat.
 
Mandarax
07.01.2012 10:20:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Soittamisen/kitaran toiminnan kannalta tuossa ei ole mitään hätää, lähinnä kosmeettinen vika ja saattaa toki hieman vaikuttaa esim. jälleenmyyntiarvoon. Liekö sitten lämpötilan/kosteuden muutokset pistäneet puut liikkeelle ja liitoksen elämään (Ollut varmasti kaupassa kuivassa ja lämpimässä pitempään varastoituna, siitä sitten yhtäkkiä jokunen päivä rahtikonteissa/rekan perävaunussa mahdollisesti välillä kylmässä/kosteassa ilmassa ja takaisin kodin lämpöön ja kuivaan kämppään...).
 
Jos päätät palauttaa/vaihtaa kitaran, muista sopia siitä etukäteen sen saksalaisen kaupan kanssa jottei tule yllätyksiä..!
 
I don't care to belong to a club that accepts people like me as members. -Groucho Marx-
aimoo
09.01.2012 16:12:18 (muokattu 09.01.2012 16:15:26)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mandarax: Soittamisen/kitaran toiminnan kannalta tuossa ei ole mitään hätää, lähinnä kosmeettinen vika ja saattaa toki hieman vaikuttaa esim. jälleenmyyntiarvoon. Liekö sitten lämpötilan/kosteuden muutokset pistäneet puut liikkeelle ja liitoksen elämään (Ollut varmasti kaupassa kuivassa ja lämpimässä pitempään varastoituna, siitä sitten yhtäkkiä jokunen päivä rahtikonteissa/rekan perävaunussa mahdollisesti välillä kylmässä/kosteassa ilmassa ja takaisin kodin lämpöön ja kuivaan kämppään...).
 
Jos päätät palauttaa/vaihtaa kitaran, muista sopia siitä etukäteen sen saksalaisen kaupan kanssa jottei tule yllätyksiä..!

 
Komppaan. On erittäin todennäköistä että näin on käynyt.
Mulle tuli mutkan kautta californiasta suunnasta kepakko, californian kuívuudesta, tänne suomen loskapaska talven keskelle, ja saman tempun teki kun pääsi paljon kosteampaan ilmastoon, pieni alle 1cm maalilohkeama, ja sinne samaan kuvailemaasi paikkaan, Mikään ei viittaa mihinkään murtumaan tms, yksikään paikka ei pullista yhtään tms. Näitä on ennenkin nähty. Eli on normaalia, mutta harvinasempaa ja ei kivaa.
Suosittelen viemään kepakon paikalliselle kitarahuoltoon/pajalle tms, ja pieni lakkapaikkaus päälle ja kovaa soittoa sen jälkeen. Kitarassasi ei ole mitään vikaa, no ehkä pieni kosmeettinen haitta.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti