Muusikoiden.net
08.12.2016
OGRE | Klikkaa tästä lisätietoa ja jälleenmyyjät 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: efektiloooppi
1
halind
20.06.2011 22:56:33
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vanha pieru kyselee..Siis ostin ekan vahvistimen, jossa efektilooppi(Laney gh50L). Enpä muuta efektiä kaipaile kuin kaikua ja sellaisena toimii tuo Bossin Fender rewerbi-spedu. Hyvinhän tuo pelittää tuossa kitaran jatkeena ennen inputtia..mut siis miten se tuohon looppiin laitetaan? Siinnähän näyttäs olevan send ja return(tai jotain vastaavaa, vahvari on mökillä tällä hetkellä)tai ainakin kaksi "reikää". Ja mun järki sanois, että niiden väliin spedu, siis kahdella piuhalla. Mut ei sieltä mitään sellaisella kytkennällä kuulu(siis kaiku ei toimi). Onko vika looppissa, kytkennässä vai mun päässä??
 
Marzi
20.06.2011 23:03:07 (muokattu 20.06.2011 23:08:25)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nupin send-> pedaalin input. Return -> pedaalin output. Ja sit katot että looppi on päällä. Lanikan footswitchissä nappula? En tunne konetta.
 
Tosta apua: http://www.laney.co.uk/manuals/GH50L%20-%202008%20-%20Issue%202.2.pdf
 
Takapuolelle näytti olevan ainakin bybass-mahdollisuus loopille pikatsekkauksella. Ja mix ja insert -modet myös.
 
Tarpeeksi on aivan liian vähän.
Entropia666
20.06.2011 23:06:25
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

halind: Vanha pieru kyselee..Siis ostin ekan vahvistimen, jossa efektilooppi(Laney gh50L). Enpä muuta efektiä kaipaile kuin kaikua ja sellaisena toimii tuo Bossin Fender rewerbi-spedu. Hyvinhän tuo pelittää tuossa kitaran jatkeena ennen inputtia..mut siis miten se tuohon looppiin laitetaan? Siinnähän näyttäs olevan send ja return(tai jotain vastaavaa, vahvari on mökillä tällä hetkellä)tai ainakin kaksi "reikää". Ja mun järki sanois, että niiden väliin spedu, siis kahdella piuhalla. Mut ei sieltä mitään sellaisella kytkennällä kuulu(siis kaiku ei toimi). Onko vika looppissa, kytkennässä vai mun päässä??
 
Soundissa erohan tulee siten, että nyt sulla on ollu efekti ennen etuastetta, loopissa se on etuasteen jälkeen, ennen päätettä. Noita kaikuja sun muita on mukavempi käyttää etuasteen jälkeen kun eivät säröönny niin pahasti ja muhjuta soundia sitä kautta.
 
slerbis
20.06.2011 23:08:10
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuosta näyttäis löytyvän fx return level-potikka. Katso, ettei se ole jäänyt nollille.
 
A tergo in bona nates
Entropia666
20.06.2011 23:09:46
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

slerbis: Tuosta näyttäis löytyvän fx return level-potikka. Katso, ettei se ole jäänyt nollille.
 
Oli tuolla myös bypass. Ettei se olis vaan päällä jos mitään ei tapahtunu?
 
halind
20.06.2011 23:53:19
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitokset vastauksista. Tuon säätimen käänsin täysille eikä toiminut, mutta "vika" on varmaan tuossa bybass-kytkimessä eli on päällä ilmeisesti..Selviää keskiviikkona kun menen mökille..Enköhän näillä eväillä saa homman pelittämään?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

» Kirjaudu sisään

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2016, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti