Muusikoiden.net
23.05.2018
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Powerball II + GT-8
1
Gaahh
01.09.2011 23:46:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen tässä hankkimassa Powerball 2:sta, ja suunnitelmana olisi laittaa GT-8 efektilenkkiin ja ohjata nupin kanavia GT-8:n kautta siten, että kanavat ja master a/b jne vaihtuvat ja bossin efektit samalla. Midistä ja tämmöisistä en ymmärrä juuri mitään.
 
Vanhoista threadeista käy ilmi, että englin z-11 hoitaa homman (ainakin powerball ykkösversion kohdalla). Tämä on kuitenkin kallis, joten kiinnostaisi halvempi (ja mahdollisesti parempikin) vaihtoehto ohjaimeksi.
 
Porukka on suositellut (vanhalle Powerballille) esim. Nobelsin MS-4:ää jos sellaisen vain jostain löytyisi. Mietityttää vaan, riittääkö tämän boksin ominaisuudet ohjaamaan kaikkea Powerballin kakkosversiossa. Ensimmäisessä versiossa on kaksi footswitch plugiliitäntää, kun taas Powerball II manuaalissa kehotetaan liittämään z-11 kiinni kolmella piuhalla.. Toinen juttu sitten toki se, että mistä noita MS-4 edes saa :P
 
Osaisiko joku siis ehdottaa halpaa midiohjainta Powerball II + GT-8 yhdistelmälle?
 
JuSu
02.09.2011 09:03:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Gaahh: Mietityttää vaan, riittääkö tämän boksin ominaisuudet ohjaamaan kaikkea Powerballin kakkosversiossa. Ensimmäisessä versiossa on kaksi footswitch plugiliitäntää, kun taas Powerball II manuaalissa kehotetaan liittämään z-11 kiinni kolmella piuhalla..
 
Nobelsissa on neljä relettä, eli voit ohjata neljää ominaisuutta. Ilmeisesti tuossa PB II:ssa on kuusi asiaa, mitä voi ohjailla, eli kaikkea ei voi MS-4:llä ohjata. Ei ehkä ole tarpeenkaan? Lisäksi riippuen vähän siitä, missä jakissa on mitäkin ominaisuuksia, voi joutua tekemään vähän eksoottista piuhoitusta, mutta onnistunee silti.
 
MS-4:ssä on yksi ominaisuus, joka monista relebokseista puuttuu, sen releet pystyy myös ohjelmoimaan momentary -moodiin, eikä vain on/off. Edullinenkin on, jos vain jostain löytyy. Mulla oli aikanaan yksi, myin, kaduin, metsästin toisen. En luovu, vaikkei just nyt ole aktiivikäytössä. Hyvä olla olemassa tuollainen.
 
JuSu
 
hemmo: kuka sitä nyt vanhana jakfaa nuffia
SG__
03.09.2011 02:54:41 (muokattu 03.09.2011 02:57:38)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osaisiko joku siis ehdottaa halpaa midiohjainta Powerball II + GT-8 yhdistelmälle?
 
behringer fcb1010
 
kaks relettä ja midiä enempi...
 
http://www.thomann.de/fi/behringer_ … id=258415ab8cf950861eb6a1a8bff77bcd
 
itellä on gt-prossa tuommonen kiinni
 
ja onpa tossa kaks kaasupetaaliaki... (käytän ulompaa volyymipetaalina ja sisempää wah/delay/rotary-säätimenä, toisinaan jopa kytkimenä)
 
jepulisjee
Gaahh
04.09.2011 11:15:47
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitoksia vastauksista, homma alkaa aueta :)
 
Tilaukseen lähtikin Savage 120, ja ehkäpä olen oppinut käyttämään gt-8 siihen mennessä kun se saksanmaalta saapuu perille. MS-4:ää ei tahdo äkkiseltään löytyä, mutta ehkä sellainen tulee kuitenkin jossain vaiheessa vastaan.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti