Muusikoiden.net
10.12.2016
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Valvestate menee mykäksi. Missä vika?
1
warlock
18.08.2011 22:05:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mun marshalliin ilmesty sellanen vika että ku laittaa päälle niin ehkä pari minuuttia kuuluu ääntä ja sit menee mykäks. Kun sammutan ja laitan uudelleen päälle niin taas sen pari minsaa pystyy soittaan.
Missähän vois olla vika? Olisko etuaste putki vaihdon tarpeessa?
 
Antti1
18.08.2011 22:07:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kuulostaa kylmäjuotokselta jossain tms. Jokin paikka laajenee kuumentuessaan ja kontakti katkeaa, jäähdyttyään pelaa taas. Voi olla vähän missä vain, parempi viedä näytille huoltoon.
 
Tietty sä voit kokeilla ne perus piuhan roplaamiset efektilenkissä yms. poppakonstit, mutten usko siitä olevan kyse. Myös etuasteputkea voi koittaa, mutten usko siihenkään.
 
Osta Rolandin sähköpannut
warlock
18.08.2011 22:16:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En oikein usko tuota kylmäjuotos hommaa koska vaffari toimii heti ku käytän pois päältä. Ei kai se siinä ajassa ehdi jäähtyä.
 
Niin yks mikä tuli siihen myös on se että kun sammutta niin kuuluu aika kova poksahdusn aina elementistä. En tiiä liittyykö asiaan
 
s151669
19.08.2011 10:55:08
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

warlock: kun sammutta niin kuuluu aika kova poksahdusn aina elementistä.
 
Aina ne valvestatet on poksuneet.
 
Antikitarasankari
Miikathebest
19.08.2011 12:19:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Piuha efektilenkin lähdöstä paluuseen?
Voisikohan tuo olla sitä...
 
Liikaa säröä!
Jarskimo
19.08.2011 16:01:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Miikathebest: Piuha efektilenkin lähdöstä paluuseen?
 
Onkos tuo melko yleinen korjaus? Itellä Sunn SR-25 menee välillä mykäksi ja kun sammuttaa ja laittaa heti päälle, niin toimii taas. Kerran meni treeneissä mykäks, kotona vähän enemmän. Täytyypi kyllä kokeillu tuota efektilenkki hommaa
 
on perkele
warlock
19.08.2011 18:00:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

no nyt näyttäs taas toimivan ku vaihdoin putken.
Mut saas nähä toimiiko treeneissä ku pitäs alkaa kengittään kunnolla
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti