Muusikoiden.net
06.12.2016
Rockway LIVE! Joka maanantai ja keskiviikko klo 17-19 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: ongelma ! ibanez de7 & marshall jvm410h
1
the-dude
18.09.2011 18:04:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ehdin yhden keikan heittää kyseisen delayn kanssa. Kaikki toimi keikalla niinkun piti , mutta kun reeniksellä pisti kamat kasaan ja lykkäsin tuon delayn power amp / serial looppiin niin tuloksena pätkittäisiä räsähdyksiä ja rätinää . Marsu pelitti ilman delayta normaalisti mielestäni, mutta mistä mahtaa johtua ?
 
jalaluus
18.09.2011 18:54:46 (muokattu 18.09.2011 18:57:33)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-Kokeile kaikua vahvistimen edessä samoilla piuhoilla, mitä siis käytät loopissa. Jos rätisee tai ei signaalia,
- kokeile piuha kerrallaan kitarasta vahvistimeen, näin ollen poistat rikkoutuneen piuhan mahdollisuuden.
 
Mikäli efekti ei toimi, vaihda efektin virtalähde / paristo.
 
Mikäli toimii niin kokeile uudestaan vialliseen luuppiin.
 
Jos paukkuu niin kokeile toiseen luuppiin.
 

 

 
Jos ei edelleenkään toimi niin vaihda v3 etuaste putki varmasti toimivaan.
 
Toivottavasti alkaa toimimaan ja rokki soimaan.
 
the-dude
18.09.2011 20:07:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jalaluus: -Kokeile kaikua vahvistimen edessä samoilla piuhoilla, mitä siis käytät loopissa. Jos rätisee tai ei signaalia,
- kokeile piuha kerrallaan kitarasta vahvistimeen, näin ollen poistat rikkoutuneen piuhan mahdollisuuden.
 
Mikäli efekti ei toimi, vaihda efektin virtalähde / paristo.
 
Mikäli toimii niin kokeile uudestaan vialliseen luuppiin.
 
Jos paukkuu niin kokeile toiseen luuppiin.
 

 

 
Jos ei edelleenkään toimi niin vaihda v3 etuaste putki varmasti toimivaan.
 
Toivottavasti alkaa toimimaan ja rokki soimaan.

 
Kokeilin tuohon toiseen luuppiin mikä tuosta löytyy noh ei paukkunut eikä rätissyt mutta delay oli aivan hirveä eikä meinannut delayta saada kunnolla tulemaan ulos vaikka level oli 100%.
Kaivoin entisen trankku vahvarin ja iskin sen luuppiin kyseisen delayn eikä toiminut kummemmin. Sitten pistin jvm luuppiin samalla virtalähteellä boss me 20 multiefekti hässäkän toimi kummassakin luupissa.
Hämmentävää.
 
jalaluus
18.09.2011 21:14:16
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kokeiles sitä ihan kitaran ja vahvistimen väliin, ei ennen ollut mitään luuppeja.
 
Näin saat tietää onko delayssä hönkä tallella !
 
Tuhkis
18.09.2011 22:47:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Delay on paskana.
 
the-dude
19.09.2011 12:37:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

jalaluus: kokeiles sitä ihan kitaran ja vahvistimen väliin, ei ennen ollut mitään luuppeja.
 
Näin saat tietää onko delayssä hönkä tallella !

 
Noh lykkäsin delayn kitaran ja vahvistimen väliin ja delay toimi jotenkin , mutta tappoi sitten marsun soundin täysin.. Lieneekö vika pedaalissa sitten.. Niinkuin aikaisemmin kirjoitin ilman delayta toimii muuten normaalisti.
 
jalaluus
19.09.2011 13:37:28 (muokattu 19.09.2011 21:11:59)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kaikulaite on rikki, tarkasta virtalähde / paristo. Laita laitteen potentiometreihin ja kytkimeen kontakti spaytä.
 
Ja hinkkaa niitä laidasta laitaan. Sama hoito jakeille, jos vaikka laite elpyisi.
 
http://www.verkkokauppa.com/fi/product/19746/kvnv
 
ja tästä paikallisesta liikkeestäsi halvalla.
 
PRF 7-78
 
http://www.bebek.fi
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti