Muusikoiden.net
20.04.2019
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Varastettu / varoitus!!
1 2 3 4
Checy
23.06.2011 01:01:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jossen aivan väärin muista niin parisen vuotta sitten kyseinen jantteri huijasin tutultani parin sadan omaisuuden nettikaupoissa. Toivottavasti saadaan joku roti tähän touhuun ja pian!
 
niinkö
-Rake-
23.06.2011 01:17:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllähän se on niin että ite kannattaa kitara siltä hakea ja äkkiä, kytät ei sitä hae. Niin ja naamaan vaan ja lujasti.
 
Me, myself and Mr.Marshall
Sakmongkol
23.06.2011 02:18:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

-Rake-: Kyllähän se on niin että ite kannattaa kitara siltä hakea ja äkkiä, kytät ei sitä hae. Niin ja naamaan vaan ja lujasti.
 
Kyllä villissä lännessä on sitten mukavaa.
 
Omasta puolestani toivon että kitara löytyy tai korvataan ja huijaria rangaistaan.
 
Spirocore
23.06.2011 07:21:40
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

"Jos kansa sais päättää ni eihän täällä jaettais ku kuolemantuomioita"
 
-vanhempi virkamies-
 
Toivottavasti saat kitaras takasin. Kiinteän omaisuuden takasinperiminen saattaa olla helpompaa kuin pelkän rahan?
 
Ostan ohutkaulaisen Gibson SG:n! Ja myyn ylimääräisen SG-laukun.
Fantasmic
23.06.2011 09:04:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ja kuten aikaisemmin olen sanonut....Jos koijjarilla on pokkaa tuollaiseen kuplaan, on sillä varmasti pokkaa tehdä rikosilmoitus ja hakea korvauksia kun ilmestyt oven taakse paukuttelemaan turpaan joten ei maksane vaivaa.
Tuollaisen myyminen ei onnistu kovin helposti varmaan muusi.netissä joten kannattaa varmaan soitella paikalliset panttilainaamot läpi kun kerran Helsingissä on. Ja toki muutkin osto ja myyntiliikkeet joissa äkkiä saa kitaran vaihdettua rahaksi.
 
Ja jos äidin saa kiinni niin kannattaahan sille rinpauttaa ja pyytää jeesaamaan kitaran palautuksessa.
Huijarillakaan ei varmaan ole edes tuosta ollut tarkoitus saada maksimaalista voittoa vaan juhannuskaljarahat ja uudet Lacostet mutta toivottavasti keppi palaa omistajalleen.
 
mahnoviz
23.06.2011 09:43:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sama veitikka koetti samaa temppua 21.6.2011 meikäläisen kohdalla.
 
Valitteli maksujen viivettä Handelsbankenista, velipoika noutaisi skitan ja tositteena olisi kuvankaappaus Handelsbankenista.
 
Puhelinnumero oli tällä kertaa +358404475486.
 
Numerotiedustelu 118:n mukaan numerosta ei mitään dataa, kyseessä jonkinlainen Apple-sovellus mutta näiden nettihistoriassa epäilys nettihuijauksesta jossain Playstation-kaupoissa.
 
Laittakaa korvan taakse.
 
Joillain ihmisillä ei ole omaatuntoa, aika nihkeetä.
 
hajaantukaa
23.06.2011 13:25:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Juhannuksen viettoon. Kiitos kaikille avuksi olleille. Raportoin jutusta lisää myöhemmin; nyt tää heppu on loukkaantunut, kun otin yhteyttä työnantajaan ja kehotin googlaamaan miehen... ;)
 
Checy
23.06.2011 15:15:00
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hajaantukaa: Juhannuksen viettoon. Kiitos kaikille avuksi olleille. Raportoin jutusta lisää myöhemmin; nyt tää heppu on loukkaantunut, kun otin yhteyttä työnantajaan ja kehotin googlaamaan miehen... ;)
 
haha, hyvä duuni, josko apina sais kunnon sanktiot tosta vielä!
 
niinkö
Terry Pantheras
23.06.2011 22:22:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jaahas, että semmonen patologinen tapaus; nimi kuulostikin tutulta. En ole "uhriksi" joutunut, mutta nimi pullahtanut esiin ties missä... Lieneekö sama paskiainen lähettänyt mullekin tänään myyntitarjouksen nimettömänä pre-paideista.
 
MASTEROID ~~ stoner doom metal ~~ REVERBNATION
hajaantukaa
25.06.2011 15:03:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hienoa juhannuspäivää!
Mulla on nyt kaikki tiedot hepusta, mukaanlukien vanhempien yhteydet. Erkki ja Pirkko ovat pojastaan syvästi ahdistuneita, eikä heitä viitsisi kiusata enempää. Mutta jos on pakkotilanne, niin tiedot saa minulta. Onko kiinnostuneita lähtemään mukaan facebookiin Riku Länsmans -seurantaryhmään? Voisi koota sinne porukkaa eri foorumeilta ja pistää mulkku todella tiukoille. Ajantasainen tieto nickeistä ja metodeista voisi olla yleisen edun mukaista. Pesäpallomaila kuulostaa nautinnolliselta, mutta lain rajoissa voisi olla jopa hauskempaa toimia. Yhdessähän me kykenemme keksimään vaikka mitä todella mielenkiintoista. Poika on nyt ruotsinlaivalla ja palaa risteilyltä sunnuntai-iltana. Olis niin kiva mennä vastaan...
 
hajaantukaa
25.06.2011 15:12:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vielä:
Kusipää kuvittelee vielä tekevänsä Suomessa dj-hommia...
Laittakaa sana kiertämään; ravintolat ja dj-lafkat. Riku Länsmans on rikollinen. Ja nuija sellainen...
 
Fantasmic
25.06.2011 18:56:39 (muokattu 25.06.2011 19:51:38)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hajaantukaa: Hienoa juhannuspäivää!
Mulla on nyt kaikki tiedot hepusta, mukaanlukien vanhempien yhteydet. Erkki ja Pirkko ovat pojastaan syvästi ahdistuneita, eikä heitä viitsisi kiusata enempää. Mutta jos on pakkotilanne, niin tiedot saa minulta.

 
Siis jos on pakko kiusata syvästi ahdistuneita vanhempia niin tiedot saa sinulta?Got it..
Ymmärrän kyllä ärtymyksesi tässä tapauksessa mutta jos pojan vanhemmat eivät ole osallisina rikolliseen toimintaan, onko kauhean tahdikasta noita nimiä täällä jakaa. Riku tai mikä lie onkaan, taitaa olla täysi-ikäinen ja vastuussa omista toilailuistaan.
 
Toinen juttu onkin sitten nuo hommat..Siinä harmistuksessaanhan on varmasti kiva että juttu kiertää mutta että mahdollisille työnantajille...
Rikostaustahan voi vaikuttaa työnsaantiin jos henkilö joutuu duunissaan käsittelemään vaikka rahaliikennettä tai jos se vahingoittaa työnantajan mainetta.
Mutta jos rikollinen ei pääse enää duuniin, mistäs luulette että niitä korvauksia ulosmitataan huijatuille takaisin?
 
jarkki
25.06.2011 21:08:57
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos rikollinen pääsee duuniin niin hän ei milloinkaan tule maksamaan mahdollisia ulosmittauksia. On duuneja, joita vaihdellaan määrätyin väliajoin niin ettei ulosottomies ikinä pääse jäljille. Tää rikollinen on aina askeleen edellä voutia. Uskoisin että nää DJ-hommat on myös sellaisia, joissa työnantaja vaihtuu tiuhaan tahtiin. Myös esimerkiksi taksipuolella on kuskeja, joilla vouti on ollut perässä vuosia ilman tulosta.
 
Vesihiisi
25.06.2011 23:19:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hajaantukaa: Hienoa juhannuspäivää!
Mulla on nyt kaikki tiedot hepusta, mukaanlukien vanhempien yhteydet. Erkki ja Pirkko ovat pojastaan syvästi ahdistuneita, eikä heitä viitsisi kiusata enempää. Mutta jos on pakkotilanne, niin tiedot saa minulta

 
Tämä on väärä tie, huijarin vanhemmat eivät liity asiaan. Hoida homma asiallisesti.
 
Stiff
26.06.2011 02:04:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

No mitäs jos sille viritettäis vanha kunnon ansa? Tai ihan sama jos on velipoika, mutta kumminki. Pyydetään virkavaltaa paikalle sinne odottelemaan sitä nykypäivän robin hoodia. :)
 
Rock in peach
pekka montin
26.06.2011 06:47:10
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vesihiisi: Tämä on väärä tie, huijarin vanhemmat eivät liity asiaan. Hoida homma asiallisesti.
 
http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/N … aas%20kiinni/art-1288338350573.html
 
Kundi harrastanut vastaavaa tietojen mukaan jo 5 VUOTTA.
 
Rikun kohdalla auttaa kaksi asiaa; Linna tai Korkeamman tahon voima. Rikun kannalta tietenkin kivaa olisi että Karma olisi edes sen verta suotuisa, ja hän säästyisi vain linnatuomiolla. Tota menoa kuitenkin tulee vielä joku joka ottaa oikeuden omiin käsiinsä, ja se on sitten menoa. Näin kuulemma käynyt jo, ja kundilla jo pahempiakin velkojia takanaan. Rikun kohdalla voidaan puhua jo pahasti kieroon kasvaneesta ihmisestä. Rikun kannalta olisi fiksua että kundi ite tajuaisi jo oman parhaansa, ja vaihtaisi edes sitä kotimaata, jos nyt muuten on niin tyhmä ettei tajua hakea olemassaololleen apua.
 
Jos vanhemmat välittäisivät pojastaan, pitäisivät he huolta siitä että se saataisiin telkien taakse. Valitettavan usein kuitenkin on niin että kun tälläisissä tapauksisa on aika selkeästi se kasvatatustyö epäonnistunut, pyritään siitä myös olemaan hiljaa ja vaikenemaan. Ei varmaankaan vanhemmillekaan mikään yleinen ylpeydenaihe että oma poika tunnetaan suomessa rottanakin alempana tahona.
 
Todella surullista.
 
Luotettava.
Fantasmic
26.06.2011 09:28:10 (muokattu 26.06.2011 09:34:11)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

^Asiaa mutta kuinkas vanhemmat nyt voivat edesauttaa poikansa joutumista vankilaan?
Ja Stiffin viestiin vielä että jos poika ei pakoile tällä hetkellä tuomion täytäntöönpanoa tai ole muuten kuulutuksia perässä niin eipä virkavalta vaivaudu paikalle saapumaan, vielä vähemmän mitään voisi tehdäkään vaikka hemmo sattuisikin tulemaan.
 
pekka montin
26.06.2011 12:26:37
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Fantasmic: ^Asiaa mutta kuinkas vanhemmat nyt voivat edesauttaa poikansa joutumista vankilaan?
Ja Stiffin viestiin vielä että jos poika ei pakoile tällä hetkellä tuomion täytäntöönpanoa tai ole muuten kuulutuksia perässä niin eipä virkavalta vaivaudu paikalle saapumaan, vielä vähemmän mitään voisi tehdäkään vaikka hemmo sattuisikin tulemaan.

 
Tälläsissä tapauksissa usein menee niin että vanhemmat tietää paljon asioita, liittyen pojan rikolliseen toimintaan. Mutta kukapa vanhempi haluaisi omaa poikaansa narauttaa, etenkin jos kyseessä olisi vanhemmat jotka eivät ole koskaan osanneet opettaa pojalle kuria, ja silloin kun sitä olisi pitänyt antaa. Omassa ystäväpiirissäni olen myös aikanaan todistanut pehmoja vanhempia ja kurittomia penikoita, joista sitten iän myötä on kasvanut rikollisia ja narkkareita. Näin se vain valitettavan usein menee.
 
Kuuleman mukaan Riku piileskelee paljon vanhempien luonaan, kun on ne velkojat perässä. Vanhempien kannalta tämä on tietenkin ikävämpi asia koska he eivät ole kuitenkaan syyllisiä Rikun rikolliseen toimintaan, kor. kuin peittely/suojelumielessä.
 
Rikun toiminta on saanut jo niin absurdit mitat vuosien saatossa että ihmettelen suuresti jos se vielä saa jatkua. Kundistahan on kirjoitettu jo pitkin lehtiä, eikä kukaan silti tee mitään, koska ei voi. Riku on sisäistänyt nämä seikat sekä sen kuinka hyvät oltavat rikollisilla suomessa on. Riku toteuttaa elinkeinoaan Suomalaisten hyväuskoisuuden kustannuksella.
 
Se on sitten vain siinä kun menee väärää kaveria jallittamaan. Juuri katsoin yhden dokumentin eräästä heebosta jolla oli samaa taustaa kuin Rikulla, ja "ykskaks" kaveri vain katosi, jälkiä jättämättä. Tod. näköisesti jonkinsortin mafia teilannut. Omaiset ja läheiset jääneet vain spekuloimaan ja ihmettelemään. Vastaavia tarinoita on useita muita, joten Rikun kannalta voisi olla ihan hyväkin juttu että se häkki lopulta heilahtaisi. Pysyisi ainakin edes se henki, eikä tarvitsisi omia vanhempia enempää satuttaa.
 
Luotettava.
hajaantukaa
26.06.2011 12:28:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täsmennys: Riku asuu vanhempiensa luona. Yhteystiedot ovat siis hänen omansa. Jos poika asuisi omillaan, en edes mainitsisi vanhempia. Heillä vain on vielä jonkinlaista vaikutusvaltaa poikaan. Ja ikävistäkin uutisista huolimatta on hyvä, että tieto näistä touhuista leviää myös heille, jotta näiden tekojen vakavuus valkenisi sitä kautta myös pojalle.
 
Fantasmic
26.06.2011 15:18:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

pekka montin: Riku toteuttaa elinkeinoaan Suomalaisten hyväuskoisuuden kustannuksella.
Älkäämme unohtako ahneutta. ;)
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti