Muusikoiden.net
26.04.2018
Soittimet, laitteet, tarvikkeet | Ylöjärven Musiikkikauppa 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Snake Oil Brand - kielet
1
WhipperSnapper
23.09.2011 20:48:25 (muokattu 23.09.2011 20:50:40)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Löytyykö kyseisen kielimerkin käyttäjiä? Mistä ostatte kielenne? Custom Sounds ei enää tuo maahan. Mielelläni otan vastaan vinkit edullisista nettikaupoista tai suomalaisista kivijalka-putiikeista.
 
Sakmongkol
23.09.2011 20:52:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko hyviä nämä?
 
Kampela77: Niin kuin vanha suomalainen sanonta kuuluu: "Sakmongkol on aina väärässä."
Kivijalka
23.09.2011 20:55:30 (muokattu 23.09.2011 20:56:02)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Todella huonoja. Ne pari satsia jotka ostin sisälsivät valmiiksi piloille taitettuja kieliä jotka tuntuivat olevan ihan samaa huttua kuin D'Addariot yms. peruskielet. Tosin sillä erotuksella että paukahtelivat poikki todella nopsasti (ja minä en katko kieliä juuri koskaan.) Ei missään nimessä extrahinnan arvoisia, mutta jos niitä jossain alennuskorissa olisi vaikka 2e/setti niin voisin toki pari ostaa.
 
A million miles from nowhere, Dragon Lance burns hot. By the fire of a horse's ghost, a minnow would be lost... Cha-cha-changes... Tits... A fish... A fish with tits. Titty fish.
WhipperSnapper
23.09.2011 21:35:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kivijalka: Todella huonoja. Ne pari satsia jotka ostin sisälsivät valmiiksi piloille taitettuja kieliä jotka tuntuivat olevan ihan samaa huttua kuin D'Addariot yms. peruskielet. Tosin sillä erotuksella että paukahtelivat poikki todella nopsasti (ja minä en katko kieliä juuri koskaan.) Ei missään nimessä extrahinnan arvoisia, mutta jos niitä jossain alennuskorissa olisi vaikka 2e/setti niin voisin toki pari ostaa.
 
Jaa-a, kielet tuntuu olevan ehkä enemmän fiilis-asia kuin mikään muu kitarakama. Ei lähetä väittelee vaan kerro mistä näitä sais. :) Mä diggaan. Mikä on tärkeintä.
 
Grugi
23.09.2011 22:05:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Google varmasti kertoo mikä taho niitä kauppaa ja ei ehkä kuitenkaan kannta juuttua yhteen merkkiin.
 
The only true wisdom is in knowing you know nothing. [Sokrates]
Jungleman
23.09.2011 23:20:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

WhipperSnapper: Löytyykö kyseisen kielimerkin käyttäjiä? Mistä ostatte kielenne? Custom Sounds ei enää tuo maahan. Mielelläni otan vastaan vinkit edullisista nettikaupoista tai suomalaisista kivijalka-putiikeista.
 
Täällä käyttäjä. Ovat ainoita roundwound-kieliä joilla tykkään soittaa - kestävät järjettömän pitkään hyväsoundisina eivätkä missään vaihessa käyttöikäänsä lakkaa pitämästä virettä, vaikka miten pahoinpitelisi. Melkein yhtä hyviä kuin Pyramidin flättikielet, siis ;-)
 
Tampereella Tammer-Pianossa on tiskin edessä yllärilaatikko josta löytyy yhä 12-52 -settejä (ostaisin muuten pois, mutta kun noita on itselläkin laatikollinen jemmassa) sekä 9-settejä. Sieltä vaan kysymään.
 
Viimeksi tilasin 11-settejä suoraan valmistajalta, pari vuotta sitten. Ei taida muuten saada kaupasta...
 
Ei se ole vika. Se on ominaisuus.
Kivijalka
23.09.2011 23:46:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

WhipperSnapper: Jaa-a, kielet tuntuu olevan ehkä enemmän fiilis-asia kuin mikään muu kitarakama. Ei lähetä väittelee vaan kerro mistä näitä sais. :) Mä diggaan. Mikä on tärkeintä.
 
Hups, luin alkuperäisen kirjoituksen vähän hutiloiden ja luulin että tässä haettiin juurikin kokemuksia. Omat kieleni ostin ihan (tuolloin) paikallisesta musiikkiliikkeestä eli Savon Musiikista, Mikkelistä. Tuskin olivat kuitenkaan itse niitä maahan tuoneet, joten sen tarkemmin en osaa neuvoa.
 
A million miles from nowhere, Dragon Lance burns hot. By the fire of a horse's ghost, a minnow would be lost... Cha-cha-changes... Tits... A fish... A fish with tits. Titty fish.
LaXu
26.09.2011 14:02:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Käytin. Olivat ihan hyviä kieliä, mutta saatavuus ja kalliimpi hinta vei takaisin D'Addarion leipiin.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti